Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλημέρα στην ομάδα ...
Για ενοικίαση αυτοκινήτου (στο αεροδρόμιο της Μάλαγας)...
Στο Booking (που συνήθως κλείνω αυτ/τα) η τιμή για 10 μέρες είναι στα 500€ (μικρομεσαίο)
Το περίεργο είναι ότι στο (πχ) skyscanner ή στο economycarrentals η τιμή με τις ίδιες παροχές είναι περίπου στο μισό !
Παίζει κάτι περίεργο ?
Ποια είναι η γνώμη σας ? έχει κάποιος εμπειρία από την συγκεκριμένη περιοχή ?
Ευχαριστώ
Τσέκαρε το malagacar.com. Γυρισα από Μάλαγα πριν 10 μέρες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. 10 μέρες 230Ε full κάλυψη. Βεβαια όχι νυχτερινές πτήσεις. Αλλά άφιξη αναχώρηση αεροδρόμιο Μάλαγα. Renault clio 12000km.
Υ.Γ. Χωρίς καμμία δέσμευση στην πιστωτική

Last edited:

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Τσέκαρε το malagacar.com. Γυρισα από Μάλαγα πριν 10 μέρες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. 10 μέρες 230Ε full κάλυψη. Βεβαια όχι νυχτερινές πτήσεις. Αλλά άφιξη αναχώρηση αεροδρόμιο Μάλαγα. Renault clio 12000km.
WOW !!! το ψάχνω αμέσως ... tnx
Ακριβώς όπως το περιγράφεις είναι, και μάλιστα αν θέλεις να παραλάβεις το αυτοκίνητο εκτός ωραρίου γραφείου μπορείς, με ένα επιπλέον κόστος 35€ ...
Απο το να περιμένεις όλη νύχτα στο αεροδρόμιο μέχρι να ανοίξουν τα γραφεία στις 07:00 καλύτερα έτσι

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
Καλημέρα, μπήκα στην kayak και έβαλα για ενοικίαση στην Μάλαγα 1/8 έως 10/8 παραλαβή στις 1.30πμ. και παράδωση στις 0.30πμ. Οι τιμές είναι φυσιολογικές αλλά αυτές οι εταιρείες απλά θέλουν δέσμευση μεγάλη για λόγους ασφαλείας. Απλά αυτά με τις δεσμεύσεις να το ελέγξεις σε όλες τις εταιρείες, το κάνουν κατα την παραλαβή και τα αποδεσμεύουν απο άμεσα έως 30 μέρες

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημέρα, μπήκα στην kayak και έβαλα για ενοικίαση στην Μάλαγα 1/8 έως 10/8 παραλαβή στις 1.30πμ. και παράδωση στις 0.30πμ. Οι τιμές είναι φυσιολογικές αλλά αυτές οι εταιρείες απλά θέλουν δέσμευση μεγάλη για λόγους ασφαλείας. Απλά αυτά με τις δεσμεύσεις να το ελέγξεις σε όλες τις εταιρείες, το κάνουν κατα την παραλαβή και τα αποδεσμεύουν απο άμεσα έως 30 μέρες
Σωστά ... αλλά όλες οι εταιρίες το ίδιο σχεδόν κάνουν ...
Εγώ έκλεισα με την malagacar.com που μου πρότεινε το μέλος Sanna1971
γιατί θεώρησα πολύ "τίμια" την τιμή τους (με όλα μέσα χωρίς τίποτα κρυφό) για τα καύσιμα κλπ.

Attachments

Επόμενο Ταξίδι
Τόκυο - Οσάκα
γιατί θεώρησα πολύ "τίμια" την τιμή τους (με όλα μέσα χωρίς τίποτα κρυφό) για τα καύσιμα κλπ.

Σου εύχομαι να περάσετε καλά, γιατί στο τέλος-τέλος τα ταξίδια μένουν και οι αναμνήσεις τους

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Σου εύχομαι να περάσετε καλά, γιατί στο τέλος-τέλος τα ταξίδια μένουν και οι αναμνήσεις τους
Επίσης και για σένα φίλε μου ...
Πολύ σωστά ... άλλωστε το γράφω και στην "υπογραφή" μου ;)

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλές διαδρομές! Το μόνο που τσεκάρουν στο τέλος είναι η βενζίνη. Στο δίνουν γεμάτο και φυσικά το περιμένουν γεμάτο

thespx89

Member
Καλημερα, μολις γυρισαμε απο Μαλαγα, ενοικιαση Renault Captur ολοκαινουριου 23/05 09:00-31/05 23:00 280€ χωρις δεσμευση χωρις ποσο απαλλαγης μεσω booking απο Wiber (αν δεν εχεις προβλημα για δεσμευση στην πιστωτικη ή/και να συμεριληφθει ποσο απαλλαγης η τιμη ενοικιασης πεφτει). Διανυκτερευσαμε στο Holiday Inn που ειναι διπλα στο αεροδρομιο. Απο το αυτοκινητο και την εταιρεια παρα πολυ ευχαριστημενοι.

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Καλημερα, μολις γυρισαμε απο Μαλαγα, ενοικιαση Renault Captur ολοκαινουριου 23/05 09:00-31/05 23:00 280€ χωρις δεσμευση χωρις ποσο απαλλαγης μεσω booking απο Wiber
Το τσέκαρα και με Wiber ...
Ωστόσο με διευκόλυνε που στην malagacar.com η πληρωμή γίνεται εκεί ... (Είναι και λίγο φθηνότερη)
Άρα δεν υπάρχουν "δεσμεύσεις"

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Έχει κανείς εμπειρία απο Centauro στην Λισαβόνα? Εχω νοικιασει στην Ιταλία και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλά τα σχόλια για το κατάστημα της Λισαβόνας είναι τραγικά.

tdoumos

Member
Τα σχολια συνηθως ειναι απο πελατες που το κλεινουν μεσω ota (booking, rentalcars,doyouspain,autoeurope,ryanaircarhire, billigermietwagen, kayak κλπ) αγοραζοντας και την φθηνη "ασφαλεια" μεσω αυτων και νομιζουν οτι δεν ριναι υποχρεοι του χιλιαρικου δεσμευσης απο την centauro η την καθε αλλη εταιρια που κλεινουν μεσω των ota.

Αν το κλεισεις απευθειας απο το site τους και επιλεξεις την πληρη η μερικη καλυψη τους, ειναι ξεκαθαρο το ποσο της απαλλαγης για το οποιο θα εισαι υπευθυνος εσυ σε περιπτωση ζημιας η κλοπης η οδικης βοηθειας.

Αυτα στα γραφω επειδή εργαζομουν στην goldcar παρα πολλα χρονια, και η centauro ιδρυθηκε απο πρωην δτελεχη της goldcar και αποτελει αντιγραφη της. Ισπανικες και οι δυο στο ιδιο ακριβως μοτιβο.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Τα σχολια συνηθως ειναι απο πελατες που το κλεινουν μεσω ota (booking, rentalcars,doyouspain,autoeurope,ryanaircarhire, billigermietwagen, kayak κλπ) αγοραζοντας και την φθηνη "ασφαλεια" μεσω αυτων και νομιζουν οτι δεν ριναι υποχρεοι του χιλιαρικου δεσμευσης απο την centauro η την καθε αλλη εταιρια που κλεινουν μεσω των ota.

Αν το κλεισεις απευθειας απο το site τους και επιλεξεις την πληρη η μερικη καλυψη τους, ειναι ξεκαθαρο το ποσο της απαλλαγης για το οποιο θα εισαι υπευθυνος εσυ σε περιπτωση ζημιας η κλοπης η οδικης βοηθειας.

Αυτα στα γραφω επειδή εργαζομουν στην goldcar παρα πολλα χρονια, και η centauro ιδρυθηκε απο πρωην δτελεχη της goldcar και αποτελει αντιγραφη της. Ισπανικες και οι δυο στο ιδιο ακριβως μοτιβο.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτο κατάλαβα κ εγώ οτι μαλλον ειναι κρατησεις μεσω τριτων. Εγω έκλεισα απο την επισημη σελιδα με πληρη απαλλαγη, οποτε ελπιζω δεν θα υπάρχουν παρατραγουδα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.062
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom