• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για πείτε ρε παιδιά, προς Κουκάκι και ευρύτερη περιοχή κέντρου κάποιο ωραίο εστιατόριο η μεζεδοπωλείο με ιδιαίτερα πιάτα? Θα είμαι αύριο με συναδελφισσες και θέλουμε να φαμε κάπου ωραία.

fotast

Member
Για πείτε ρε παιδιά, προς Κουκάκι και ευρύτερη περιοχή κέντρου κάποιο ωραίο εστιατόριο η μεζεδοπωλείο με ιδιαίτερα πιάτα? Θα είμαι αύριο με συναδελφισσες και θέλουμε να φαμε κάπου ωραία.
Μάνη-Μάνη.Διαχρονικό.

marga

Member
Κάποιες προτάσεις και από εμένα που (δυστυχώς) μου αρέσει πολύ να τρώω έξω

-Amigos Γλυφάδα: χροοοονια πελάτες οικογενειακώς. Μεγάλη ποικιλία σε πιάτα, καλύπτουν νομίζω σχεδόν όλα τα γούστα. Επαρκές, γρήγορο και ευγενικό σερβις. ωραίος εσωτερικός κ εξωτερικός χώρος

-Vittoria Gatti Γλυφάδα: εαξιρετικες γεύσεις και service

-Burger Joint: του ίδιου ιδιοκτήτη, μεγάλος κατάλογος, ωραία κοκτειλ, τιμές στα πλαίσια της εποχης.

-Il trovattore Παλαιό Φάληρο Χριστούγεννα φοβερά διακοσμημένος χώρος, μεγάλο μενού, πολύ καλό σερβις

-Θόδωρος και Ελένη Λεγραινά: διαχρονικά τοπ κατάσταση για θαλασσινά. Μόνο αρνητικό ότι τα τελευταία χρόνια δεν κάνουν κρατήσεις συνεπώς ΣΚ καλοκαίρι άνετα μπορεί να πρέπει να περιμένεις 1 ώρα για να κάτσεις...

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
-Θόδωρος και Ελένη Λεγραινά: διαχρονικά τοπ κατάσταση για θαλασσινά. Μόνο αρνητικό ότι τα τελευταία χρόνια δεν κάνουν κρατήσεις συνεπώς ΣΚ καλοκαίρι άνετα μπορεί να πρέπει να περιμένεις 1 ώρα για να κάτσεις...
Πήγα Θόδωρο και Ελένη φέτος, μετά από 4-5 χρόνια. Η ποιότητα παραμένει άψογη, υπέροχες γεύσεις και αρκετά vfm!

Επίσης να αναφέρω ότι πριν κανά 10ήμερο επισκέφτηκα το γεωργιανό εστιατόριο "Θωνέ Γεωργία" (νομίζω Σεπόλια θεωρείται η περιοχή που βρίσκεται) και έφαγα καταπληκτικό και πολύ αυθεντικό γεωργιανό φαγητό, σε εξαιρετικές τιμές. Συστήνεται κράτηση.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Στα Κάτω Πατήσια, Άγιο Νικόλαο συγκεκριμένα, είναι το γεωργιανό, πάνω στην πλατεία Θυμαρακίων. Ίσως έχεις δίκιο ότι είναι καλό γιατί βλέπω πολλές Γεωργιανές να τρώνε εκεί τα ΣΚ. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία, είναι στην ίδια πολυκατοικία με το πατρικό τού συζύγου. Τι φάγατε που σας άρεσε; Εμάς δεν μας έπεισε, κανέναν, και ήμασταν μεγάλη παρέα. Όσον αφορά τις τιμές, συμφωνώ.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Από πάρκινγκ βρίσκεις τίποτα;
Γιατί μέχρι πέρσυ ήταν μαρτύριο να βρεθεί θέση για ΙΧ..
Πήγαμε μεσημέρι καθημερινής και παρκάραμε αμέσως έξω από το μαγαζί.Σαβν
Από πάρκινγκ βρίσκεις τίποτα;
Γιατί μέχρι πέρσυ ήταν μαρτύριο να βρεθεί θέση για ΙΧ..
Πήγαμε μεσημέρι καθημερινής και παρκάραμε αμέσως έξω από το μαγαζί.

domino

Member
Επίσης να αναφέρω ότι πριν κανά 10ήμερο επισκέφτηκα το γεωργιανό εστιατόριο "Θωνέ Γεωργία" (νομίζω Σεπόλια θεωρείται η περιοχή που βρίσκεται) και έφαγα καταπληκτικό και πολύ αυθεντικό γεωργιανό φαγητό, σε εξαιρετικές τιμές. Συστήνεται κράτηση.
Το καλύτερο Γεωργιανό της Αθήνας -

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στα Κάτω Πατήσια, Άγιο Νικόλαο συγκεκριμένα, είναι το γεωργιανό, πάνω στην πλατεία Θυμαρακίων. Ίσως έχεις δίκιο ότι είναι καλό γιατί βλέπω πολλές Γεωργιανές να τρώνε εκεί τα ΣΚ. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία, είναι στην ίδια πολυκατοικία με το πατρικό τού συζύγου. Τι φάγατε που σας άρεσε; Εμάς δεν μας έπεισε, κανέναν, και ήμασταν μεγάλη παρέα. Όσον αφορά τις τιμές, συμφωνώ.
Πήγαμε ζευγάρι, οπότε δεν είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε όσα θα θέλαμε και επιβάλλουν μεγάλη παρέα, αλλά και πάλι πήραμε μια γερή ιδέα (και πήραμε και πακέτο επειδή σκάσαμε).

Το χατσαπούρι ήταν σούπερ νόστιμο και αυθεντικό (και μάλιστα είχε δύο μεγέθη, κάτι πολύ βολικό για δύο άτομα για να μην φάνε πολύ), οι κλασικές αλοιφές με λαχανικά, καρύδι και σκόρδο (αυτές που ενίοτε μπαίνουν μέσα σε ρολάκια μελιτζάνας εννοώ) ήταν εξαιρετικές, το χινκάλι με μανιτάρια (πήρα ένα τεμάχιο όλο και όλο για τη λιγουρα επειδή στην Ελλάδα δεν είχα ξαναβρεί με αυτή τη γέμιση, μόνο στη Γεωργία) ήταν υπέροχο. Το έτερον ήμισυ πήρε επίσης πελμένι γεμιστά με κιμά συνοδεία γιαουρτιού και του άρεσαν πολύ (αν και δεν είναι αμιγώς γεωργιανό πιάτο βεβαίως). Πήραμε και μια σούβλα κοτόπουλο (εγώ γενικά δεν τρώω κρέας, τελευταία κάνω καμία παρασπονδία με κοτόπουλο, και μας άρεσε πολύ, απλά εγώ λόγω χρόνια αποχής από την κρεατοφαγία δεν είμαι ειδήμων). Το μόνο που θεώρησα μέτριο και ήταν εν τέλει και υπερβολή που το πήραμε ήταν η σαλάτα Ολιβιέ. Και το χύμα λευκό κρασί ΔΕΝ ήταν καλό.

Κυριακή μεσημέρι ήταν γεμάτο Γεωργιανές-ους, αλλά είχε και κάποιους Έλληνες.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.239
Μέλη
39.943
Νεότερο μέλος
Elena Kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom