Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Andreas7582

Member
Παμε Μοναχο Ιουλιο . Θα ενοικιασουμε αυτοκινητο 4 μερες Γερμανια 4 Μερες Αυστρια. Εχουμε πληρωσει τη χρηση αυτοκινητου σε αλλη χωρα. Ξερει καποιος αν αυτο συμπεριλαμβανει την αυστριακους φορους ή πρεπει να κανω και κατι αλλο.

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
ή πρεπει να κανω και κατι αλλο.
Απλά πρέπει να γνωρίζεις και αυτό ... Αυστριακή βινιέτα η οποία είναι μια άδεια χρήσης των αυστριακών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας,... (θα πρέπει να την αγοράσεις "ηλεκτρονικά")

επειδή δεν γνωρίζω καθόλου, δεν έτυχε μέχρι στιγμής να νοικιάσω αυτοκίνητο στο εξωτερικό, και κάνω πλάνο για 10ημερο road trip Νορμανδία. έχετε να προτείνετε κάτι γιατί ότι βλέπω μου φαίνεται τσιμπημένο. και τι θα πρέπει να προσέξω για την ενοικίαση του αυτοκινήτου?? σκεφτομαι να το νοικιασω στο αεροδρομιο μποβε και να το αφησω σεντ μαλο

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
επειδή δεν γνωρίζω καθόλου, δεν έτυχε μέχρι στιγμής να νοικιάσω αυτοκίνητο στο εξωτερικό, και κάνω πλάνο για 10ημερο road trip Νορμανδία. έχετε να προτείνετε κάτι γιατί ότι βλέπω μου φαίνεται τσιμπημένο. και τι θα πρέπει να προσέξω για την ενοικίαση του αυτοκινήτου?? σκεφτομαι να το νοικιασω στο αεροδρομιο μποβε και να το αφησω σεντ μαλο
Μια ιδέα για περιορισμό κόστους θα ήταν να πάρεις το τρένο για κάπου κεντρικά (πχ Rennes) και να νοικιάσεις από εκεί. Γλιτώνεις τις ημέρες άφιξης/αναχώρησης και το One-way fee που λογικά θα είναι μεγάλο.

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Το road trip Νορμανδία που αναφέρεις το έχω κάνει 13 μέρες και είναι καταπληκτικό ... Ιδικά η περιοχή που έγινε η απόβαση είναι ολόκληρη ένα μουσείο πολέμου.
Όσο για το αυτοκίνητο καταρχήν θέλει μεγάλη προσοχή στους νόμους της χώρας γιατί είναι πολύ αυστηροί ... Αν παραδώσεις το αυτ/το σε διαφορετικό σημείο από αυτό που το παρέλαβες έχεις επιπρόσθετο κόστος. Την ενοικίαση να την κάνεις ΠΡΙΝ από το site κάποιου "πράκτορα" ... Αν κάνεις κράτηση στο αεροδρόμιο είναι πιθανό να μην βρεις διαθέσιμο αυτ/το της προτιμήσεως σου και βέβαια θα το πληρώσεις ακριβότερα ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.813
Νεότερο μέλος
mats__

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom