Διακοπες για Καμακι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos25

Banned
Μηνύματα
22
Likes
0
Να χαιρετισω ολα τα παιδια πρωτα απ ολα και να εκθεσω το προβλημα μου μιας και ειμαι αναγνωστης του φορουμ περιστασιακα και φαινεται οτι υπαρχουν ατομα με γνωσεις για καθε σημειο οχι μονο της Ελλαδας...
Λοιπον καταρχην ισως φανει γελοιο εξευτελιστικο και ισως και να κανω λαθος που το ποσταρω αυτο εδω σε αυτο το φορουμ αλλα θα ηθελα καποιες πληροφοριες μαλλον απο τα αντρικα μελη χαχα. Επισης παρακληση να μην μετατραπει το θεμα σε ενα flame war μεταξυ αγοριων και κοριτσιων. Λιγες προτασεις απλα αν ειναι ευκολο και υγιης συζητηση.
Λοιπον ειμαι 23 χρονων και εχω απελπιστει απιστευτα στο θεμα καμακι. Παντα ζηλευα οταν εβλεπα topless τουριστριες ειτε κοντα στα μερη μου ειτε σε αλλα! Το θεωρω κριμα ενω σχετικα ειμαι παιδι που προσεχει την εμφανιση του να μην νιωσει λιγο τις αμαρτωλες περιπετειουλες με τουριστριες που ειδικα οι παλιοτερες γενιες ευχαριστηθηκαν.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καθολου μα καθολου παρεες (μην περασουμε πλεαζε παιδια σε κριτικες κτλ γιατι θα φυγουμε απο το θεμα πιστευω) και ειμαι και αρκετα συμμαζεμενος και ντροπαλος.
Ετσι περνουσαν τα καλοκαιρια και εγω δεν εζησα ποτε καποια ιδιαιτερη περιπετειουλα που απο μικρος ονειρευομουν. Φετος ομως δεν παει αλλο. Εχω αγανακτησει τοσο πολυ που δεν ξερω τι να κανω...δεν γινεται να πηγαινω μια βολτα παραλια και να βλεπω ολες τις ξωβυζες και να γυρναω σπιτι θυμωμενος χωρις να εχω ορεξη ουτε για δουλεια. Οποτε σκεφτομαι μηπως μια λυση (αφου ειμαι και αρκετα ντροπαλος) θα ηταν να παω εστω μονος μου διακοπες σε καποιο πραγματικα πολυ αμαρτωλο νησι.
Τα ερωτηματα τωρα.
1)υπαρχει πραγματι καποιο τετοιο νησι που να κανει για την περιπτωση μου?Δηλαδη και ντροπαλος και διακοπες μονος χωρις δυνατες εμπειριες?
Ξερω οτι ακουγεται πολυ η Ροδος αλλα πιστευω οτι και εκει περισσοτερο για οφθλαμολουτρο ειναι
2)Μια εβδομαδα αρκετη θα ηταν? Γενικα οτι συμβουλες μπορειτε να δωσετε...αρκει να μεινουμε στο θεμα.
Δεν εχω και πολλα χρηματα να χαλασω...ενα 700αρι εχω αλλα πιστευω οτι εστω για μια εβδομαδα θα φτασει.
Γενικα ειμαι τυπος που δεν το χει με το clubbing καθολου. Οποτε το θεμα ειναι αν στο νησι αυτο το μερος τελοςπαντων μπορει να με ευνοησει με τπτ χυμα beatch party?
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλώς ήρθες!
Για τα περί ''ψαρέματος'' δε μπορώ να σε βοηθήσω...θα πρέπει να περιμένεις κανένα αγοράκι....μια συμβουλή μόνο πρόσεξε μην το ταξίδι σου έχει τέτοια κατάληξη...:D

 
Last edited by a moderator:

MIKE21

Member
Μηνύματα
39
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
αμστερνταμ ξανα
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
φιλαρακι εχω να σου πω τα εξης..
καταρχην μπραβο σου γιατι εχεις το θαρρος να πεις αυτα που ειπες στα ισα,αλλοι στη θεση σου θα βαζαν τη μασκα τους και θα προσπαθουσαν να μαθουν αυτα που θελουν πλαγιως..
το καμακι παιζει παντου το καλοκαιρι στην ελλαδα και το ξερεις αυτο..απο να το καμακωσεις μεχρι να το φας υπαρχει καποια αποσταση...
για να μικρυνεις αυτη την αποσταση λοιπον σου προτεινω σκιαθος,λευκαδα,ζακυνθος και ροδος οπως ειπες,νομιζω οτι εκει εχεις τις πιο πολλες πιθανοτητες να πετυχεις καλο ψαρι ειτε των ελληνικων θαλασσων ειτε ξενων.ομως παρε και ενα φιλαρακι σου μαζι θα ηταν καλυτερα για σενα πιστευω μην εισαι μονος
ελπιζω να βρεις ακρη,μια εβδομαδα καλη ειναι..
να με συγχωρησουν οι γυναικες του φορουμ αλλα πρεπει να υπαρχει αλληλεγγυη
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το θέμα "δεν υπάρχει",απλά!!!
Είσαι θεός,προσκυνάω.

Στο προκείμενο.Αν στο Λαγανά ή στο Φαληράκι (και για τον Κάβο στην Κέρκυρα έχω ακούσει καλά λόγια,μετά πας για Αγ.Νάπα αλλά θέλει άλλο budget) δεν καταφέρεις να ξεκόψεις καμιά Αγγλίδα,τότε ο γέροντας Εφραίμ έχει πάντα τη λύση.Αλλά θα πρέπει να κουνήσεις κι εσύ λίγο τον κώλο σου κι ας μη σου αρέσει το clubbing.Αυτό που ζητάς συνδυάζεται με μεθύσι μέχρι λυποθυμίας σε club κι όχι με beach party όταν μάλιστα λες πως θα πας μόνος για διακοπές.

Α,και κάτι τέτοιο ίσως βοηθήσει:


υ.γ. Μη κολλάς και κυρίως μη χαλιέσαι με το αν θα "χτυπήσεις" ή όχι καμια ξώβυζη τουρίστρια.Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στη ζωή και στις ανθρώπινες σχέσεις.
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλώς ήρθες και από μένα. Το θέμα σου νομίζω το έχουν πολύ άρρενες της χώρας, οι οποίοι, γαλουχημένοι με αξέχαστες ταινίες των greek kamaki, διαπιστώνουν ότι (φευ) η πραγματικότητα δεν είναι πλέον έτσι.
Η πρότασή μου είναι να βρεις ένα μέρος (και όχι ολόκληρο νησί) στο οποίο να μαζεύονται πολλές τουρίστριες οι οποίες έρχονται στην Ελλάδα όχι για διακοπές, αλλά ακριβώς για ξεσάλλωμα και sex. Για παράδειγμα τα Μάλια στην Κρήτη, το Φαληράκι στην Κέρκυρα. Απ'όσο ξέρω τα μέρη αυτά έχουν πάμφθηνα καταλύματα και φτηνά ποτά (προσοχή στην ποιότητά τους όμως) και κορίτσια έτοιμα για όλα. Με το καλό.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.713
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Θα συμφωνήσω με τον maltakia! Βουρ σε περιοχές με Αγγλίδες (Φαληράκι, Λαγανάς, Κέρκυρα, Αγία Νάπα)! Αν δεν πετύχεις τον ευγενή σου στόχο εκεί δεν θα τον πετύχεις πουθενά! :D

Από εκεί και πέρα, για συμβουλές απευθύνσου στο Λάζαρο :D :

 
Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Μηνύματα
8.029
Likes
12.137
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πολλες τουριστριες εχει παντου στην Ελλαδα. Και πολλες απ' αυτες ερχονται διακοπες εχοντας στο νου τους να γνωρισουν καποιον. Δεν καταλαβαινω γιατι η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη κυρα-βαλιτσα...

Οσο για τα χρηματα μη σκας. Οι περισσοτερες ειναι συνηθισμενες τα εξοδα τους να τα πληρωνουν απο την τσεπη τους. Οποτε δεν χρειαζεσαι πολλα λεφτα για κερασματα (νταξ θα κερασεις και κατι, μη φανεις τελειως τσιγγουνης).

Την ντροπη να πεταξεις απο πανω σου και ολα καλα...

Καλο ψαρεμα...
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Nikos25 σε προσκυνω!!!

Ναι,αυτο το θεμα δεν υπυρχε στο φορουμ.Για αυτα ζουμε ομως.Αυτο ειναι το αλατοπιπερο μας.

Προσεξε τωρα.
Υπαρχουν κατι κοπελες και εδω στο φορουμ που ψαχνουν για μη λυσσασμενες διακοπες αν με καταλαβαινεις...

Προχωρα και μη μασας.Ψαξε στο φορουμ τοσα θεματα υπαρχουν.

Αν δεν βρεις κατι,διαβασε τα παραπανω και σκεψου και προορισμους οπως η Ιος.
Απλα βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει και σκεψου μεθυσμενες αγγλιδες στα κλαμπ να βγαινουν,να κανουν κωλοτουμπες στους δρομους,να αρπαζουν τον εναν,να αφηνουν τον αλλο κτλ κτλ

Ενταξει υπαρχουν και αρρωστιες αλλα μπρος στην εμπειρια δεν μετρανε μια!

Επισης και στον πλατανια στα χανια εχει και αναλογη φαση.
Ασε που εκει μπορει να βρεις και καμμια κρητικοπουλα,να εχει και καμια περιουσια και να αποκατασταθεις!!

Μη μασας μια.Προχωρα!!
 

sakis_sx

Member
Μηνύματα
21
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλησπέρα και από μένα φίλε Νίκο.'Οπως έγραψαν και τα υπόποιπα παιδιά πιο πάνω τέτοια μέρη είναι:Φαληράκι-Ρόδος,Λαγανάς-Ζάκυνθος,Μάλια-Κρήτη,Κάβος-Κέρκυρα και Αγία Νάπα-Κύπρος.Πέρυσι ήμουν διακοπές Ρόδο και στο προτείνω ανεπιφύλακτα, είμαι σίγουρος θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.475
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom