Ερωτήσεις για διαμονή κ.α

ankouts

Member
Μηνύματα
59
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα παιδιά, νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο σημείο για ερωτήσεις τέτοιου είδους.
Θα ήθελα λοιπόν να με ενημερώσετε όσοι ξέρουν και ότι ξέρουν.

Σκέφτομαι για ταξίδι του μέλιτος το Παρίσι, αφού είναι η αγαπημένη πόλη της γυναίκας μου.

Ημερομηνία αναχώρησης είναι 26 Σεπτεμβρίου και σκέφτομαι για 4 νύχτες (καλά είναι?). Τι λέει εκείνη την εποχή η πόλη? Κατάλληλη εποχή ή όχι?

Σε ποιο σημείο είναι καλύτερα να μείνουμε? Έχετε κάποιες προτάσεις για φθηνό ξενοδοχείο? Δεν αναζητούμε χλιδή

Αυτά για αρχή! Ότι προτάσεις, σκέψεις κλπ έχετε θα σας ήμουν ευγνώμων να μου τις παραθέσετε!;)
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.191
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ
Τι καλύτερο απο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι!τέλος Σεπτεμ νομίζω είναι πολύ καλή εποχή,δε θα έχει τις ζέστες του καλοκαιριού ......τελευταίες δυο φορές που πήγα Οκτώβ ήταν υπέροχα!και άν θα ξαναπήγαινα πάλι θα επέλεγα ή άνοιξη η φθινόπωρο.
Για διαμονή καλά θαταν να ψάξετε κεντρικά δηλ γύρω απο Οπερα,περιοχή Λούβρου,ή Σέντ Μισέλ.....Δεν έχω να σου προτείνω συγκεκριμένα γιατί όσες φορές έχω πάει έμεινα για διαφόρους λόγους προς Τροκαντερό η Πόρτ Μεγιώ,ναι μεν έχει πολύ καλή συγκοινωνία με μετρό,αλλά οπως και να το κάνουμε το κέντρο είναι αλλιώς...
Οσο για το άν φτάνουν 4 νύχτες ,πάντα λέμε ότι για τέτοιες πόλεις δε μας φτάνει ο χρόνος,αλλά κι εγώ πρώτη φορά που πήγα είχα μείνει νομίζω όχι 4 αλλά 3 νύχτες και ήμουν ικανοποιημένη ....και μόνο που πήγα,καλά είναι τα βασικά τα βλέπεις ,μια χαρά είναι!!καλή προετοιμασία λοιπόν!!
 

ankouts

Member
Μηνύματα
59
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ευχαριστώ πολύ!
Με μια πρώτη ματιά στο booking.com βλέπω ότι στις περιοχές Louvre - Bourse και Louvre - Châtelet τα ξενοδοχεία έχουν πάνω από 100? και αμφιβόλου ποιότητας αυτα που πλησιάζουν στα 100?, αυτες είναι οι νορμάλ τιμές?
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.191
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ
Είναι γεγονός ότι τα ξενοδοχεία στο Παρίσι είναι ακριβά,πριν 4 χρόνια στην περιοχή Τροκαντερό που έμεινα,και όχι στην πλατεία αλλα πιο ψηλά κανα δεκάλεπτο περπάτημα απο την πλατεία,σε ξενοδοχείο 4αστέρων,πολύ απλό και λιτό,σχετικά μικρά δωμάτια,το πλήρωσα 140!ευρώ τη βραδυά!
Δεν είχα χρόνο να ψάξω ιδιαίτερα,δεν πολυέμπαινα στο ιντερνετ και το είχα κλείσει μέσω πρακτορείου,αλλά και άλλες φορές που πήγα με πληρωμένα τα έξοδα λόγω ....ας πούμε δουλειάς κλπ και ρωτούσα τιμές ξέρω ότι.....τσιμπάνε.
Ψάξτο και εντάξει αν βρείς οικονομικότερα και εκτός κέντρου δεν πειράζει,με το μετρό πας παντού.
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.695
Likes
6.289
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Σε ενδιαφέρει γύρω στα 75 με ψυγείο και κουζίνα;
15 λεπτα από το κέντρο με μετρο.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Wuthering Heights
συγνωμη κιολας, αλλα θα πατε για το ταξιδι του μελιτος, στην πολη που γουσταρει τρελα η γυναικα σου και εσυ ψαχνεις για μπατηροξενοδοχειο???? Πηγαινε την σε ενα χλιδατο με ολα τα κομφορ και ασε τις μιζεριες!! Μια φορα παντρευεσαι( χμμ)
Prince de Galles Hotel Paris. Official Website. Best Rates Guaranteed.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κατα τη γνωμη μου καλυτερη περιοχη να μεινεις ειναι στο Saint Germain des Pres, Jardins de Luxembourg, Boulevard Saint Michel, δηλαδη αριστερη οχθη και καρακεντρο, ωστε το βραδακι να μπορεις να κανεις και μια βολτιτσα για κανενα ποτακι πριν αποσυρθειτε στα ενδοτερα για να απολαυσετε τις χαρες του οικογενειακου βιου, χωρις να σας φανε οι δρομοι και τα μετρο. Αν επιμενετε ντε και καλα δεξια οχθη τοτε Marais και παλι Marais. Την περιοχη της Οπερας θα σου ελεγα να την αποφυγεις: ενω ειναι καρακεντρο και το πρωι εισαι διπλα με τις gallerie Lafayette (πραγμα που ενδεχομενως θα σε καταστρεψει οικονομικα) το βραδι δεν εχει ιδιαιτερη κινηση το μερος. Ψιλοκοβεις φλεβα δηλαδη. Συμπαθεστατο και στυλατο ειναι το hotel des Grandes ecoles hotel-grandes-ecoles.com, ενδεχομενως ξεφευγει απο το budget σου, αλλα θα σε γλιτωσει απο νυχτερινες μετακινησεις.
Εντελως διπλα στο περιφημο deux magots ειναι το hotel Lenox, συμπαθεστατο, κατα καιρους κανει και προσφορες. → HOTEL LENOX SAINT GERMAIN PARIS - HOTEL 3 ETOILES PARIS 7 - OFFICIAL WEB SITE - HOTEL CHARME LENOX PARIS
Πολλες φορες χρησιμοποιω ενα site για να κλεισω δωματια το οποιο ειναι γαλλικο και ενιοτε δεινει καλυτερες τιμες απο το booking. Μπορεις να διαλεξεις και ανα περιοχη: Paris Hotels - Paris Hotel Guide
Α! Και κατι αλλο: λαβε υποψη σου οτι οι τιμες ειναι χωρις πρωινο. Το πρωινο δεν ειναι υποχρεωτικο, μπορεις ωραιοτατα να πατε σε καποιο καφε και να παρετε εκει πρωινο, αλλα αν το θελησετε να το παρετε στο ξενοδοχειο με τη τσιμπλα στο ματι, τοτε θα το πληρωσετε εξτρα!
 

ankouts

Member
Μηνύματα
59
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ευχαριστώ θερμά για τις οδηγίες-απόψεις.

Κατ' αρχήν να απαντήσω στην ευαγγελια λέγοντας ότι σε ένα ταξίδι η ουσία δεν είναι το ξενοδοχείο αλλά το ταξίδι. Αν ήθελα χλίδα με τα ίδια λεφτά πήγαινα 4 μέρες Ρόδο στο Rodos Palace ή 4 μέρες στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Οπότε για εμένα το ξενοδοχείο είναι ένα μέρος απλά ύπνου και τουαλέτας, χωρίς ωστόσο να πιάνουμε το άλλο άκρo με εντελώς παρακμιακές καταστάσεις. Το ξενοδοχείο που μου υπέδειξες και σε ευχαριστώ, είναι πολύ ωραίο αλλά δεν μπορώ να διαθέσω 400? την βραδιά. Ψάχνω για μέγιστο 100?. Και τα χρήματα να είχα, θα προτιμούσα να έμενα κάποιες μέρες παραπάνω παρά να τα δώσω στο ξενοδοχείο. Βέβαια υπάρχουν πολλές απόψεις περί του θέματος και όλες είναι σεβαστές.

Φίλε soudianos η τιμή που μου λές μου κάνει, το ψυγείο και η κουζίνα μου είναι άχρηστα, οπότε αν βρώ ένα δωμάτιο που αντί γι αυτα είναι καλύτερο ποιοτικά, το προτιμώ. Πάντως θα χαρώ να μάθω την πρότασή σου γι' αυτο το δωμάτιο.

Λίγο ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτα τα 2 ξενοδοχεία, ποια η γνώμη σας?

Hotel du Mont Blanc - Latin District Notre Dame Ile Saint Louis - Paris Hotel Guide

Hotel de France - Latin District Notre Dame - Paris Hotel Guide

Μάλλον θα σας ακούσω και ψάχνω γύρω από Jardins de Luxembourg.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κοιτα η περιοχη ειναι εξαιρετικα κεντρικη με τα μπαρακια και ολες τις ευκαιριες νυχτερινων εξοδων,οποτε συμφωνω και επαυξανω. Κομματι χαζα τουριστικο ειναι το Qartier Latin, αλλα αρκετα κοντα ειναι ολα αυτα τα ωραια Saint Germain des Pres, Jardins de Luxembourg, Boulevard Saint Michel . Τα συγκεκριμενα ξενοδοχεια δεν τα γνωριζω, οποτε και δε μπορω να εκφερω γνωμη. Τσεκαρε τα στο Reviews of vacations, hotels, resorts, vacation and travel packages - TripAdvisor
Συνηθως τα διαστερα στο Παρισι εχουν εξαιρετικα μικρα δωματια: φιλη που εμεινε σε διαστερο ειχε προβλημα να ανοιξει την βαλιτσα της με κλειστη την πορτα του δωματιου. Εβγαλε τη βαλιτσα στο διαδρομο για να την αδειασει. Παντως ηταν καθαρο και περιποιημενο, αλλα γενικα επρεπε γενικα να προσεχει τις κινησεις ειδικα μεσα στο μπανιο, αλλιως σαβουρδιζοτανε στα επιπλα και ειναι και small size η κοπελα. Οχι οτι ειναι ασχημα, αλλα μην περιμενεις με 85 ευρω τα αντιστοιχα δωματια που θα μπορουσες να βρεις αλλαχου, για παραδειγμα στο Βερολινο. Ξεχνα το. Το Παρισι ειναι πανακριβο. Σε σχεση με το Βερολινο, για παραδειγμα, οι τιμες αφορουν καταλυμματα μιαμισης κατηγοριας παρακατω τουλαχιστον. Οποτε η συμβιβαζεσαι με αυτα τα δεδομενα η αλλαζεις προορισμο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.497
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom