panpan
Member
Η Παρασκευή δεν είναι σ/κΕπειδή είμαι στη Χαλκιδική καθημερινή κόσμο ΔΕΝ έχει...Το σ/κ ναι έχει..

Η Παρασκευή δεν είναι σ/κΕπειδή είμαι στη Χαλκιδική καθημερινή κόσμο ΔΕΝ έχει...Το σ/κ ναι έχει..
Μου έχει συμβεί στην Ευρώπη να μου πουν το ίδιο,δηλαδή να μου πουν είναι φθηνότερα για πολίτες της ΕΕ αλλά δε μπορώ να θυμηθώ που...Ναι εδώ μιλάς για οικονομίες που είναι χάλια, δηλαδή πολυ φτώχεια, και επίσης άλλης νοοτροπίας, και μπράβο τους.
Ο Ευρωπαίος, ο Αμερικανός κλπ, δυσκολα να το κάνει αυτό, εκτός εάν το επιβάλλει το κράτος![]()
Έτσι είναι και εκεί. Για πολίτες Mercosur φθηνότερα. Για αυτό ακριβώς το έγραψα. Πως και στην ΕΕ θα ήταν φθηνότερα για πολίτες ΕΕ...Ναι μεν επιβεβαιώνω και εγώ ότι και σε άλλες χώρες συμβαίνει αυτό δηλαδή ότι πολύ φτηνότερα πλήρωνει ο Αιγυπτιος και ο κάτοικος Σρι Λανκα και όχι μόνο για τα αξιοθέατα του τόπου του από ότι ένας ξενοσ τουρίστας όχι μόνο από Ευρώπη αλλά από οπουδήποτε.
Αλλά πρόσεχε εμείς αν μειώσουμε ας πούμε για την είσοδο στην Ακρόπολη αυτή η μείωση δεν θα πρέπει να αφορά μόνο τους κατοίκους Ελλάδας αλλά και όλους τους πολίτες της ΕΕ σχετίζεται με το Ευρωπαϊκό δίκαιο που έχουμε ψηφίσει για αυτόν δεν γίνεται εκπτώσεις όπως παλαιότερα για τους ντόπιους στη χώρα μας πια.
Πού είναι αυτή η κοσμοπλημμύρα Παρασκευή; Εσείς έχετε περισσότερο κόσμο κι από παραλίες στην Αττική (που οκ είναι πολύ κατώτερες της Χαλκιδικής)...Η Παρασκευή δεν είναι σ/κ
View attachment 505278
Βάλε τα μπιτσομπαρα με την ελάχιστη χρέωση...νίκησε το κίνημα της ομπρελας..Η Παρασκευή δεν είναι σ/κ
View attachment 505278
Δε μπορω να κατσω να συζητησω με στενεμενα μυαλα...η αντιστροφη μετρηση στο τουρισμο εχει ηδη ξεκινησει οσο και αν κοπανιεστε οτι καλα κανουν και χρεωνουν οτι τους ερθει χωρις καμια απολυτως επενδυση στο προιον που δινουν,οσο και αν κοπανιεστε οτι το κανουν!μερικα χρονακια περιμενετε οπου οι ξενοι θα μενουν στα σπιτια που εχουν αγορασει απο τους ντοπιους σε νησια και να δουμε μετα η κυρα Μαρικα αν θα χρεωνει 200ε το βραδυ για ενα κρεβατι σε οικημα του 60 χωρις καμια εξτρα παροχη...προσωπικα δε με ενδιαφερει αν θα παει ο ελληνας διακοπες στα νησια,παει και στο εξωτερικο οπως θα κανω κ εγω φετοςκ οπως κανει κ πολυς κοσμος...αλλα η φουσκα του ξενου τουριστα θα ξεκινησει να σκαει και μετα θα κλαιγονται ολοι κ θα απορουν τι κανανε λαθος...αυτα και αποχωρω απο τις τρελες σαςΟι ανίκανοι απατεώνες δεν βγαίνουν μόνοι τους, κάποιος τους ψηφίζει. Εκεί το ανάθεμα.
Η Μαρίκα που θέλει να βελτιώσει το εισόδημα της σε πειράζει, εσύ που διεκδικείς αύξηση στο
μισθό σου, όλα καλά. Ρε πως σας κοροιδεύουν έτσι!
Πρώτα φταίγανε οι δημόσιοι υπάλληλοι, μετά οι επιχειρηματίες,μετά οι ελεύθεροι επαγγελματίες,
μετά οι μισθωτοί που είναι τεμπέληδες και δεν έχουν παραγωγικότητα. Καθήστε να τρώγεστε μεταξύ σας. Και έχουμε τους ΟΠΕΚΕΠέδες και να μην ανοίγει ρουθούνι.
Το ότι κάποτε παίρνανε 13-14 μισθούς και τώρα όχι δεν μας πειράζει. Μας πειράζει η κυρα Μαρίκα που θέλει μέσα σε τρεις μήνες να βγάλει λεφτά. Το 3 μήνες δουλειά είναι το ίδιο ηλίθιο
με τους καθηγητές που κάθονται τρεις μήνες το καλοκαίρι. Πόσο κακοί άνθρωποι έχουμε
γίνει που θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!
,
Το μόνο που ανησυχεί αρκετούς στο χωριό μου είναι πως εμφανίζονται σημάδια χαμηλού ποιοτικά τουρισμού, δηλαδή τουριστών που δεν ξοδεύουν μια στα μαγαζιά. Πρόκειται για Βαλκάνιους κυρίως ...
Το χρήμα καλό είναι, από οπουδήποτε έρχεται.Βέβαια οι καταστηματάρχες τρίβουν τα χέρια τους και η μόνη τους ανησυχία μην γίνει κανένα επεισόδιο με την Τουρκία και σταματήσει η ροή των Τούρκων.