poised
Member
Σχεδόν πάντα τα προβλήματα οφείλονται στο backend τους που σπάει τα πάντα παντού (web/mobile), δε φταίει συνήθως συγκεκριμένη εφαρμογή.
Εγώ σε IOS αλλά πριν λίγες ημέρες η αδερφή μου αντιμετώπισε και σε Android.Γράφετε για προβλήματα με την εφαρμογή, και δε γράφετε το πλέον στοιχειώδες: Μιλάτε για την εφαρμογή για iOS ή για την εφαρμογή για Android?
Πλέον δεν είναι στην Κηφησιά αλλά στο κτίριο 57 του Αεροδρομίουεκει πανω στην Κηφισια
Η μέρα που λες, που από ότι είδα είναι Σάββατο, πουλάει από τις τελευταίες θέσεις, δηλαδή ναύλους Η και Μ. Μετά είναι μόνο ο Β και ο Y. Για αυτό είναι τόσο ακριβά...ενα one way μια μερα του Μαρτιου
ειναι παντα στην κηφισια κ κυβερνα ο θοδωρας.Πλέον δεν είναι στην Κηφησιά αλλά στο κτίριο 57 του Αεροδρομίου
Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο εποχιακές και συνήθως πιο βολικές είναι οι πτήσεις για Μάλαγα. Οι πτήσεις ξεκινούν συνήθως Ιούνιο.Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της aegean για κάποια νότια πόλη της Ισπανίας, Ανδαλουσία, δεν υπάρχουν? Ή είναι ακόμα νωρίς? Ή βγάζει μόνο εποχιακά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ.
Τα ωράρια δεν είναι ότι καλύτερο.Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της aegean για κάποια νότια πόλη της Ισπανίας, Ανδαλουσία, δεν υπάρχουν? Ή είναι ακόμα νωρίς? Ή βγάζει μόνο εποχιακά το καλοκαίρι? Ευχαριστώ.
Όντως. Αν δεν κάνω λάθος η πτήση στην Μάλαγα φτάνει κατά τη μια την νύχτα οπότε "αναγκαστικά" βάζεις διανυκτέρευση εκεί.Τα ωράρια δεν είναι ότι καλύτερο.
View attachment 424948
Θα σας βάλουν μαζί κατά 99% (μην κάνετε check in τελευταία στιγμή και δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις)Καλημέρα, είμαστε ζευγάρι και θέλουμε να κλείσουμε δύο θέσεις με aegean, είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και για επιλογή θέσεων +3+9ε κλπ? αν όχι θα μας βάλουν μαζί?