Βενεζουέλα Βενεζουέλα!! Εγώ γιατί δε φοβήθηκα καθόλου? Μήπως γιατί δεν έμεινα στο Καράκας?!!!

cathy-κι

Member
Μηνύματα
156
Likes
163
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??

Ημέρα Πέμπτη με παραδοσιακό πρωινό.. arepas.. με τυρί, κρέας και διάφορες σως.., κλασσικά χυμοί, φρούτα.. κλπ.
Σήμερα θα εφοδιαστούμε με θερμός.. για την παραλία..:clap::clap: Η Patrizia είναι τρελά οργανωμένη.. Και ξεκινάμε όλοι για το Burracho!! Φτάνοντας δεν είμαστε τόσο ξετρελαμένοι.. Τα νέρα είναι πραγματικά εκπληκτικά αλλά το νησί έχει μόνο χαμηλή βλάστηση.. καθόλου φοίνικες και ο ήλιος καίει τρελά!! Επίσης δεν υπάρχει κανείς στο νησί απολύτως και αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα φοβίας.. στους Ισπανούς.. οι οποίοι αποφασίζουν να γυρίσουν στο Cayo del Sol που πήγαν και χθες, μαζί τους και οι Βενεζουελιανή.. Εμείς αποθαρρυνόμαστε κυρίως από τη βλάστηση και την έλλειψη σκιάς οπότε σκεφτόμαστε να τους ακολουθήσουμε ενώ οι Φιλανδοί που έχουν και μάσκες για αναζήτηση κοραλιών μένουν.
Φτάνουμε λοιπόν στο Cayo del Sol..:cool::cool: το οποίο φαίνεται πολύ οργανωμένο.. έχει μπαρ, εστιατόριο, πλανόδιους κλπ. Ωστόσο τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά.. αλλά μπαίνουμε για μια βουτιά.. Οι Ισπανοί λένε πώς δεν έχει καμία σχέση με χθες.. χθες ήταν καθαρά τα νερά, καθαρή η παραλία.. όλα.. σήμερα μοιάζουν όλα βρώμικα.. και αποφασίζουν (βλέποντας το βαρκάρη να έρχεται για να φέρει κάποιους άλλους να του ζητήσουν να τους πάει στο Sombrero αφού η Βενεζουελιανή τους έχει πει τα καλύτερα!!) Μαζί κι εμείς..:clap::clap: εννοείται.. Τελικά το Sombrero είναι σίγουρος προορισμός.. και συνδυάζει τα πάντα!!:bleh::bleh: Σήμερα έχει και πιο πολύ κόσμο.. έχει και φαγητά.. και ποτά.. όλα μια χαρά.. Έχει και μουσική.. από ένα yacht που έχει δέσει εκεί κοντά.. Όποτε απολαμβάνουμε για μια ακόμη φορά.. και τελευταία μάλιστα τα όμορφα νερά της Καραϊβικής!!
Γυρίζουμε πίσω γύρω στις 4 και ευτυχώς χωρίς να μας πάρει τα λεφτά που θα έπρεπε για όλες τις περιφορές που μας έκανε.. Κλασσικά ο απογευματινός ύπνος επαναλαμβάνεται.. για να είμαστε φρέσκοι για το βραδυνό.. Το δείπνο έχει σούπα και μετά κρέας.. σε συνδυασμό με δροσερό ποτάκι-κοκτέιλ.
Δεν ξέρω αν φαίνεται ανιαρή και βαρετή η περιγραφή των ημερών στο Chichiriviche :roll::roll: αλλά ήταν το απόλυτο άραγμα:haha::haha:, χαλάρωμα:cool::cool: και η απόλυτη απόλαυση των γεύσεων:bleh::bleh:..
 

Attachments

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Μπράβο!!!!Πολύ ωραία μας τα λες! Περιμένω τη συνέχεια. Ειχα κανονίσει πέρυσι το Πασχα για Βενεζουέλα αλλά δυστυχώς δεν πήγαμε! (είναι μια κατάρα που μας κυνηγάει κάθε Πάσχα)
Ετσι που τα περιγράφεις με κάνεις να το μετανιώνω εκατό φορές που δεν προσπάθησα περισσότερο να μην ακυρωθεί αυτο το ταξίδι.
Μπράβο και πάλι μπράβο....
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.497
Likes
8.017
Κόλλησα με την ιστορία σου!!! Είναι κι ο προορισμός top στη λίστα μου, μας τα γράφεις και ωραία... ξεσηκώθηκα!!! Περιμένω συνέχεια!!!
 

anlazar

Member
Μηνύματα
134
Likes
917
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
Έχω συγκλονιστεί !!!! Δεν έχω λόγια !!!! Περιμένω απλά τη συνέχεια !!! Μην καθυστερείς !!!!!!!!!!
 

cathy-κι

Member
Μηνύματα
156
Likes
163
Επόμενο Ταξίδι
Τανζανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ξέμεινα από όνειρο??
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.. Προσπαθώ.. γράφω τη συνέχεια.. και ελπίζω να την ανεβάσω σύντομα!!:D:D
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Απ τις χώρες που είναι πολύ ψηλά για μένα και η Βενεζουέλα.
Όμορφη η περιήγησή σου,αλλά σε παρακαλώ πολύ ,εάν φυσικά μπορείς
το κείμενό σου χώρισέτο σε παραγράφους.
Εμείς οι μεγαλύτεροι βλέπεις ζαλιζόμαστε με το παραμικρό:haha:
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.383
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Υπερ-ευχαριστω για την ιστορια :D .Φοβερη περιγραφη απο μια αγαπημενη περιοχη!! Πρεπει να ειναι μοναδικη η εμπειρια απο τους καταρραχτες. Ανυπομονω κι εγω για τη συνεχεια και τις παραλιες!!:clap::clap:
 

harilander

Member
Μηνύματα
559
Likes
454
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
καλα , κόλησα με την ιστορια σου!ενω εχω δουλειά και λεω να διαβάσω λίγο και το υπολοιπο μετα ,δεν μπορουσα να ξεκολήσω.
Περιμένω με αγωνία το υπολοιπο μερος του ταξιδιού
 

newintown

Member
Μηνύματα
38
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Chile!!!
Ταξίδι-Όνειρο
απο που να αρχισω..
πολυ ωραια περιήγηση. Περιμενουμε την συνεχεια.
ΥΓ. Επικινδυνο το ταξι απο το αεροδρομιο για Καρακας.
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
πολύ ωραιο ταξείδι και ωραία ιστορία ...
Μπραβο και περιμένω συνεχεια .....
 

zmaria

Member
Μηνύματα
1.335
Likes
1.201
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πολύ ωραία!!! Όντως αν μπορείς χώρισε το σε παραγράφους γιατί είναι λίγο κουραστικό έτσι (ή τουλάχιστον την συνέχεια) και please, please όμως ανέβασε φωτογραφίες από τα υπέροχα μέρη που περιγράφεις!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.808
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom