Ξέρεις ποσους Ρώσους έχει η Χαλκιδικη, με μαυρο χρημα ; Έχουν αγοράσει τα παντα και ξοδευουμε πολυ χρημα.
Επίσης οι Γιουκοσλαβλι πανε χρόνια στη Χαλκιδικη, έχει 2 γενιές Γιουγκοσλαβους.
Εχω φίλο μου που μένει και έχει εξοχικο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, και μου τα λέει.
Πριν από 10 μέρες που μιλουσα μαζί του μου έλεγε πως το Σαββατοκύριακο, δεν είχε ουτε πετσετα να βάλεις στη παραλια , άρα και ο Έλλη
Επειδή είμαι στη Χαλκιδική καθημερινή κόσμο ΔΕΝ έχει...Το σ/κ ναι έχει...Τον Αύγουστο θα δούμε...Ξέρεις ποσους Ρώσους έχει η Χαλκιδικη, με μαυρο χρημα ; Έχουν αγοράσει τα παντα και ξοδευουμε πολυ χρημα.
Επίσης οι Γιουκοσλαβλι πανε χρόνια στη Χαλκιδικη, έχει 2 γενιές Γιουγκοσλαβους.
Εχω φίλο μου που μένει και έχει εξοχικο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, και μου τα λέει.
Πριν από 10 μέρες που μιλουσα μαζί του μου έλεγε πως το Σαββατοκύριακο, δεν είχε ουτε πετσετα να βάλεις στη παραλια , άρα και ο Έλληνας να μη παει θα παει ο ξένος.
Ακόμα το 90 ℅ των Θεσσαλονικέων, το Σαββατοκύριακο παει στη Χαλκιδικη, άρα κόσμο έχει![]()
Να κάνουμε μια ανάλυση...Οι Έλληνες ΔΕΝ έρχονται πλέον ούτε στα εξοχικά τους .Τον Αύγουστο θα ρθουν αλλά το πολύ για 15 μέρες.Θα ξοδέψουν συνετά.
Οι ξένοι έρχονται αλλά ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΟΥΝ. Πρώτη στάση στο ΛΙΝΤΛ στην Καλιθέα που είναι πάντα γεμάτο. Είναι ΟΛΗ την μέρα παραλία και το πολύ να φάνε ένα παγωτό ή ένα πιτόγυρο. Μέχρι εκεί. ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΟΥΝ και καλά κάνουν.Να δώσουν 15 ευρώ για ένα κοκτέιλ;
Επίσης κι εγώ θα δούλευα 14 ώρες ένα τρίμηνο ΑΜΑ έβγαζα 3 με 5 ετήσιους μισθούς Δ.Υ και μετά τους υπόλοιπους 9 θα άραζα και θα πήγαινα και για μπάνια στην
Ταυλάνδη και στο Μπαλί.
Ο τουρισμός μας έχει πεθάνει από τη στιγμή που το τουριστικό προιόν μας ΔΕΝ απευθύνεται στους Έλληνες αλλά κυρίως στους ξένους.