• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο 2019 !!

Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

poised

Member
Σχεδόν πάντα τα προβλήματα οφείλονται στο backend τους που σπάει τα πάντα παντού (web/mobile), δε φταίει συνήθως συγκεκριμένη εφαρμογή.

Sof Guru

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία, Αργεντινή
Γράφετε για προβλήματα με την εφαρμογή, και δε γράφετε το πλέον στοιχειώδες: Μιλάτε για την εφαρμογή για iOS ή για την εφαρμογή για Android?
Εγώ σε IOS αλλά πριν λίγες ημέρες η αδερφή μου αντιμετώπισε και σε Android.

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
εκει πανω στην Κηφισια
Πλέον δεν είναι στην Κηφησιά αλλά στο κτίριο 57 του Αεροδρομίου
ενα one way μια μερα του Μαρτιου
Η μέρα που λες, που από ότι είδα είναι Σάββατο, πουλάει από τις τελευταίες θέσεις, δηλαδή ναύλους Η και Μ. Μετά είναι μόνο ο Β και ο Y. Για αυτό είναι τόσο ακριβά...
Υπάρχει την ίδια μέρα στις 12:00 και η ταπεινή ΙΤΑ, με "μόλις" 129€

Яна

Member
Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της aegean για κάποια νότια πόλη της Ισπανίας, Ανδαλουσία, δεν υπάρχουν? Ή είναι ακόμα νωρίς? Ή βγάζει μόνο εποχιακά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της aegean για κάποια νότια πόλη της Ισπανίας, Ανδαλουσία, δεν υπάρχουν? Ή είναι ακόμα νωρίς? Ή βγάζει μόνο εποχιακά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο εποχιακές και συνήθως πιο βολικές είναι οι πτήσεις για Μάλαγα. Οι πτήσεις ξεκινούν συνήθως Ιούνιο.

tatooine

Member
Τα ωράρια δεν είναι ότι καλύτερο.
we.png

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

manos777

Member
Καλημέρα, είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να κλείσουμε δύο θέσεις με aegean, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και για επιλογή θέσεων +3+9ε κλπ? αν όχι θα μας βάλουν μαζί?

mourohavlos

Member
Καλημέρα, είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να κλείσουμε δύο θέσεις με aegean, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και για επιλογή θέσεων +3+9ε κλπ? αν όχι θα μας βάλουν μαζί?
Θα σας βάλουν μαζί κατά 99% (μην κάνετε check in τελευταία στιγμή και δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις)

maria91

Member
Εχετε μια κρατηση για 2 ατομα ή 2 διαφορετικες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.076
Μέλη
38.065
Νεότερο μέλος
aggchatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα