Το βασικό είναι να έχεις καταλάβει ακριβώς τους όρους του συμβολαίου. Το ποσό που σου δεσμεύουν στην κάρτα μειώνεται ανάλογα με την ασφάλεια που προσθέτεις. Το καλύτερο είναι να προσθέτεις μια ασφάλεια με zero excess και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Εκλεισα για Μοναχο 27 Οκτωβριου και θελουμε να νοικιασουμε 2 αυτοκινητα για να παμε 9 ατομα (3 οικογενειες) στο Φραιμπουργκ...διαβαζοντας ολα αυτα εδω περι ενοικιασεως ,εξτρα χρεωση για το ενα, εξτρα χρεωση για το αλλο και δεσμευση ενος υπερογκου ποσου (ενω καποιος εκανε την εξτρα ασφαλεια) στην καρτα σου , ειλικρινα το μετανιωσα !!! 200 ευρω, λεει, γιατι παρελαβες το ι.χ απο το αεροδρομιο και βγαλε ακρη μετα !!!
Στην τελευταία μου κράτηση, έκλεισα μέσω booking πρόσθεσα την παραπάνω ασφάλεια (την οποία τελικά παρείχε η εταιρεία ενοικίασης και όχι η Booking ως μεσάζοντας) μου δέσμευσαν μόνο 300Ε τα οποία αποδεσμευτηκαν την επόμενη μετά την παράδοση (μου έχει τύχει να τα κρατησουν δεσμευμένα 2 βδομάδες). Οπότε δεν χρειάζεται να το μετανιώνεις, απλά σωστό ψάξιμο και προσοχη στους όρους.