Eagle Fly
Member
Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά αυτό που λες είναι μη εφαρμόσιμοΝαι οκ απλά δεν κατάλαβες καθόλου τι γράφω.
Αναλογία τιμών-αμοιβών δε σημαίνει ανάλογα την εθνικότητα η χρέωση.
![]()
Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά αυτό που λες είναι μη εφαρμόσιμοΝαι οκ απλά δεν κατάλαβες καθόλου τι γράφω.
Αναλογία τιμών-αμοιβών δε σημαίνει ανάλογα την εθνικότητα η χρέωση.
![]()
Εγώ πάλι λέω ότι μια χαρά είναι και το φατσόνι με τα γυαλιά ηλίου που κοτσάρεις στο τέλος κάθε ποστ δεν αρκεί για να πείσει βρε φίλε/φίλη σόρι κιόλας.Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά αυτό που λες είναι μη εφαρμόσιμο![]()
Αν και ήταν λίγο άσχετη η αναφορά του Πύργου του Αιφελ πιο πάνω γιατί δεν είχε να κάνει με τα αξιοθέατα η προηγούμενη κουβέντα αυτό ισχύει πράγματι και σε κάποιες περιπτώσεις επεκτείνεται κιόλας, βλέπε π.χ. τρένα στο Περού.Σε χώρες Mercosur υπάρχουν αξιοθέατα φθηνότερα για τους πολίτες των χωρών αυτών. Άλλη τιμή πλήρωνε στους Καταρράκτες Ιγκουασού ο Αργεντινός, ο Βραζιλιάνος κλπ και άλλη ο Ευρωπαίος...
1100 θεσαλλονικεις παντως στα σχολια λενε "καλα να παθει η κυρα Μαρικα"Η Μαρίκα που θέλει να βελτιώσει το εισόδημα της σε πειράζει.
Πόσο κακοί άνθρωποι έχουμε
γίνει που θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!
Έχω μάθει στην ζωή μου να λέω. Ότι κάνεις, έχει συνέπειες. Είτε θετικές. είτε αρνητικές.Δεν ξερω τι εχει γινει και ειδικα οι Χαλκιδικιωτες επιχειρηματιες του τουρισμου,
Αχ τι μου θυμισες. Σε ταβερνα στον Μαρμαρα μας εφαγαν κατι λιγοτερο απο 50ευρο επιμενοντας οτι εφεραν τα ρεστα. Ουτε αποδειξη ειχαν φερει, δεν βγαζεις ακρη. Τετοια κλεψια δεν εχει ξαναυπαρξει στο συμπαν. Ε, να μην κατρακυλισει? Απλα Χ στη Χαλκιδικη εκτοτε.-Ατελείωτη κατρακύλα στην άλλοτε υπέροχη βραδινή ζωή της Καλλιθέας και του Νέου Μαρμαρά.
ΘΛΙΨΙΣ
-
Ξέρεις ποσους Ρώσους έχει η Χαλκιδικη, με μαυρο χρημα ; Έχουν αγοράσει τα παντα και ξοδευουμε πολυ χρημα.1100 θεσαλλονικεις παντως στα σχολια λενε "καλα να παθει η κυρα Μαρικα"
Δεν ξερω τι εχει γινει και ειδικα οι Χαλκιδικιωτες επιχειρηματιες του τουρισμου, μαζι και της εστιασης, εχουν γινει τοσο αντιπαθεις σε ολες τις κοινωνικες ομαδες πλην των συναδελφων τους. Λενε για κακη ποιοτητα και αισχροκερδεια.
Ε, δεν απαγορευεται να εχουν αποψη.
View attachment 505276
Ναι εδώ μιλάς για οικονομίες που είναι χάλια, δηλαδή πολυ φτώχεια, και επίσης άλλης νοοτροπίας, και μπράβο τους.Σε χώρες Mercosur υπάρχουν αξιοθέατα φθηνότερα για τους πολίτες των χωρών αυτών. Άλλη τιμή πλήρωνε στους Καταρράκτες Ιγκουασού ο Αργεντινός, ο Βραζιλιάνος κλπ και άλλη ο Ευρωπαίος...
Απλά λέω αντικείμενα πως είναι τα πραγμτα , έχει ήλιο για αυτό βάζω τα γυαλιάΕγώ πάλι λέω ότι μια χαρά είναι και το φατσόνι με τα γυαλιά ηλίου που κοτσάρεις στο τέλος κάθε ποστ δεν αρκεί για να πείσει βρε φίλε/φίλη σόρι κιόλας.
Το λήγω εδώ γιατί δεν έχει νόημα.
Ναι μεν επιβεβαιώνω και εγώ ότι και σε άλλες χώρες συμβαίνει αυτό δηλαδή ότι πολύ φτηνότερα πλήρωνει ο Αιγυπτιος και ο κάτοικος Σρι Λανκα και όχι μόνο για τα αξιοθέατα του τόπου του από ότι ένας ξενοσ τουρίστας όχι μόνο από Ευρώπη αλλά από οπουδήποτε.Σε χώρες Mercosur υπάρχουν αξιοθέατα φθηνότερα για τους πολίτες των χωρών αυτών. Άλλη τιμή πλήρωνε στους Καταρράκτες Ιγκουασού ο Αργεντινός, ο Βραζιλιάνος κλπ και άλλη ο Ευρωπαίος...
Ξέρεις ποσους Ρώσους έχει η Χαλκιδικη, με μαυρο χρημα ; Έχουν αγοράσει τα παντα και ξοδευουμε πολυ χρημα.
Επίσης οι Γιουκοσλαβλι πανε χρόνια στη Χαλκιδικη, έχει 2 γενιές Γιουγκοσλαβους.
Εχω φίλο μου που μένει και έχει εξοχικο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, και μου τα λέει.
Πριν από 10 μέρες που μιλουσα μαζί του μου έλεγε πως το Σαββατοκύριακο, δεν είχε ουτε πετσετα να βάλεις στη παραλια , άρα και ο Έλλη
Επειδή είμαι στη Χαλκιδική καθημερινή κόσμο ΔΕΝ έχει...Το σ/κ ναι έχει...Τον Αύγουστο θα δούμε...Ξέρεις ποσους Ρώσους έχει η Χαλκιδικη, με μαυρο χρημα ; Έχουν αγοράσει τα παντα και ξοδευουμε πολυ χρημα.
Επίσης οι Γιουκοσλαβλι πανε χρόνια στη Χαλκιδικη, έχει 2 γενιές Γιουγκοσλαβους.
Εχω φίλο μου που μένει και έχει εξοχικο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, και μου τα λέει.
Πριν από 10 μέρες που μιλουσα μαζί του μου έλεγε πως το Σαββατοκύριακο, δεν είχε ουτε πετσετα να βάλεις στη παραλια , άρα και ο Έλληνας να μη παει θα παει ο ξένος.
Ακόμα το 90 ℅ των Θεσσαλονικέων, το Σαββατοκύριακο παει στη Χαλκιδικη, άρα κόσμο έχει![]()