Nikoletta!
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Θα σου πρότεινα Μπαλί!Εξωτερικό και εκτός Ευρώπης με μεσαίο μπάτζετ

Θα σου πρότεινα Μπαλί!Εξωτερικό και εκτός Ευρώπης με μεσαίο μπάτζετ
Σίγουρα ο Αύγουστος είναι ιδανική εποχή για την Τανζανία. Από κει και πέρα αρχές Αυγούστου νομίζω ότι προλαβαίνετε και για Κούβα, οι τυφώνες έρχονται συνήθως τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου. Όσο για Ταϊλάνδη, γενικά είναι εποχή των βροχών στον βορά και στις δυτικές ακτές και μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Στις ανατολικές ακτές όμως (Σαμούι, Κο Πα Νγκαν) ο καιρός είναι συνήθως στεγνός.Καλησπέρα σε όλους! Σκεφτόμαστε φέτος να κάνουμε ένα μακρινό ταξίδι αλλά επειδή θα πραγματοποιηθεί αρχές Αυγούστου με αγχώνει ο καιρός. Έχουμε πάει Μπαλί, Νέα Υόρκη, Νέα Ορλεάνη και Μεξικό. Σκεφτόμουν Σρι Λάνκα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ η Κούβα. Αυτά και άλλα τόσα μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους. Ακόμη και Τανζανία έχω δει. Προς τα που να
Κινηθούμε λόγω καιρου;;;
Οι προορισμοί που σκέφτεσαι είναι τοσο διαφορετικοί….Καλησπέρα σε όλους! Σκεφτόμαστε φέτος να κάνουμε ένα μακρινό ταξίδι αλλά επειδή θα πραγματοποιηθεί αρχές Αυγούστου με αγχώνει ο καιρός. Έχουμε πάει Μπαλί, Νέα Υόρκη, Νέα Ορλεάνη και Μεξικό. Σκεφτόμουν Σρι Λάνκα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ η Κούβα. Αυτά και άλλα τόσα μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους. Ακόμη και Τανζανία έχω δει. Προς τα που να
Κινηθούμε λόγω καιρου;;;
Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό; Από θέμα εποχής δεν είναι καλή ιδέα το Βιετνάμ καθώς είναι εποχή μουσώνων. Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για Κούβα.Αν είχατε να διαλέξετε για Αύγουστο ανάμεσα σε Ιαπωνία(με Qatar) Βιετνάμ(με Qatar) ή Κούβα(με Europa και μόνο χειραποσκευη) στην ίδια τιμή τι θα επιλέγατε?
Συγνώμη, έπρεπε να είμαι πιο αναλυτικός. Το διάστημα είναι 15 μέρες όπου και να πάμε, το μπάτζετ είναι 1500 ευρώ χωρίς τα αεροπορικά. Οι εταιρείες αναφέρθηκαν γιατί στις πολύωρες πτήσεις παίζουν κάποιο όχι πρωταρχικό ρόλο.Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό; Από θέμα εποχής δεν είναι καλή ιδέα το Βιετνάμ καθώς είναι εποχή μουσώνων. Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για Κούβα.
Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να εξετάσεις είναι τι θες να δεις σε κάθε προορισμό, πόσες μέρες έχεις διαθέσιμες και πόσο budget έχεις. Δεν έχει καμία σχέση το budget που θες για Ιαπωνία με τους άλλους 2 προορισμούς.
Συμφωνώ απόλυτα εκτός από το μπατζετ στην Ιαπωνία.Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό; Από θέμα εποχής δεν είναι καλή ιδέα το Βιετνάμ καθώς είναι εποχή μουσώνων. Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για Κούβα.
Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να εξετάσεις είναι τι θες να δεις σε κάθε προορισμό, πόσες μέρες έχεις διαθέσιμες και πόσο budget έχεις. Δεν έχει καμία σχέση το budget που θες για Ιαπωνία με τους άλλους 2 προορισμούς.
Αν είχατε να διαλέξετε για Αύγουστο ανάμεσα σε Ιαπωνία(με Qatar) Βιετνάμ(με Qatar) ή Κούβα(με Europa και μόνο χειραποσκευη) στην ίδια τιμή τι θα επιλέγατε?
Ο άνθρωπος προφανώς λέει "βρίσκω ίδιες τιμές για 3 διαφορετικούς προορισμούς, τι θα επιλέγατε στη θέση μου;"Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό;
Απλα μη δινοντας κανενα αλλο στοιχειο (προτιμησεις π.χ πολιτισμος, αρχαια, φυση κτλ, budget, μερες) περα απο καποια αντικειμενικα κριτηρια οπως ο καιρος, τι να προτινεις;Ο άνθρωπος προφανώς λέει "βρίσκω ίδιες τιμές για 3 διαφορετικούς προορισμούς, τι θα επιλέγατε στη θέση μου;"