Βabaji στη Νίκης κ ΜητροπολεωςΑπο ινδικο εχετε να προτεινετε καποιο καλο στην Αθηνα; Εκλεισε το αγαπημενο μου “Indian Masala” στην Ερμου και ενα αλλο που δοκιμασα στο σταθμο Ακροπολης, το “Namaste” αν και ηταν πολυ καλο το βρηκα πολυ τσιμπημενο.
Βabaji στη Νίκης κ ΜητροπολεωςΑπο ινδικο εχετε να προτεινετε καποιο καλο στην Αθηνα; Εκλεισε το αγαπημενο μου “Indian Masala” στην Ερμου και ενα αλλο που δοκιμασα στο σταθμο Ακροπολης, το “Namaste” αν και ηταν πολυ καλο το βρηκα πολυ τσιμπημενο.
Απο τιμες τι λεει;Βabaji στη Νίκης κ Μητροπολεως
Βabaji στη Νίκης κ Μητροπολεως
BabajiκεςΑπο τιμες τι λεει;
Αι τραπεζοκόμοι ευγενείς αλλά όχι και σε φάση μεταμοντερνιας να σου μιλάνε όπως σου μιλούσε ο εξ Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας συνάδελφος σέ έξοδο στην Σπάρτη, στο στρατό, αλλά όχι με αυτό το στυλ του αψβούργου υπερφεουδάρχη ή ξερωγω λες και εχεις παει εκει να ζητησεις *εσύ* δανεικά.Απο τιμες τι λεει;
Το αντιστοιχο παντως που εδραζεται εις το (ανεξάρτητο πριγκηπάτο) των Εξαρχείων, ειναι αξιολογοτατον. Στο σύν το ότι μου απαντησαν εξόχως πνευματωδως σε μια 4 αστρων (και ουχι 5) κριτικη μου.Pink elephant στο Χαλάνδρι ? Τι λέει ?
Καλα που μου το θυμισες. Το τιμουσα στην καραντινα για take away και μετα το ξεχασα, ποτε δεν πηγα για κανονικο τραπεζι.Το αντιστοιχο παντως που εδραζεται εις το (ανεξάρτητο πριγκηπάτο) των Εξαρχείων, ειναι αξιολογοτατον. Στο σύν το ότι μου απαντησαν εξόχως πνευματωδως σε μια 4 αστρων (και ουχι 5) κριτικη μου.
Τούβαλα 4 αστρα επειδης δεν ηξευρεν αν ειναι Νεα Πόλις εκει, ή Εξάρχεια.Καλα που μου το θυμισες. Το τιμουσα στην καραντινα για take away και μετα το ξεχασα, ποτε δεν πηγα για κανονικο τραπεζι.
Για να το βαλω στα υπ' οψιν ξανα...
Άμα είσαι αγεωγράφητος αυτά παθαίνεις...Τούβαλα 4 αστρα επειδης δεν ηξευρεν αν ειναι Νεα Πόλις εκει, ή Εξάρχεια.
Ενορια Αγ. Νικολαου απεναντι, ξεκαθαρα Πευκακια Νεαπολεως.Τούβαλα 4 αστρα επειδης δεν ηξευρεν αν ειναι Νεα Πόλις εκει, ή Εξάρχεια.
βασικά μένω σε άλλη Νεάπολη στο λεκανοπέδιο και όποτε ακούω πρωκτοαθηναίους να ισχυριζονται οτι διαθέτουν και αυτοί, νέα πόλη, τα παίρνω και (τους) κανω λαβή του Ντανιελ Ντα Ρούσο την εκ του Καρατου του Κιντ του δυου.Άμα είσαι αγεωγράφητος αυτά παθαίνεις...
Είναι οριακά εντός Νεάπολης, στο τριεθνές (Νεάπολη, Εξάρχεια, Κολωνάκι).βασικά μένω σε άλλη Νεάπολη στο λεκανοπέδιο και όποτε ακούω πρωκτοαθηναίους να ισχυριζονται οτι διαθέτουν και αυτοί, νέα πόλη, τα παίρνω και (τους) κανω λαβή του Ντανιελ Ντα Ρούσο την εκ του Καρατου του Κιντ του δυου.