Γενικά Καλοκαιρινές Διακοπές στα 18

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
η Πάρος είναι μια χαρά!Και ότι πρέπει γι αυτό που ψάχνετε.Και η Ίος είναι πολύ όμορφη με πολύ κοντινές αποστάσεις και φτηνότερη σαφώς από την Πάρο αλλά δεν είναι για πολλές μέρες .Είναι μικρό νησάκι.Επίσης θέλω να υπενθυμίσω στους συμφορουμίτες την τέλεια και ασύγκριτη ψυχολογία των διακοπών αποφοίτησης!!!Πω πω!και μόνο στην ιδέα ξανανιώθω super!:xalara:
 

AnastasiaZa

Member
Μηνύματα
19
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλάνδη
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά !! Φτιάχνω και μία ακόμη συζητήση μόνο για προτάσεις ξενοδοχείων , όποιος θέλει σχολιάζει ;)
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.675
Likes
50.527
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και η Πάρος και η Σαντορίνη είναι μια χαρά γι' αυτό που θέλετε και δεν έχουν μόνο νυχτερινή ζωή, θα δείτε και τοπία, στη μία έχει και ωραίες παραλίες με φύση, στην άλλη ιστορία και αρχαία και κλάμπινγκ έχουν και οι δύο. Η Σαντορίνη δεν είναι μόνο για ζευγαροκατάσταση, έχει κλάμπινγκ, αλλά Πάρος ελαφρώς καλύερη επιλογή. Πήγα κι εγώ εκεί στα 16 μου με την παρέα μου και περάσαμε τζάμι, μέχρι κι εγώ που είμαι μουντρούχης και δε βγαίνω τα βράδια ξεσάλωσα. Μετά πήγαμε και Σαντορίνη και το διαλύσαμε το νησάκι, της ηλικίας είναι αυτά, αλλά την εκτίμησα όταν ήμουν λίγο μεγαλύτερος. Και τα δύο με συγκοινωνία κανένα πρόβλημα απολύτως. Από Σαντορίνη πάτε και Ανάφη, δεν είναι κακή ιδέα.
 

tzo

Member
Μηνύματα
63
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
θιβετ???
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
σαν πρώτη σκέψη, δεν είναι κακή επιλογή η Πάρος (συνδιάστε την και με Αντίπαρο...). Για κάτι πιο εναλλακτικό, μιά χαρά θα ήταν και ο συνδιασμός Αμοργός (όπως προείπαν, να μείνετε Αιγιάλη, αν αποφασίσετε προς τα κει) και Κουφονήσια....Όπου και να πάτε, όμορφα θα περάσετε, σημασία έχει η καλή παρέα!!!!
 

Mariaal

Member
Μηνύματα
13
Likes
5
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πάρο θα πάμε κατά πάσα πιθανότητα. Το θέμα ωστόσο παραμένει ανοιχτό για προτάσεις για διασκέδαση, φαγητό, παραλίες, αξιοθέατα γενικά του νησιού. Είχα πάει πριν κάποια χρόνια αλλά δε θυμάμαι και πολλά.
 

vlasis18

Member
Μηνύματα
27
Likes
82
Θα σου προτεινα ανεπιφύλακτα την Ιο! Το πιό rock κυκλαδονήσι, με αρκετά λογικές τιμές σε σχέση με τα πιό φημισμένα, με την Χώρα πολύ κοντά στο λιμάνι και στον Μυλοπότα, που είναι η μεγαλύτερη παραλία του νησιού (όπου θα σου πρότεινα και να μείνεις) και εαν μπορείς να νοικιάσεις μηχανή είναι δυνατόν να επισκεφθείς και τις άλλες παραλίες του νησιού ( Αγ. Θεοδότη, Ψάθη, Μαγγανάρι) αλλοιώς μένεις και κάνεις μπάνιο στον Μυλοπότα και... ζωή και κότα!
Κατ' αρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου βέβαια. Συγκεντρώσου σ' αυτές προς το παρόν και από επιλογές η Ελλάδα...
Με συγχωρείς για τον πεζό επίλογο αλλά ο κλασσικός μπαμπάς τι άλλο θα γράψει...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.754
Μέλη
38.902
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom