Βενεζουέλα Βενεζουέλα!! Εγώ γιατί δε φοβήθηκα καθόλου? Μήπως γιατί δεν έμεινα στο Καράκας?!!!

cathy-κι

Member
Μηνύματα
156
Likes
163
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??

Ημέρα Τετάρτη 2/3, γιατί με όλα αυτά έχω χάσει κι εγώ τις μέρες.. Ο ύπνος ήταν πολύ αναζοωγονητικός.. και ο καιρός σήμερα είναι ηλιόλουστος.. και ζεστός.. Το πρωινό έχει ξεκινήσει να σερβίρεται.. Από που να πρωτοξεκινήσω.. Ας ξεκινήσω από το πιο ανιαρό.. τον καφέ!! Και συνεχίζουμε.. ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδες που τις έχει φτιάξει μόνη της (μάγκο, παπάγια και κάτι άλλο που δεν ξέρω αλλά είναι πεντανόστιμο).. Χυμοί μάγκο και παπάγια φρεσκοστιμμένοι.. :clap::clap:Και συνεχίζουμε με ομελέτα.. και φρουτοσαλάτα..:clap::clap: Καλά θειικό πρωινό.. και όλα σπιτικά και χειροποίητα.. και στην Έλλαδα πας στην τελευταία ραχούλα και τον ξενώνα με τα 160 ευρώ τη βραδιά και έχει τις μαρμελάδες στην ατομική συσκευασία..:haha::haha: Anyway!! Τελειώνουμε το πρωινό και βάζουμε γρήγορα μαγιώ.. ο βαρκάρης – φίλος της Patrizia είναι ήδη στην αυλή και μας περιμένει.. Τελικά τα πεθερικά της Φιλανδής δε θα έρθουν. Ο «μπαμπάς» έχει στομαχικές διαταραχές (φτου φτου έξω από μας!!). Οπότε είμαστε πέντε (θα έρθει και η Βενεζουελιανή!!). Οι Ισπανοί προτίμησαν κάτι πιο κοντινό (Cayo del Sol). To Cayo Sombrero είναι το πιο μακρινό.. γύρω στα 20 λεπτά με τη βάρκα.. Φτάνουμε γύρω στις 10 και του λέμε να επιστρέψει να μας πάρει στις 4. Απίστευτο μέρος..:surf1::playball: λευκή άμμος (που τελικά δεν είναι άμμος αλλά μάλλον τριμμένα κοράλια..), φοίνικες παντού και καταγάλανα νερά.. Φυσικά δε λείπουν οι πλανόδιοι.. Νοικιάζουν ξαπλώστρες, πουλάνε παγωτά, κάνουν μασάζ και το κυριότερο.. πουλάνε πεταλίδες.. που τις ανοίγουν εκείνη την ώρα για να τις φας αλλά και αστακούς που πραγματικά δεν ήξερα ότι τρώγονται ωμοί.. Ωστόσο εμείς έχοντας στο νου το «μπαμπά-Φιλανδό» δεν πλησιάζουμε τπτ.. Και το κακό είναι πως το μπαρ του νησιού είναι κλειστό..:mad: κι εμείς έχουμε μόνο ένα μπουκάλι νερό που με τόση ζέστη έχει αρχίσει ήδη να ζεσταίνεται και ούτε μια μπύρα..:( Anyway δε μασάμε.. αντηλιακό, αντικουνουπικό και βουρ για ηλιοθεραπεία και πλατσούρισμα.. :clap::clap:Φωτογραφίες πολλές.. και λίγο διάβασμα.. (είχα εφοδιαστεί με ιστορίες Αγκάθα Κρίστι.. αυτές από το περίπτερο.. τρελαίνομαι!!)
Η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα.. Κάνουμε και τις βόλτες μας στο νησί.. Κοράλια παντού στην αμμουδιά.. και μέσα στη θάλασσα αλλά απ’ό,τι μας είπαν τα περισσότερα είναι πια νεκρά..Να και ένα ιγκουάνα.. Το πρώτο ζώο που βλέπουμε!! Τόση ζούγκλα και το βρήκαμε στην Καραϊβική.. Τα νερά είναι μαγικά.. πεντακάθαρα.. και γεμάτα μικρά και μεγαλύτερα ψαράκια.. Έχει αρκετό κόσμο.. αλλά οι καλονές που περίμενα να δω δεν υπάρχουν..πουθενά..:roll::roll: οι περισσότερες γυναίκες της χώρας είναι παχουλές έως χοντρές θα έλεγα (πολύ ευγενικά..:D:D) Ωστόσο τα στρινκ και τάγκα πάνε κι έρχονται..:shock::shock:
Η ώρα φτάνει 4 και ο φίλος-βαρκάρης φτάνει.. γυρίζουμε στο Chichiriviche.. χορτασμένοι από ήλιο και μπάνιο. Κάνουμε μια στάση στο λιμάνι του χωριού.. παίρνουμε και ένα τηλεφωνάκι τους γονείς.. με 1 bolivar/λεπτό και γυρίζουμε.. στην posada.. Ο βαρκάρης προτείνει για αύριο Cayo Borracho. Μας λέει ότι είναι το πιο έρημο νησί.. δεν έχει τπτ αλλά είναι πολύ όμορφο, με απίστευτα νερά και μέρη.. κλπ.. κλπ.. Ψηνόμαστε τρελά.. όλοι και το ψιλοκλείνουμε.. θα καταλήξουμε βέβαια στο βραδυνό!!
Τώρα πια είμαστε για ύπνο.. ντουσάκι και ύπνο.. Το δείπνο βέβαια για άλλη μια φορά τα σπάει.. πρώτο πιάτο bruschetta και δεύτερο φιλέτο ψάρι.. Σαγκρία.. φτιαγμένη με ντόπια πορτοκάλια.. τα καλύτερα της Βενεζούελας κατά την Patrizia..

Στη συζήτηση πάνω καταλήγουμε για την επόμενη μέρα να πάμε όλοι μαζί (και οι Ισπανοί) στο Burracho..
 

Attachments

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Μπράβο!!!!Πολύ ωραία μας τα λες! Περιμένω τη συνέχεια. Ειχα κανονίσει πέρυσι το Πασχα για Βενεζουέλα αλλά δυστυχώς δεν πήγαμε! (είναι μια κατάρα που μας κυνηγάει κάθε Πάσχα)
Ετσι που τα περιγράφεις με κάνεις να το μετανιώνω εκατό φορές που δεν προσπάθησα περισσότερο να μην ακυρωθεί αυτο το ταξίδι.
Μπράβο και πάλι μπράβο....
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.497
Likes
8.017
Κόλλησα με την ιστορία σου!!! Είναι κι ο προορισμός top στη λίστα μου, μας τα γράφεις και ωραία... ξεσηκώθηκα!!! Περιμένω συνέχεια!!!
 

anlazar

Member
Μηνύματα
134
Likes
917
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
Έχω συγκλονιστεί !!!! Δεν έχω λόγια !!!! Περιμένω απλά τη συνέχεια !!! Μην καθυστερείς !!!!!!!!!!
 

cathy-κι

Member
Μηνύματα
156
Likes
163
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.. Προσπαθώ.. γράφω τη συνέχεια.. και ελπίζω να την ανεβάσω σύντομα!!:D:D
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Απ τις χώρες που είναι πολύ ψηλά για μένα και η Βενεζουέλα.
Όμορφη η περιήγησή σου,αλλά σε παρακαλώ πολύ ,εάν φυσικά μπορείς
το κείμενό σου χώρισέτο σε παραγράφους.
Εμείς οι μεγαλύτεροι βλέπεις ζαλιζόμαστε με το παραμικρό:haha:
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.383
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Υπερ-ευχαριστω για την ιστορια :D .Φοβερη περιγραφη απο μια αγαπημενη περιοχη!! Πρεπει να ειναι μοναδικη η εμπειρια απο τους καταρραχτες. Ανυπομονω κι εγω για τη συνεχεια και τις παραλιες!!:clap::clap:
 

harilander

Member
Μηνύματα
559
Likes
453
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
καλα , κόλησα με την ιστορια σου!ενω εχω δουλειά και λεω να διαβάσω λίγο και το υπολοιπο μετα ,δεν μπορουσα να ξεκολήσω.
Περιμένω με αγωνία το υπολοιπο μερος του ταξιδιού
 

newintown

Member
Μηνύματα
38
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Chile!!!
Ταξίδι-Όνειρο
απο που να αρχισω..
πολυ ωραια περιήγηση. Περιμενουμε την συνεχεια.
ΥΓ. Επικινδυνο το ταξι απο το αεροδρομιο για Καρακας.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
πολύ ωραιο ταξείδι και ωραία ιστορία ...
Μπραβο και περιμένω συνεχεια .....
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πολύ ωραία!!! Όντως αν μπορείς χώρισε το σε παραγράφους γιατί είναι λίγο κουραστικό έτσι (ή τουλάχιστον την συνέχεια) και please, please όμως ανέβασε φωτογραφίες από τα υπέροχα μέρη που περιγράφεις!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.808
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom