Ερωτηση για ταξιδιωτικο πρακτορειο

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
Ένας τρόπος που δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα κλασικά, στείρα ταξιδιωτικά γραφεία
LOL. Δλδ; Θα σου πουν πως να αγοράσεις το τικεκ και να πας μόνος σου;
 

john_shadow86

Member
Μηνύματα
92
Likes
205
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
και καλά σου έχουν "δραστηριότητες" adventure style και έτσι, τις οποίες χρεώνουν εξτρά!!! :haha:
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
Τις οποίες τις βρισκείς στον προορισμό σου, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απλά θα πληρώνεις τώρα "έξτρα" γιατί θα συνοδεύεσαι με διάσημο άτομο.
Το έχουμε δει στην Πολωνία αυτό, με πελάτες ετοιμοί να σκάσουν 250-400 ευρώ παραπάνω για να έχουν μια σέλφι με διασημότητα στο ταξίδι...
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.205
Και το αν θα βγεις σέλφι μαζί τους πάλι παίζεται γιατί είδα ότι έχουν διοργανώσει για το ίδιο χρονικό διάστημα ταυτόχρονα 3 εκδρομές. Εκτός και αν πάει ο καθένας από τους 3 σε μια διαφορετική εκδρομή αντίστοιχα:)

και καλά σου έχουν "δραστηριότητες" adventure style και έτσι, τις οποίες χρεώνουν εξτρά!!!
Από αυτή την πλευρά ναι, υπερέχουν σε σχέση με τα κοινά ταξιδιωτικά γραφεία και είναι βολικό ίσως ένα τέτοιο πρόγραμμα για κάποιον που δεν έχει τον χρόνο για να ψαχτεί και να βρει τέτοια πράγματα από μόνος του.
 
Last edited:

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία με οργανωμένο ταξίδι στη Ρώμη τα Χριστούγεννα? Πού, πόσο κλπ....
Νομίζω πως με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ και κανένα τηλέφωνο σε διάφορα γραφεία θα βρεις εύκολα πληροφορίες. Είναι δημοφιλής προορισμός η Ρώμη όποτε δεν θα δυσκολευτείς. ( Τα γιατί δεν πας μόνος σου, είναι πιο φτηνά κτλ δεν θα τα γράψω, προφανώς εχεις τους λόγους σου !!)
 

MariaMoSam

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους...! Εγώ ενδιαφέρομαι για Αμερική το καλοκαίρι και θέλω να πάω με ταξιδιωτικό. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μου προτείνει κάποιο καλό ταξιδιωτικό γραφείο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
 

glykeriak96

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα παιδια! Αρχικά, καλώς σας βρήκα, μια και είμαι καινούργιο μέλος στην διαδικτυακή αυτή παρέα... Επι του θέματος τώρα... Εγω και οι φιλες μου επιθυμούμε να οργανωσουμε ενα ταξιδι στο εξωτερικο την περιοδο των Χριστουγεννων. Ψαχνοντας διαφορα πακέτα, ανακαλύψαμε το ταξιδιωτικο γραφειο "18-24 Travel" και ομολογώ οτι οι προσφορες του μας φανηκαν εξαιρετικά δελεαστικές. Ωστοσο, προβληματιζομαστε καπως σχετικα αφενος με την ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων(οι τιμες ειναι πραγματικα πολυ χαμηλες) και αφετερου με την αξιοπιστια του γραφείου... Εχει καποιος να περιγραψει προγενεστερη ταξιδιωτικη εμπειρια αναφορικα με το συγκεκριμενο γραφείο? Θα το συστηνατε ως μια επιλογη χαμηλου κοστους η να το αποφυγουμε? Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη... Χρειαζομαι τα φωτα σας... Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Καλησπέρα! Επειδή εγώ και το αγόρι μου αντιμετωπίζουμε ακριβώς το ίδιο θέμα σχετικά με την αξιοπιστία του 18-24 (σκεφτόμαστε ένα πακέτο που έχει για Μπάνσκο) , βρήκες κάτι;
Αν γίνεται στείλε μου link
Ευχαριστώ
 

George V

Member
Μηνύματα
80
Likes
29
Γεια σας! Το καλοκαιρι θελουν οι γονείς μου να πανε καπου εξω και τους προτείνω να πανε Ρωμη μιας και εχω παει 2 φορες και την λατρευω! Επιδη δεν γνωριζουν την γλωσσα και δεν εχουν ξαναταξιδεψει με άγνωστο group υπαρχει καποιο γραφειο/εταιρια για να εμπιστευτώ και να τους βρω ενα group να πανε; Μακαρι να μπορούσα εγω να τους συνοδεύσω αλλα λογο δουλειάς δεν γίνετε να ταξιδεύσουμε ολοι μαζι. Ευχαριστω προκαταβολικα!!
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.100
Ολα τα ταξιδιωτικά γραφεία μικρά- μεγάλα κάνουν την εκδρομή στη Ρωμη ... Οπότε κανε μια βόλτα βρες ημερομηνίες και τιμες και διάλεξε!!!
 

George V

Member
Μηνύματα
80
Likes
29
Υπάρχει καποιο πιο έμπιστο και καποιο που θα πρεπει να αποφύγω; απο τα γραφεία που ειναι στο διαδίκτυο τα ελληνικα;
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.340
Likes
14.201
Υπάρχει καποιο πιο έμπιστο και καποιο που θα πρεπει να αποφύγω; απο τα γραφεία που ειναι στο διαδίκτυο τα ελληνικα;
Δεν επιτρέπεται από του κανονισμούς να αναφέρουμε ονομαστικά γραφεία/επιχειρήσεις είτε θετικά είτε αρνητικά.Η Ρώμη είναι εύκολος προορισμός και υπάρχουν πολλές εκδρομές.Διάλεξε 3-4 γραφεία ανάλογα τις ημερομηνίες και τις τιμές και κάνε μια βόλτα από τα γραφεία τους(αν είσαι Αθήνα) να μιλήσεις μαζί τους.Και μετά αποφασίζεις.Η αν είσαι εκτός τους παίρνεις τηλέφωνο και ανάλογα από την αντιμετώπιση τους αποφασίζεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.810
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom