Η Booking είναι ένας μεσάζων όπως όλοι. Προσωπικά νοικιάζω από όπου βρω πιο οικονομικά. Από την συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχω νοικιάσει αυτοκίνητο, αλλά νομίζω ότι είναι όπως όλες οι άλλες. Εάν κανείς πλήρη ασφάλεια από το γκισέ της εταιρείας είσαι καλυμμένος για όλα. Τώρα είναι Γερμανία. Νοίκιασα από την Νυρεμβέργη από την Sixt και θα παραδοσω το αμάξι στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης.Καλησπερα σας, βρισκω παρα πολυ φτηνα αμαξι μεσω booking (εχω και ενα κουπονι) για ενοικιασημε centauro. Δεν εχω εμπειρια ουτε απο booking (ενοικιαση) ουτε απο centauro. θα ηθελα τα φωτα σας
ευχαριστω εκ των προτερων
Στουτγκαρδη το παιρνεις . Αλσατια διπλα ειναι. Δεν υπαρχει καμμια λογικη να πας να το παραδωσεις Ζυριχη. Το αφηνεις και παλι Στουτγκαρδη και πηγαινεις με flixbus ή αν βρεις τρενο Ζυριχη.Γειά σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω το εξης: Λέμε να πάμε τον Ιούνιο στην περιοχή της Αλσατίας. Θα φτάσουμε στη Στουτγάρδη, να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να καταλήξουμε στη Ζυρίχη από όπου θα αναχωρήσουμε για Ελλάδα. Γίνεται αυτο; Δλδ να αφήσουμε το αυτοκίνητο σε άλλο αεροδρόμιο, άλλης χωρας; Κι επίσης, Τι κόστος να υπολογίζω ανά ημέρα για πλήρη απαλλαγη;
αν δεν προλαβαινεις να βγαλεις , πηγαινε ΕΛΠΑ για διεθνες...Μία σχετική ερώτηση - θα νοικιάσω αυτοκίνητο στη μαγιόρκα και έχω το παλαιού τύπου (χάρτινο) ροζ δίπλωμα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες - θα πρέπει να το αντικαταστήσω με του νέου τύπου και αν ναι πόσο χρόνο χρειάζεται ? (ταξιδεύω τέλη Ιουλίου)
H centauro στην Βαρκελώνη είναι μια χαρά. Και γενικά από αυτήν την εταιρία είμαι ευχαριστημένος.Καλησπερα σας, βρισκω παρα πολυ φτηνα αμαξι μεσω booking (εχω και ενα κουπονι) για ενοικιασημε centauro. Δεν εχω εμπειρια ουτε απο booking (ενοικιαση) ουτε απο centauro. θα ηθελα τα φωτα σας
ευχαριστω εκ των προτερων
Η διαδικασία γίνεται πλέον εύκολα μέσω gov.gr (αντικατάσταση διπλώματος) και δεν κάνει πολύ καιρό. Σίγουρα προλαβαίνεις μέχρι τον Ιούλιο.Μία σχετική ερώτηση - θα νοικιάσω αυτοκίνητο στη μαγιόρκα και έχω το παλαιού τύπου (χάρτινο) ροζ δίπλωμα χωρίς λατινικούς χαρακτήρες - θα πρέπει να το αντικαταστήσω με του νέου τύπου και αν ναι πόσο χρόνο χρειάζεται ? (ταξιδεύω τέλη Ιουλίου)
συνηθως σε ολα τα αεροδρομια , εχει ξεχωρστη λωριδα, οταν φθανεις στο παρκινγκ για νοικιασμενα αυτοκινητα... λογικα δεν θα εχεις προβλημα ... Στουτγαρδη δεν εχω εμπειριαΘέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από επιστροφή αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης. Υπάρχει σήμανση που σε κατευθύνει?? Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πάρκινγκ που πάνε όλοι που επιστρέφουν τα νοικιασμένα??
Την πρώτη φορά που νοίκιασα αυτοκίνητο στο εξωτερικό ήταν από το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, αλλά ήταν το 2009.συνηθως σε ολα τα αεροδρομια , εχει ξεχωρστη λωριδα, οταν φθανεις στο παρκινγκ για νοικιασμενα αυτοκινητα... λογικα δεν θα εχεις προβλημα ... Στουτγαρδη δεν εχω εμπειρια