Pel
Member
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- Και πού δεν θέλω;
Globelink
Δυστυχώς δεν δέχεται Έλληνες υπηκόουςWorld nomads
θα κοιτάξω αυτή ευχαριστώ.Globelink
Για υδροπλάνο κάποιες πληροφορίες:Στο halong bay Σκέφτομαι να κάνω 2 διανυκτερεύσεις με το καραβάκι, αλλά είναι αρκετά τα χρήματα. Ημερήσια θεωρώ ότι είμαι σκότωμα από το Hanoi κάτι δεν ξέρω πόσα προλαβαίνεις να δεις. Εσύ εκ των υστέρων γιατί θα την επέλεγες?
Επίσης για υδροπλάνο δεν έχω βρει τίποτα. Έχει κάποιο site?
Επειδή κι εμενα με ενδιαφέρει θυμάσαι περίπου κοντά σε ποια περιοχή ανατολικά? Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Όχι. πολλοί είναι πολύ πιο ανατολικά. είναι και ο λόγος που έχουν μικρή επισκεψιμοτητα.
Νομίζω ότι τόσο για Hue όσο και για ba na θα ήταν καλύτερα αν έμενες στην Da Nang αντί για hoi an. Θα κερδίσεις 1-2 ώρες στο πηγαινέλα κάθε μέρα (και αντίστοιχα χρήματα) και η Da Nang έχει το Monkey mountain που είναι εξίσου αξιόλογο να το γυρίσεις (με μεταφορικό) το απόγευμα της μέρας που θα πας ba na.Η μονοήμερη Χούε από Χόι Αν αξίζει τον κόπο ή θα είναι εξαντλητικό;
Καλώς ήρθες.Καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα βοήθεια για το πρόγραμμα του ταξιδιού που πρόκειται να κάνω στο Βιετνάμ
Όχι κατά τη γνώμη μου, θέλει άλλη μία.Οι μέρες που έχω βάλει για Ανόι είναι ικανοποιητικές; (2 μέρες περίπου)
Μπορείς να πας Χούε, να κάνεις την εκδρομή σου και να πετάξεις από εκεί, δεν υπάρχει λόγος επιστροφής στο Χοι Αν.Η μονοήμερη Χούε από Χόι Αν αξίζει τον κόπο ή θα είναι εξαντλητικό;
Πρέπει να κόψεις τη Sapa ή το Halong bay, δε νομίζω ότι βγαίνει αλλιώς.Θα ήθελα αν μπορούσα να αφιερώσω και κάποια μέρα σε ένα από τα σπήλαια στην Phong Nha - Ke αλλά θα πρέπει να θυσιάσω κάτι άλλο.
Σωστά, πιθανόν να ειναι και πιο φθηνές οι πτήσεις από εκει, εγω εκανα την ανάποδη διαδρομή.Μπορείς να πας Χούε, να κάνεις την εκδρομή σου και να πετάξεις από εκεί, δεν υπάρχει λόγος επιστροφής στο Χοι Αν.