Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εχει να προτείνει κάνεις εταιρία ενοικίασης από το αεροδρόμιο του Μπαρι? Έχουν όλες τραγικές κριτικές..

Βαγγω

Member
Εχει να προτείνει κάνεις εταιρία ενοικίασης από το αεροδρόμιο του Μπαρι? Έχουν όλες τραγικές κριτικές..
Προσωπικά έχω κλείσει με την goldcar και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, έβαλα την σούπερ ασφάλιση που δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ( αν και είχα μαζί καλού κακού) και απλά στην επιστροφή άφησα το κλειδί σε θυρίδα και τέλος

Mariagk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Καλησπέρα... γνωρίζει κανείς την εφαρμογή get around για ενοικίαση αυτοκινήτου;

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημέρα στην ομάδα ...
Για ενοικίαση αυτοκινήτου (στο αεροδρόμιο της Μάλαγας)...
Στο Booking (που συνήθως κλείνω αυτ/τα) η τιμή για 10 μέρες είναι στα 500€ (μικρομεσαίο)
Το περίεργο είναι ότι στο (πχ) skyscanner ή στο economycarrentals η τιμή με τις ίδιες παροχές είναι περίπου στο μισό !
Παίζει κάτι περίεργο ?
Ποια είναι η γνώμη σας ? έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη περιοχή ?
Ευχαριστώ

romeohellas

Member
δεν ξερω για αυτοκινητο που λες αλλα πολλες φορες ξενοδοχειο που στην booking εχει χ ποσο σε αλλα σαιτ με τις ιδιες παροχες το βρηκα με 40% κατω τι να σου πω ψαξτο λιγο

Georgie

Member
Καλημέρα στην ομάδα ...
Στο Booking (που συνήθως κλείνω αυτ/τα) η τιμή για 10 μέρες είναι στα 500€ (μικρομεσαίο)
Το περίεργο είναι ότι στο (πχ) skyscanner ή στο economycarrentals η τιμή με τις ίδιες παροχές είναι περίπου στο μισό !
Παίζει κάτι περίεργο ?
Ευχαριστώ
10 μερες έτσι τυχαία που έκανα ενα search στο booking για Malaga αεροδρομιο και παράδοση επισης στο ίδιο σημείο βγαίνει στα 230-250€
Δε ξερω τι παίζει με full cover ομως

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
10 μερες έτσι τυχαία που έκανα ενα search στο booking για Malaga αεροδρομιο και παράδοση επισης στο ίδιο σημείο βγαίνει στα 230-250€
Δε ξερω τι παίζει με full cover ομως
Έχεις δίκιο ... στο τυχαίο το booking μου βγάζει αυτό που λες ,,,
Ωστόσο όταν γράψω ώρα παράδοσης 01:30 (νύχτα) και ώρα επιστροφής του αυτοκινήτου στις 00:00 (νύχτα) ... Οι τιμές υπερδιπλασιάζονται !!! και οι 2 πτήσεις μου είναι νυχτερινές ...
Κάνω κάτι λάθος ? :oops: Μου κάνει εντύπωση γιατί πάντα με booking κλείνω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Georgie

Member
Έχεις δίκιο ... στο τυχαίο το booking μου βγάζει αυτό που λες ,,,
Ωστόσο όταν γράψω ώρα παράδοσης 01:30 (νύχτα) και ώρα επιστροφής του αυτοκινήτου στις 00:00 (νύχτα) ... Οι τιμές υπερδιπλασιάζονται !!! και οι 2 πτήσεις μου είναι νυχτερινές ...
Κάνω κάτι λάθος ? :oops: Μου κάνει εντύπωση γιατί πάντα με booking κλείνω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Νυχτερινές ωρες, διαφορετικό μέρος παραλαβης-παράδοσης κλπ ανεβάζουν τη τιμη.
Συμβουλή μου και αν είναι εφικτό είναι να κλείσεις τη πρώτη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο κοντα στο αεροδρόμιο και να παραλάβεις το αυτοκίνητο την άλλη μέρα το πρωί.

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Νυχτερινές ωρες, ....
ΝΑΙ τελικά είναι αυτό ...
Αν η ώρα παραλαβής του οχήματος είναι εκτός ωραρίου γραφείου ειδικά τις βραδυνές ώρες (πχ 01:30) η τιμή υπερδιπλασιάζεται ... Αν η ενοικίαση ξεκινά στις 07::00 τα πράγματα είναι νορμάλ.
Παράδειγμα η τιμή το πρωί στις 07:00 για ένα ΙΔΙΟ μικρομεσαίο αυτ/το το κόστος είναι στα 20€/ημέρα ενώ για παραλαβή στις 01:30 είναι στα 45€/ημέρα ...
(Τα γράφω εδώ μήπως και κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία) ;)

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλημέρα στην ομάδα ...
Παίζει κάτι περίεργο ?
Ευχαριστώ
Τσέκαρε το malagacar.com. Γυρισα από Μάλαγα πριν 10 μέρες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. 10 μέρες 230Ε full κάλυψη. Βεβαια όχι νυχτερινές πτήσεις. Αλλά άφιξη αναχώρηση αεροδρόμιο Μάλαγα. Renault clio 12000km.
Υ.Γ. Χωρίς καμμία δέσμευση στην πιστωτική

Last edited:

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Τσέκαρε το malagacar.com. Γυρισα από Μάλαγα πριν 10 μέρες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. 10 μέρες 230Ε full κάλυψη. Βεβαια όχι νυχτερινές πτήσεις. Αλλά άφιξη αναχώρηση αεροδρόμιο Μάλαγα. Renault clio 12000km.
WOW !!! το ψάχνω αμέσως ... tnx
Ακριβώς όπως το περιγράφεις είναι, και μάλιστα αν θέλεις να παραλάβεις το αυτοκίνητο εκτός ωραρίου γραφείου μπορείς, με ένα επιπλέον κόστος 35€ ...
Απο το να περιμένεις όλη νύχτα στο αεροδρόμιο μέχρι να ανοίξουν τα γραφεία στις 07:00 καλύτερα έτσι

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα