Ιαπωνία ΙΑΠΩΝΙΑ - Big in Japan

annoula

Member
Τέλειααααα!!!!! Παίζει να ήμασταν εκεί παρόμοιες μέρες! Πολύ ωραίο πράγματι το κάστρο στην Οσάκα κ το Umeda sky! Εγώ παίζει να μαι από τα ελάχιστα άτομα που δεν ζορίζονται με την ζέστη! Χαχα! Δηλαδή οκ είχε αλλα ήμουν πολύ οκ!😄 Πέρσι στην Κίνα μου χε φανεί πιο πολύ! Παίζει βέβαια κ να ναι ότι προκειμένου να δω κατι καινούριο ξεχύνομαι στους δρόμους κ δεν με ενοχλεί τίποτα! Επίσης είχα εξαιρετική εμπειρία με την air china! Κοιμήθηκα ββαια τις 9 απ τις 10 ώρες! 😍😍😍 Αναμένω την συνέχεια μιας κ ετσι ξαναζώ και τα δικά μας! Μπράβο πάντως ρε παιδιά που θυμάστε τόσα για να γράψετε ιστορία! Υ.Γ. το χταπόδι στην φωτο το χω κ εγω!

varioAthens

Member
Εγώ παίζει να μαι από τα ελάχιστα άτομα που δεν ζορίζονται με την ζέστη! Χαχα! Δηλαδή οκ είχε αλλα ήμουν πολύ οκ!😄 Πέρσι στην Κίνα μου χε φανεί πιο πολύ! Παίζει βέβαια κ να ναι ότι προκειμένου να δω κατι καινούριο ξεχύνομαι στους δρόμους κ δεν με ενοχλεί τίποτα! Επίσης είχα εξαιρετική εμπειρία με την air china! Κοιμήθηκα ββαια τις 9 απ τις 10 ώρες! 😍😍😍 Αναμένω την συνέχεια μιας κ ετσι ξαναζώ και τα δικά μας! Μπράβο πάντως ρε παιδιά που θυμάστε τόσα για να γράψετε ιστορία! Υ.Γ. το χταπόδι στην φωτο το χω κ εγω!
Νομιζω οτι η περιπτωση σου πρεπει να μελετηθει και για την ανοχη σου στην ιαπωνικη ζεστη και για την ανοχη σου στην China Air 😂😂
Προσωπικα για να τα θυμαμαι κοιταζω απλα τις φωτος στο κινητο και μου ερχονται ολα!

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ότι γράφει κάτω. ΙΑΠΩΝΙΑ!
Ταξίδι-Όνειρο
2024.2025.Japan.
Νομιζω οτι η περιπτωση σου πρεπει να μελετηθει και για την ανοχη σου στην ιαπωνικη ζεστη και για την ανοχη σου στην China Air 😂😂
Προσωπικα για να τα θυμαμαι κοιταζω απλα τις φωτος στο κινητο και μου ερχονται ολα!
+1 συμφωνώ για το θέμα ζέστης, πρέπει λίγο να το δεις αυτό @annoula ...

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
ΤΙ Ζ-Ε-Σ-Τ-Η Η-Τ-Α-Ν Α-Υ-Τ-Η ρε παιδιά!! Αποπνικτική! Αφόρητη! Μας κόπηκε η ανάσα!
Σε νιώθω και σε συμπονώ! Και για μένα θα ήταν εφιάλτης! Τα ίδια πάθαμε στη Μάλτα τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου του 2022. Μετά από εκείνο το ταξίδι δε θέλω να πάω σε καμία χώρα καλοκαιριάτικα με τόσο ακραία ζέστη.

Κάθε φορά που ο σύζυγος με ρωτάει: -«Που θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι»; Τον τρολάρω απαντώντας του: -«Στο Nordkapp φυσικά ή στην Ισλανδία». :haha:

Ωραία περιγραφή και όμορφες φωτογραφίες! Αδημονώ για την «καυτή» 🥵 συνέχεια!!

varioAthens

Member
Σε νιώθω και σε συμπονώ! Και για μένα θα ήταν εφιάλτης! Τα ίδια πάθαμε στη Μάλτα τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου του 2022. Μετά από εκείνο το ταξίδι δε θέλω να πάω σε καμία χώρα καλοκαιριάτικα με τόσο ακραία ζέστη.

Κάθε φορά που ο σύζυγος με ρωτάει: -«Που θα πάμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι»; Τον τρολάρω απαντώντας του: -«Στο Nordkapp φυσικά ή στην Ισλανδία». :haha:

Ωραία περιγραφή και όμορφες φωτογραφίες! Αδημονώ για την «καυτή» 🥵 συνέχεια!!
Και να φανταστεις οτι η Οσακα ηταν και πιο δροσερη απο τον επομενο προορισμο, το Κυοτο! 😀

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.176
Μέλη
39.909
Νεότερο μέλος
Stella Bakopoulou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom