Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Το σωστό είναι "χωρίς καμία έξτρα ασφάλεια απο τον μεσάζοντα". Νόμισα οτι θα είναι κατανοητό, αλλά καλά κάνεις και το διευκρινίζεις. Ακύρωσα την ασφάλεια που προσθέτει η Rentalcars κατα την κράτηση και μπερδεύει πολύ κόσμο (την έχω πατήσει και εγώ).@Sassenach77 τι εννοείς παραπάνω με την φράση "χωρίς καμία ασφάλεια"; Νοίκιασες αμάξι από μεσάζοντα που δεν είχε καν τη βασική ασφάλεια με κάποιο ποσό απαλλαγής που βαρύνει τον πελάτη π.χ. τα πρώτα 1000 -1200€ αναλογα με τον κυβισμό του ΙΧ;
Τα 560 € για 12 μέρες ενοικίασης δεν περιελάμβαναν ούτε τη βασική ασφάλεια που έχουν όλα τα οχήματα;
Αυτό πρώτη φορά το ακούω σαν δυνατότητα. Το επιλέγεις στην rentalcars;
Επίσης δεν πιστεύω οτι υπάρχει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χωρίς τη βασική ασφάλεια. Οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να τα ασφαλίζουν, έστω με την απλή και υποχρεωτική ασφάλεια, αλίμονο.....
Όταν κοιτούσα το θέμα της ενοικίασης του αυτοκινήτου στη Γαλλία δεν είχα κανένα προηγούμενο μέτρο σύγκρισης. Ούτε εδώ μέσα βρήκα κάποια τέτοια πληροφορία. Το μοναδικό μέτρο σύγκρισης για μενα ήταν η ενοικίαση στη Σκωτία που είχα κάνει το 2017 και τότε είχα πληρώσει περίπου 33€/ημέρα έξτρα ασφάλεια στο γκισέ για 6 ή 7 μέρες ενοικίασης. Μετά απο μία πανδημία και ένα πόλεμο, η τιμή της έξτρα ασφάλειας στη Γαλλία (που θεωρείται σχετικά ακριβή χώρα) φέτος (μετά απο 5 χρόνια) ήταν "υποφερτή" για εμάς........ Το ακριβό και το φθηνό είναι σχετικές έννοιες. Παραθέτω τη πληροφορία, που θα ήθελα να έχω και εγώ πριν το ταξίδι μου και θα με βοηθούσε. Όλα τ' άλλα μου είναι αδιάφορα.Τα 400 € για να αγοράσεις εξτρά τη μικτή ασφάλεια με μηδέν απαλλαγή μου φαίνεται μεγάλο ποσό για 12 μέρες, αλλά όχι υπερβολικό αν λάβουμε υπόψη ότι οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν εκτιναχθεί στα ύψη!!!
Το πιο μεγάλο κόστος που πλήρωσα για το zero excess ήταν επιπλέον 20-23€/μέρα ενοικίασης στην Ολλανδία το 2018. Έκτοτε δεν έχω νοικιάσει αυτοκίνητο στο εξωτερικό...
Μάλλον απαντάει για τα 400€ που πλήρωσα εγώ για την έξτρα ασφάλεια.Περίπου 200 είναι, τα 400 πού τα είδες?