• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Επιβραβεύσεις booking.com

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Εχω διαθεσιμο τον παρακάτω κωδικό με ισχύ μέχρι 15/10. Αν χρησιμεύει σε κάποιον πολύ ευχαρίστως να τον στείλω σε πρ.μην.

" κάντε κράτηση τώρα για να λάβετε επιστροφή 10% (έως και € 100) από την κράτησή σας σε Πίστωση για Ταξίδια, μετά τη διαμονή σας.
Ο κωδικός προσφοράς σας για επιστροφή 10%....."

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εχω διαθεσιμο τον παρακάτω κωδικό με ισχύ μέχρι 15/10. Αν χρησιμεύει σε κάποιον πολύ ευχαρίστως να τον στείλω σε πρ.μην.

" κάντε κράτηση τώρα για να λάβετε επιστροφή 10% (έως και € 100) από την κράτησή σας σε Πίστωση για Ταξίδια, μετά τη διαμονή σας.
Ο κωδικός προσφοράς σας για επιστροφή 10%....."

Παρακαλώ!

jimp

Member
Αγαπητοί συμφορουμιτες κάντε το καλό για ένα μέλος του φόρουμ και δώστε μου έναν κωδικό καθώς επίκειται δυνατή κράτηση.

Ανταλλάσσω με συμβουλές για ταβερνάκια σε Κερατσίνοραπετσώνα και κρεοφαγία σε Λάρισα και Όλυμπο

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Αγαπητοί συμφορουμιτες κάντε το καλό για ένα μέλος του φόρουμ και δώστε μου έναν κωδικό καθώς επίκειται δυνατή κράτηση.

Ανταλλάσσω με συμβουλές για ταβερνάκια σε Κερατσίνοραπετσώνα και κρεοφαγία σε Λάρισα και Όλυμπο
Βρήκες? Αν όχι στειλε πμ. Ληγει σε 1 ωρα ο κωδικος

Andreas K

Member
Καλησπέρα σε όλους! Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Αν περισσεύει σε κάποιο μέλος κωδικός, καλοδεχούμενος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.231
Μέλη
39.935
Νεότερο μέλος
Billdim

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα