Η Μακεδονία κατακτά το Λούβρο

pigi_dikaiou

Member
Μηνύματα
550
Likes
521
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Είσαι σίγουρη όμως οτι ειπώθηκαν πράγματι αυτά τα λόγια; Διοτι απ'όσα έχω διαβάσει είναι λίαν πιθανό ως βέβαιο οτι ποτέ δεν ειπώθηκαν ούτε υπήρξε συνέδριο της Ώπης. Είναι λόγια που επινοήθηκαν πολύ αργότερα και αποδόθηκαν στον Μ.Αλέξανδρο.
Οταν εχεις να κανεις με Μεγαλους η αληθεια δεν απεχει πολυ απο τους μυθους και το αναποδο......
 
  • Like
Reactions: GTS

thanosth

Member
Μηνύματα
3.374
Likes
6.871
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Γεύσεις από την Κεντρική Μακεδονία στο εστιατόριο του Λούβρου
Η Κεντρική Μακεδονία πρωταγωνιστεί και πάλι στη γαλλική πρωτεύουσα, αυτή τη φορά αναδεικνύοντας τις γεύσεις και τις παραδοσιακές συνταγές


Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, εμπνευσμένα από τη γαστρονομία της Κεντρικής Μακεδονίας θα σερβίρονται από αύριο και για τους επόμενους δυο μήνες στο μεσογειακό εστιατόριο Meltem, στο Καρουζέλ του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι.
Παράλληλα, γιγαντοοθόνες θα προβάλλουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τουριστικές εικόνες της περιοχής. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία των κοινών δράσεων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, σε συνεργασία με τους δήμους Νάουσας και Δίου-Ολύμπου, για την τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας στο Παρίσι.

πηγή:
VORIA.gr - Η οικονομική e-εφημερίδα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.029
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom