θα σε δώ και στην bkk τον αύγουστο ...τι νόμιζες οτι θα ξέφευγες!!!λοιπον πηρα τηλ... δεν παρεχουνε διανυκτερευση μου ειπανε....
ρε που φτασαμε να ρωταει για βαρκελωνη η ρενατα, και εγω για ταιλανδη...![]()
Όπως έχει γραφεί και τόσες ακόμα φορές στο travelstories, Δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση (δια νόμου, κανονισμού, ή οποιουδήποτε άλλου) μιας εταιρίας να κοιμίσει σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ stopover. Υποχρέωση έχει μόνο για απρογραμμάτιστα (π.χ. μεγάλη καθυστέρηση, χάσιμο ανταπόκρισης λόγω καθυστέρησης, ακυρώσεις πτήσεων κλπ), κι αυτή υπό προϋποθέσεις.Ρενατα , υπαρχουν και ανταποκρισεις στο πηγαινε , με 9 ωρες η 10 ωρες stopover ...
πανω απο 7 ωρες (νομιζω) stopover αναμονη ειναι υποχρεωση της αεροπορικης -δια νομου- να σε κοιμισει ...
Ναί. Τώρα είσαι στο σωστό νησί.το koh samui - Chaweng Beach είναι ιδανικό για διακοπές (παραλία ωραία κτλ?)
Κι εσύ βρούτε...εκλεισα τελικα για 3 με 17 αυγουστου...
οταν λεω εγω χαλασε ο κοσμος... ρενατα και go2thebeach ευρωπη.. και γω στην ασια... μας εχει καταστρεψει αυτο το travelstoriesΚι εσύ βρούτε...![]()
Δεν πειράζει, εγώ τέτοιον καιρό θα τρώω ντοματίνια στη Φλωρεντίαμη μου πεις ότι δεν ζηλεύεις
![]()
χαίρομαι πολύ για όλους μας !!!!!!!!!!οταν λεω εγω χαλασε ο κοσμος... ρενατα και go2thebeach ευρωπη.. και γω στην ασια... μας εχει καταστρεψει αυτο το travelstories![]()
Σε ευχαριστώ πολύ marydim!!!!Ναί. Τώρα είσαι στο σωστό νησί.
Επικεντρώσου εκεί!