Η βιομηχανία του τουρισμού (σκέψεις για το παρόν και το μέλλον)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν επιλέγω κυρα-Μαρίκα αν υπάρχει ξενοδοχείο αντίστοιχης τιμής. Απλά α) υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που οι ξενοδοχειακές υποδομές δεν είναι αρκετές και οι κυρα-Μαρίκες είναι η επόμενη διαθέσιμη επιλογή και β) συγκρίνω τις παροχές των 200€ που θα δώσω στην κυρα-Μαρίκα στο Α νησί με τις παροχές των 200€ που θα δώσω σε 5στερο στο Β νησί. Και το συμπέρασμά μου είναι ότι η κυρα-Μαρίκα είναι πολύ άπληστη.

paefstra

Member
Όλοι στον αγώνα να αλλάξουμε το οικονομικό σύστημα να τρέχουμε στις Σαντορίνες και τις Μυκόνους.
Γιατι, θες να το αλλαξεις? Ειναι πολυ ευκολο να βγαλει καποιος χρημα. Μη ζηλευεις αν δεν σου καθεται.

panpan

Member
το συμπέρασμά μου είναι ότι η κυρα-Μαρίκα είναι πολύ άπληστη.
Η Μαρίκα είναι άπληστη, εμείς τσίπιδες. Πάμε για άλλα. Να περνάτε καλά στις διακοπές σας. Εγώ δυστυχώς δεν έχω άδεια. Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Δεν πάω εκεί ούτε αιχμάλωτος. Η ζωή είναι πολύ μικρή και σημαντική ( για μένα) να την σπαταλήσω σε βλακείες.
Γνώμη σας. Σεβαστή αλλά όχι δεκτή. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Extra muros

Member
Δεν καταριόμαστε τον άλλον γιατί θέλει να δώσει ακριβά το βιός του.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ,.
Δεν καταράστηκα κανέναν. Άποψη για τις πρακτικές αυτές όμως μπορώ να εκφέρω, ελπίζω. Αν η ύψιστη αξία των κοινωνικών σχέσεων ήταν όντως η προσφορά κ η ζήτηση, κακώς στηλιτευουμε τους ικανούς εντερπρενερ της κατοχής π έκαναν την κρίση ευκαιρία κ απέκτησαν σπίτια έναντι τενεκε με λάδι.

alma

Member
Ρίξτε μια ματιά στην Κροατία κ στην γειτονική Τουρκία με τρελές ανατιμήσεις

Κ τέλος οπως αναφέρουν πιο πάνω, ρίξτε κ μια ματιά στο μισθό σας που έχει βαλτώσει κ έχουμε κ επίσημα την ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ αγοραστική δύναμη στην EU κ θα αντιληφθείτε οτι δεν σας φταίει κ κυρία Μαρίκα άλλα ο κύριος Κούλης ( κ Αλέξης κ Σαμαράς κλπ κλπ)
Ρίχνουμε ματιά όχι μόνο εμείς κι οι ξένοι.Τουρίστες που πήγαιναν Κροατία έρχονται πια Ελλάδα για πιο value for money.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η κυρά Μαρίκα μαζεύει τα σκουπίδια, καθαρίζει το δωμάτιο, γυαλίζει τη λεκάνη της τουαλέτας από τα σκατα και τα κωλοχαρτα, τη ντουζιέρα από τις τρίχες και την άμμο, την κουζίνα από τα λάδια και τα γάλατα, σκουπίζει τα ψίχουλα, τα αποφάγια, τα μιξομαντιλα, τις κολλημένες τσίχλες, τα κεριά, τους καφέδες, τα παγωτά, τις σαλτσες, πλένει τα μπαλκόνια και τις σκάλες, ενίοτε πλένει και τα σεντόνια και τις πετσέτες που έχουν χίλιους δυο δύσκολους λεκέδες από κρασιά, αντηλιακά, σοκολάτες, αίμα, βαφές μαλλιών, μακιγιαζ, ξεροστσλιαζει όλη μέρα με χαμόγελο και περιμένει μήπως κάποιος χρειαστεί κάτι ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα, δεν κοιμάται τα βράδια από το άγχος και δεν μπορεί να σηκωθεί από την κούραση. Για να έρθει ο κάθε τσιγγούνης να την πει άπληστη. Αν δεν σας κάνει η τιμή μην πηγαίνετε στην κυρά Μαρίκα, δεν σας υποχρεώνει κανείς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.872
Νεότερο μέλος
katrints

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom