NIKOLETA05
Member
Προς booking κλείνω κι εγω.Πως ακριβώς λειτουργεί η εγγύηση για άφαντο ιδιοκτήτη;Αν η Airbnb δεν δινει εγγυησεις για αφαντο ιδιοκτητη (δεν το ξερω, δεν τη χρησιμοποιω) κλεισε διαμερισμα απο booking που τις δινει.
Προς booking κλείνω κι εγω.Πως ακριβώς λειτουργεί η εγγύηση για άφαντο ιδιοκτήτη;Αν η Airbnb δεν δινει εγγυησεις για αφαντο ιδιοκτητη (δεν το ξερω, δεν τη χρησιμοποιω) κλεισε διαμερισμα απο booking που τις δινει.
Είναι αξιόπιστο!!!!Έχω κλείσει καί με πληρωμή προκαταβολικά αλλα καί με δωρεάν κράτηση με πληρωμή στο κατάλυμα.Η τιμή είναι πάντα η αναγραφόμενη και στις 2 περιπτώσεις.Εξάλλου με την κράτηση έχεις πάντα την απόδειξη στα χέρια σου.Μην σε αγχώνει τίποτα!!!!Καλησπέρα κ πάλι! Ήθελα να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση....όσοι έχετε πάει η θα πάτε Μπαλί χωρίς ταξιδιωτικο γραφείο , ξενοδοχείο κλείνετε από το booking.com? Είστε σίγουροι ότι η τιμή π κλείνετε το κάθε δωμάτιο θα είναι όντως αυτή όταν πάτε στο ξενοδοχείο ? Δεν έχει τύχει να κλείσω ποτέ από booking. Από όσους έχω ακούσει λένε ότι είναι αξιόπιστο απλά με βάζει σε σκέψεις γιατί στο επίσημο σάιτ πχ του ξενοδοχείου π θέλω το ίδιο δωμάτιο για τις ίδιες διανυκτερεύσεις είναι 1000+ ευρώ κ στο booking πχ 700. Έχει μεγάλη διαφορά κ γενικά έχω δει κ άλλα με μεγαλύτερη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Απλά σκέφτηκα μήπως κ καλά μου πουν δεν αναγνωρίζουν την κράτηση γιατί δεν είναι από το official site τους (του ξενοδοχείου δλδ)Είναι αξιόπιστο!!!!Έχω κλείσει καί με πληρωμή προκαταβολικά αλλα καί με δωρεάν κράτηση με πληρωμή στο κατάλυμα.Η τιμή είναι πάντα η αναγραφόμενη και στις 2 περιπτώσεις.Εξάλλου με την κράτηση έχεις πάντα την απόδειξη στα χέρια σου.Μην σε αγχώνει τίποτα!!!!
Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια είναι το booking να μην έχει τις καλύτερες τιμές σε σχέση με άλλες μηχανές. Άρα βάσει αυτού, αν το booking το δίνει 700 σίγουρα θα υπάρχει κάποια άλλη μηχανή που θα το δίνει χαμηλότερα.Κ γενικά έχετε παρατηρήσει προς οποιοδήποτε προορισμό έχετε πάει κ έχετε κλείσει μέσω booking να χρεωθείτε περισσότερο?
Όχι.Δεν παίζει αυτό με τίποτα!!!Όσα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα είναι στο booking είναι επιλογή των ίδιων για να γίνονται οι κρατήσεις μέσω αυτού ή κάποιας άλλης μηχανής.Σε ευχαριστώ πολύ!!! Απλά σκέφτηκα μήπως κ καλά μου πουν δεν αναγνωρίζουν την κράτηση γιατί δεν είναι από το official site τους (του ξενοδοχείου δλδ)