maragiorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δουμε.....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκωτια.
Παιδια,σκεφτομαστε φετος να παμε με αεροπλανο Κερκυρα.Μηπως ξερετε καποιο γραφειο για ενοικιαση μοτο?Για αμαξι βρηκα τιμες στο internet,αλλα οχι για μηχανη.
Παιδια,σκεφτομαστε φετος να παμε με αεροπλανο Κερκυρα.Μηπως ξερετε καποιο γραφειο για ενοικιαση μοτο?Για αμαξι βρηκα τιμες στο internet,αλλα οχι για μηχανη.

Εχω πάει στην Κέρκυρα 3 φορές.Τις δυο άνοιξη(ενα Πάσχα).Είναι όντως καταπληκτική.Την Τρίτη φορά ήταν Αυγουστος και τελίως διαφορετική αλλά πάντα υπέροχη!!!!Αχ, πολύ ωραία μας τα λες... Στην Κέρκυρα, λόγω καταγωγής, πέρασα όλα μου τα καλοκαίρια σαν παιδί, οπότε για μένα η Κέρκυρα είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο νησί... είναι μαγεία ακόμα και το καλοκαίρι, παρόλα τα αρνητικά που φυσικά υπάρχουν εξαιτίας του πλήθους που κατακλύζει το νησί... Αν πας άνοιξη δε θα θέλεις να φύγεις... οι μυρωδιές, τα λουλούδια, η μαγεία της παλιάς πόλης θα σου κλέψουν την καρδιά...![]()
Μενουμε συνηθως Κανονι,εγω τηλεφωνα ψαχνω για να μαθω τιμες!Ενοικιαζόμενες μηχανές βρίσκεις παντού..Το θέμα είναι σε πιο μέρος κοντά θα μείνετε,ώστε να νοικιάσεις λογικά απο εκεί και τί μηχανή θέλετε να νοικιάσετε..Κυριώς σκούτερ και κάποιες enduro βρίσκεις..Πές μας λοιπόν πληροφορίες και θα σε βολέψουμε!!!![]()