Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
Καλημέρα, μπήκα στην kayak και έβαλα για ενοικίαση στην Μάλαγα 1/8 έως 10/8 παραλαβή στις 1.30πμ. και παράδωση στις 0.30πμ. Οι τιμές είναι φυσιολογικές αλλά αυτές οι εταιρείες απλά θέλουν δέσμευση μεγάλη για λόγους ασφαλείας. Απλά αυτά με τις δεσμεύσεις να το ελέγξεις σε όλες τις εταιρείες, το κάνουν κατα την παραλαβή και τα αποδεσμεύουν απο άμεσα έως 30 μέρες

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημέρα, μπήκα στην kayak και έβαλα για ενοικίαση στην Μάλαγα 1/8 έως 10/8 παραλαβή στις 1.30πμ. και παράδωση στις 0.30πμ. Οι τιμές είναι φυσιολογικές αλλά αυτές οι εταιρείες απλά θέλουν δέσμευση μεγάλη για λόγους ασφαλείας. Απλά αυτά με τις δεσμεύσεις να το ελέγξεις σε όλες τις εταιρείες, το κάνουν κατα την παραλαβή και τα αποδεσμεύουν απο άμεσα έως 30 μέρες
Σωστά ... αλλά όλες οι εταιρίες το ίδιο σχεδόν κάνουν ...
Εγώ έκλεισα με την malagacar.com που μου πρότεινε το μέλος Sanna1971
γιατί θεώρησα πολύ "τίμια" την τιμή τους (με όλα μέσα χωρίς τίποτα κρυφό) για τα καύσιμα κλπ.

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
γιατί θεώρησα πολύ "τίμια" την τιμή τους (με όλα μέσα χωρίς τίποτα κρυφό) για τα καύσιμα κλπ.

Σου εύχομαι να περάσετε καλά, γιατί στο τέλος-τέλος τα ταξίδια μένουν και οι αναμνήσεις τους

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Σου εύχομαι να περάσετε καλά, γιατί στο τέλος-τέλος τα ταξίδια μένουν και οι αναμνήσεις τους
Επίσης και για σένα φίλε μου ...
Πολύ σωστά ... άλλωστε το γράφω και στην "υπογραφή" μου ;)

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλές διαδρομές! Το μόνο που τσεκάρουν στο τέλος είναι η βενζίνη. Στο δίνουν γεμάτο και φυσικά το περιμένουν γεμάτο

thespx89

Member
Καλημερα, μολις γυρισαμε απο Μαλαγα, ενοικιαση Renault Captur ολοκαινουριου 23/05 09:00-31/05 23:00 280€ χωρις δεσμευση χωρις ποσο απαλλαγης μεσω booking απο Wiber (αν δεν εχεις προβλημα για δεσμευση στην πιστωτικη ή/και να συμεριληφθει ποσο απαλλαγης η τιμη ενοικιασης πεφτει). Διανυκτερευσαμε στο Holiday Inn που ειναι διπλα στο αεροδρομιο. Απο το αυτοκινητο και την εταιρεια παρα πολυ ευχαριστημενοι.

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημερα, μολις γυρισαμε απο Μαλαγα, ενοικιαση Renault Captur ολοκαινουριου 23/05 09:00-31/05 23:00 280€ χωρις δεσμευση χωρις ποσο απαλλαγης μεσω booking απο Wiber
Το τσέκαρα και με Wiber ...
Ωστόσο με διευκόλυνε που στην malagacar.com η πληρωμή γίνεται εκεί ... (Είναι και λίγο φθηνότερη)
Άρα δεν υπάρχουν "δεσμεύσεις"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.779
Νεότερο μέλος
moroccosaharatour

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα