misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Οι μέρες περνούσαν και πλησίαζε η μέρα της επιστροφής στα πάτρια εδάφη.... Είχε πετάξει ο θείος μια ατάκα που όλο και γυρόφερνε στο μυαλο μου. "Τι θα πας να κάνεις καλε στη Θεσσαλονίκη κάτσε εδω να σε βάλω στις επιχειρήσεις σε 6 μήνες θα σε εχω αφήσει και μόνο σου" . Στην αρχή νόμιζα οτι έκανε πλάκα αλλά μετα που το ξανα έλεγε κατάλαβα οτι μιλούσε σοβαρα! " Θείε εχω ενα πτυχίο να πάρω 3μιση χρονια τωρα παλεύω 6 μήνες μείνανε κρίμα δεν είναι?? " "Καλα καλα κατσε εσυ εδώ και σου δίνω εγώ όσα πτυχία θέλεις" απτάντησε. Την επόμενη μέρα πήγα μαζί του δουλειά στην αποθήκη , η αλήθεια είναι οτι μου άρεσε δεν ήταν και τίποτα δύσκολο θεωρητικά. Την επόμενη μέρα ήταν η μέρα που γύρναγε όλα τα μαγαζιά και μάζευε τις εισπράξης της βδομάδας σε μια πλαστική σακούλα απο αυτές που δίνουνε στα μάρκετ
. Την επομένη πήγαμε στην τράπεζα αφού τα μέτρησε και κατέγραψε τα κέρδη και με έβαλε να τα πετάξω κυριολεκτικά σε ένα κουτί. Τότε ήταν που κατάλαβα οτι οι πολίτες νιώθουν ασφαλείς πέραν του κανονικού , ίσως να έχουν και δίκαιο ίσως οχι. Γενικά η χώρα είναι πολύ ασφαλείς και ίσως απο τα λίγα μέρη που κινδυνέυεις περισσότερο απο τα ζώα παρα απο τους ανθρώπους.
Οι μερες λιγόστευαν και έτσι αποφάσισα να παω μονος μου στη πολη και να επισκεφτω μερικά ακόμη αξιοθέατα σαν κανονικος τουρίστας ! Ξεκινάμε απο το ενυδρείο , άξιζε!

Οι μερες λιγόστευαν και έτσι αποφάσισα να παω μονος μου στη πολη και να επισκεφτω μερικά ακόμη αξιοθέατα σαν κανονικος τουρίστας ! Ξεκινάμε απο το ενυδρείο , άξιζε!