Επέστρεψα και όλα τέλεια πήγαν. Το παρέλαβα από το κέντρο της πόλης και το παρέδωσα αεροδρόμιο. Επειδή ήταν έξω από το Terminal μας πήγε βανάκι στο Τerminal 1. Το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση. Ρώτησα για τα χιλιόμετρα που ήξερα ότι δεν ήταν απεριόριστα και μου είπε ότι αρκούν για Καταλονία (πήγαμε Μονσεράτ, Τζιρόνα, Φιγκέρες. Τόσα ντελ Μαρ, παραλίες Κόστα Μπράβα, Μπεσαλού). Σου έδινε 900 για τρεις μέρες αλλά υπήρχαν πακέτα για παραπάνω χιλιόμετρα όπως μου είπαν. Είχαμε βέβαια full ασφάλεια αγορασμένη από το site τους και άρα κανένα άγχος κατά την παράδοση. Τα τελευταία χρόνια νοικιάζω σταθερά από μικρότερες εταιρίες με δική τους φουλ ασφάλεια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.Κι εγώ έκλεισα με ΟΚ mobility για ένα τριήμερο στα περίχωρα της Βαρκελώνης. Το έκλεισα από το σαιτ τους με φουλ ασφάλεια χωρίς να προπληρώσω(πλήρωσα 10 ευρώ για την κράτηση). Το παραλαμβάνω από Paseo de Gracia και το επιστρέφω αεροδρόμιο. Ούτε εμένα ήρθε επιβεβαίωση στο mail αλλά αφού έχω νούμερο κράτησης είμαι οκ. Μου έχει συμβεί και με άλλη εταιρία στο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα.