Διακοπές στην Κρήτη

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Acqua Plus in Heraklion - Waterpark Photos & Map | Greeka
Αρχική - Aquarium
Σε αυτά τα δυο θεματικά πάρκα να πάτε τα παιδιά θα ξετρελαθούν ακόμα και οι μεγάλοι Στο acqua plus είναι με βραχιολακι ανάλογα με το χρώμα είναι και σε πόσα παιγνίδια θα παίξετε εμείς που δεν μπήκαμε σε κανενα παιγνίδι βάλαμε βραχιολακι φαγητού μόνο
Και φυσικά στο θαλασόκοσμο μη το χάσουν

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Σ' ευχαριστώ, @rethimno! Τα aqua park είναι πάντα διασκέδαση για όλη την οικογένεια, στην waterland στη Σαλόνικα μας έκαναν επίτιμα μέλη με golden visa!
:cool:
Σας ευχαριστώ όλους για τις τόσες πληροφορίες! Και ειδικά εκείνες για ψυχαγωγία των παιδιών.
Αλλα σαν μόνος μπαμπάς, να δω τι θα προλάβουμε απ' όλες και πόσο θα μπορώ να τρέχω κι εγώ. Δεν ξέρω αν θ' ακολουθούν και οι υπόλοιποι με τα παιδάκια τους ή θα προτιμούν κάτι πιο χαλλλαρο.. Ο δικός μου όμως σήμερα είναι έτοιμος, δεν κρατιέται..:)
Επόμενη ανταπόκριση από Κρήτη πλέον.
Ciao και Bon Voyage μας!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλησπέρα σας! Με τον φίλο μου σκεφτόμαστε να πάμε 10 μέρες διακοπές στην Κρήτη και να γυρίσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το νησί! Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το πόσες μέρες χρειαζόμαστε για το κάθε μέρος; Λέμε για Χανιά , Ηράκλειο ,Ρέθυμνο και και ίσως και Άγιο Νικόλαο και Λασιθι αν βγαίνει φυσικά! Ευχαριστώ πολυυυ!!
Xανιά 2, Ρέθυμνο 1, Ηρακλείο 2, Χερσόνησσο 1, Άγιο Νικόλαο κλπ τις υπόλοιπες.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
@thanos75 @ χα χα χα! Η φωνητική πληκτρολόγηση! Φυσικά κι Ήκουσα Τον Μαρτσακη! Και μάλιστα ήταν πολύ ευγενικός και βγάλαμε και φωτογραφία με τα μικρά μας!!! Και φάγαμε και υπέροχο χοιρινό στο πήλινο! Στον Μαρτάκη δεν θα πήγαινα ποτέ μου!
Από νεροτσουλήθρες πάντως το έχω ξαναγράψει μας έχει αρέσει πολύ το star beach Έχει και δωρεάν είσοδο οπότε κάθεσαι όσο θέλεις και παίρνεις από κει ότι θελήσεις, πίτσα κλαμπ μπίρα καφέ… Και τα δικά μου παιδιά ούτε για πίτσα δε βγήκαν από τις νεροτσουλήθρες με το ζόρι τα ταΐσαμε…
IMG_7395.png
IMG_7394.png

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.101
Μέλη
39.849