Σωστή και με δικαιολογία ότι κόπηκε το ρεύμα και δεν μπορώ να τηλεργαστώ!Με εκπτωση στα 20 ευρω πρωι πρωι.
Εχουμε να βγουμε για ποταρες απο τον Οκτωβρη και το σκεφτεσαι...![]()
Ούτε καν.Εχουμε να βγουμε για ποταρες απο τον Οκτωβρη και το σκεφτεσαι...![]()
Δεν καταργήθηκε η δική σου πτήση μόνο, καταργήθηκε το Πόρτο ως προορισμός της Aegean.Μόλις διαπίστωσα ότι και η δική μου πτήση επιστροφής από Πόρτο ακυρώθηκε και μαλιστα για τον μήνα Σεπτεμβρη, εννοείται χωρίς να έχω καμία ενημέρωση.
Στον ίδιο κωδικό κράτησης ειναι η αναχώρηση και η επιστροφή. Λιγο πρόχειρα που το κοίταξα δεν βολευει επιστροφή από Λισαβονα την ημερα που είχαμε προγραμματίσει να επιστρέψουμε εκτός και αν βγάλουμε από το πρόγραμμα το Πορτο και επιστρέψουμε μία ημέρα νωρίτερα. Κριμα μετα από ολα αυτά που έχουν γίνει το περιμεναμε αυτό το ταξίδι πως και πως.. και μου ειπε μία ψυχή θα το ακυρώσεις και 3η φορά, αλλά απάντησα ότι θα το ξανακλείσω και 4η.Δεν καταργήθηκε η δική σου πτήση μόνο, καταργήθηκε το Πόρτο ως προορισμός της Aegean.
Πάντως, άλλες χρονιές παλιότερα τέτοια εποχή περίπου έβγαινε το πρόγραμμα της Aegean με τους εποχικούς προορισμούς. Θεωρώ ότι κακώς είχε γίνει διαθέσιμο το πρόγραμμα πριν την οριστικοποίηση του, εδικά φέτος που η κατάσταση είναι εκ των πραγμάτων αβέβαιη. Από την άλλη, θεωρούσα δεδομένο ότι θα υπάρξουν μαζικές ακυρώσεις και τροποιήσεις πτήσεων από όλες τις εταιρείες, οπότε έκρινα ότι δεν θα πάω γυρεύοντας κιόλας, ειδικά με την Aegean που φάνηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων στις περσινές ακυρώσεις, ακόμη και από πολλές low cost εταιρείες.
Δες αν σε εξυπηρετεί η επιστροφή από Λισαβόνα, αφού μάλλον έχεις κάνεις διαφορετικές κρατήσεις για μετάβαση και επιστροφή και η ακύρωση της μίας δεν συνεπάγεται ακύρωση της άλλης.
Δεν έχεις άδικο...σωστή η πρόταση..άλλωστε έχει τόσα να δεις..Χαίρομαι για την επιμονή σου, μακάρι να την είχε και η παρέα μου (άλλος παράγοντας για αποφυγή αβέβαιων ταξιδιών). Στη θέση σου θα άφηνα το Πόρτο και θα πήγαινα σε πιο κοντινό στη Λισσαβόνα προορισμό, όπως Κοΐμπρα, ίσως και με διανυκτέρευση σε κάποια από τις πόλεις στον Ατλαντικό (όπως Figueira da Foz ή Ναζαρέ). Πόρτο, άλλη φορά!
Πόσες μέρες σκοπεύεις να πας; Γιατί αν είναι πάνω από 5-6 πας άνετα Πόρτο και ξαναγυρίσεις. Είτε με αυτοκίνητο είτε με τραίνο.Δεν έχεις άδικο...σωστή η πρόταση..άλλωστε έχει τόσα να δεις..