Καλοκαιρινές διακοπές 2025

maria91

Member
Τα τελευταία χρόνια δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αρχές Σεπτέμβρη έχει ακόμη αρκετό κόσμο στα νησιά. Απλά δεν έχει τις ορδές του Αυγούστου. Για μένα είναι η καλύτερη περίοδος για διακοπές αν φυσικά δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις.
Ακριβως γι αυτο κ πρεπει να πας στην Ανδρο το Σεπτεμβρη διοτι το νερο στη θαλασσα ειναι ζεστο σε σχεση με Ιουλη κ Αυγουστο που ειναι μπουζι κ γινεσαι σνιτσελ απο την αμμο κ τον αερα!ωστοσο οποιο νησι κ να επιλεξεις για Σεπτεμβρη μου φαινεται οτι θα πρεπει να κοιταξεις την σεζον της...υπαρχουν νησια που η σεζον τους ειναι 2 μηνες κ αρχες Σεπτεμβρη κλεινουν σχεδον ολα...

Ακριβως γι αυτο κ πρεπει να πας στην Ανδρο το Σεπτεμβρη διοτι το νερο στη θαλασσα ειναι ζεστο σε σχεση με Ιουλη κ Αυγουστο που ειναι μπουζι κ γινεσαι σνιτσελ απο την αμμο κ τον αερα!ωστοσο οποιο νησι κ να επιλεξεις για Σεπτεμβρη μου φαινεται οτι θα πρεπει να κοιταξεις την σεζον της...υπαρχουν νησια που η σεζον τους ειναι 2 μηνες κ αρχες Σεπτεμβρη κλεινουν σχεδον ολα...
επιπλεον, αρχες σεπτεμβρη βλεπω ολο και πιο συχνα βροχες σε σχεση με προηγουμενα χρονια

Ostvarivanje

Member
Ωστόσο αδυνατώ ειλικρινά να καταλάβω πως μπορεί να σου αρέσουν τα Πηγάδια σ' ένα νησί με τόση ομορφιά τριγύρω, προσωπικά τα θυμάμαι ως την «Πολίχνη με θάλασσα» όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλο νήμα, αλλά περί ορέξεως...
Ναι το θυμάμαι που το είχες γράψει αυτό για την Πολίχνη και στην ιστορία σου. Το να έχει ένα νησί όμορφα μέρη, δε σημαίνει ΄ότι θα αναιρέσω το γεγονός ότι στα Πηγάδια θα βολευτώ για βόλτες, φαγητό, ποτό κλπ. Δεν τα βάζω σε "ομορφόμετρο" αλλά κατά πόσο εκπληρώνουν τις ανάγκες μου. Την ανάγκη μου για ομορφιά θα την εκπληρώσω με τις καθημερινές μου περιηγήσεις, ενώ την ανάγκη μου τα βράδια να βγω και να περάσω καλά με το μέρος που μου τα προσφέρει αυτά. Επίσης, εδώ να σημειώσω ότι δεν έχω πάει ακόμα στην Κάρπαθο, αλλά από αυτά που διαβάζω και βλέπω σε βίντεο σχολιάζω για τα Πηγάδια.
(όπως και τον Αδάμαντα της Μήλου)
Πώς ξέρεις ότι στη Μήλο μέναμε στον Αδάμαντα και μου άρεσε πολύ και έχω επηρεάσει πολλούς να μείνουν στον Αδάμαντα και μετά συμφωνούσαν μαζί μου; :p:bleh::lol:
Αυτό φυσικά και δε σημαίνει ότι δε περνάς καλά, κάθε άλλο, μιλάω αποκλειστικά για εικόνα κι ομορφιά.
Όπως έχω ξαναπεί, μας αρέσει να μένουμε εκεί που θα βγούμε έξω. Τι να την κάνω την ομορφιά, αν αναγκάζομαι να μένω σε ένα όμορφο μέρος που δεν έχει το βράδυ ζωή και θα πρέπει να οδηγώ και κάποιος αναγκαστικά να μην πίνει και να μην ξέρεις αργά τη νύχτα τι έχει κάνει ο απέναντι σου στο δρόμο; Άρα, προφανώς και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, πάρα πολλές φορές!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Έχεις δίκιο σ'αυτό. Για τις αρχές Σεπτεμβρη εννοώ. Πιστεύω όμως ότι με Κέα-Κύθνο δεν διατρέχουμε τέτοιο κίνδυνο. Την Κάρπαθο την κυνηγάω 2 χρόνια τώρα αλλά δε μου "κάθεται". Και μπαίνει στο παιχνίδι και η Τήνος. Αν δε μου γυρίσει το μάτι εντελώς με τα ακτοπλοϊκά που βρίσκω... o_Oo_Oo_O

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πώς ξέρεις ότι στη Μήλο μέναμε στον Αδάμαντα
Το ξέρω, οι περισσότεροι μένουν εκεί, κι εγώ επίσης στον Αδάμαντα είχα μείνει.
μου άρεσε πολύ και έχω επηρεάσει πολλούς να μείνουν στον Αδάμαντα και μετά συμφωνούσαν μαζί μου;
Ε αυτό λυπάμαι αλλά στερείται γούστου, τι να πω παραπάνω. :haha:
Συγκρίνεται δηλαδή η Πλάκα της Μήλου με αυτό το χάλι;
Δεν τα βάζω σε "ομορφόμετρο" αλλά κατά πόσο εκπληρώνουν τις ανάγκες μου
Εγώ όμως μίλησα για ομορφιά. Προφανώς και δε στάθηκα σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις (και συμφωνώ) καθώς το ζήτημα είναι κυρίως πρακτικό.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
επιπλεον, αρχες σεπτεμβρη βλεπω ολο και πιο συχνα βροχες σε σχεση με προηγουμενα χρονια
Εγώ πάλι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια βλέπω πιο συχνα πολλές ζέστες το Σεπτέμβρη.

Ostvarivanje

Member
Το ξέρω, οι περισσότεροι μένουν εκεί, κι εγώ επίσης στον Αδάμαντα είχα μείνει.
Εντάξει, μας είχαν προτείνει και την Πλάκα να μείνουμε.
Ε αυτό λυπάμαι αλλά στερείται γούστου, τι να πω παραπάνω. :haha:
Συγκρίνεται δηλαδή η Πλάκα της Μήλου με αυτό το χάλι;
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσουμε καθέτως εδώ. Δεν μπορώ και δε θέλω να μείνω σε ένα μέρος που είναι με σοκάκια και που λόγω των τουριστών σε ώρες αιχμής είναι ανυπόφορα. Έτσι ήταν και η Πλάκα και πραγματικά είχα ακούσει τόσα πολλά και καθόλου δεν ενθουσιάστηκα. Ενώ στον Αδάμαντα, είχαμε την άνεσή μας για βόλτες, είχε και ένα ωραίο μέρος, δε θυμάμαι που ακριβώς που είχε 2 παγκάκια και αμμουδιά και συχνά πήγαιναν και ψάρευαν συνήθως ντόπιοι. Ε, τη νύχτα με τη φεγγαράδα εμπρός μας, για μένα ήταν καταπληκτικό, για άλλον ίσως και όχι.
Υπάρχει τεράστια υποκειμενικότητα σε πολλά θέματα. Αυτό που το αποκαλείς χάλι εμένα μου άρεσε πολύ και αν πάω πάλι στη Μήλο εκεί θα μείνω πάλι. Και όχι μόνο αυτό αλλά όλες τις μέρες για βράδυ εκεί βγαίναμε, ούτε ένα βράδυ στην Πλάκα.
Αυτό που λέω για την άπλα, ισχύσει σε πάρα πολλά μέρη. Ευτυχώς με φώτισε ο Θεός και πέρυσι το Πάσχα μέναμε στα Φηρά και όχι στην Οία που κάθε απόγευμα γίνονταν το αδιαχώρητο (μιλάμε για μεγάλη εβδομάδα). Όπως και στην Αμοργό πέρυσι. Είχα διαβάσει άπειρα πράγματα για τη χώρα. Δεν αντιλέγω ότι ήταν όμορφη, αλλά πολύ κοσμοσυρροή και too much τουριστική για μένα. Μείναμε όλες τις μέρες στην Αιγιάλη και πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε. Είναι ζήτημα γούστου. Θέλω περαντζάδα σε θάλασσα με αμμουδιά και φεγγάρι. Και πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις!
Εγώ όμως μίλησα για ομορφιά.
Ξέρεις κάτι; Εγώ δε λειτουργώ συγκριτικά. Γιατί μπορούμε να λέμε τι ωραία είναι η χώρα της Αμοργού ή της Πάτμου και πόσο αδιάφορο είναι το Βαθύ και το Καρλόβασι της Σάμου ή η Χίος κλπ. Δεν πηγαίνω μόνο για την ομορφιά. Εκτός του δεδομένου, να ξεκουραστείς, να ξεφύγεις κλπ., μου είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα δω να γίνεται "εικόνα" στο μυαλό μου και κατ' επέκταση στη φωτογραφική μου μηχανή. Στο τέλος της μέρας όταν θα ξαπλώσω να κοιμηθώ, αυτό είναι που με γεμίζει και αυτός είναι ο λόγος που περιμένω 11 μήνες τον Ιούλιο. Και Αύγουστο πηγαίνουμε κάπου (πέρυσι στη Θάσο), αλλά οι κύριες και οι πιο μακροχρόνιες είναι τον Ιούλιο.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Η Ιος ειναι ο,τι πρεπει για 50ρηδες. Ο χαμος στην Ιο ειναι 1 με 7 το πρωι. Μετα οι κανιβαλοι κοιμουνται ως το μεσημερι. Εχετε τις παραλιαρες δικες σας ολο το πρωι, για μενα οι καλύτερες των Κυκλαδων.
Αν πηγαινετε για υπνο κατα τη 1 το βραδυ δεν θα τους συναντησετε.
Πωπω τη σκέψη μου διαβάζεις δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!! Αυτό ακριβώς συμβαίνει! Πηγαίνω στην Ίο τα τελευταία 9 χρόνια κάθε καλοκαίρι γιατί την έχω ερωτευτεί, και δεν είμαι ξέφρενο νιάτο. Και μονίμως μάχεται μέσα μου η ανάγκη να πω στον κόσμο ελάτε στο νησί δεν είναι όπως νομίζετε, αλλά από την άλλη σκέφτομαι "καλύτερα να μη ξέρουν", ήδη έχει αρχίσει και γίνεται in και σε άλλες ηλικίες

dammys

Member
ΚΡΗΤΗ μην ρθείτε ...500 ευρώ ++++ με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και καμπίνα και αυτοκίνητο 2 μεγάλοι + 2 παιδιά..

Αν ρθει κανείς να δει και το δρομολόγιο του προέδρου για Ρέθυμνο με το ταχύπλοο σε 6 ώρες σε αυτά τα λεφτά....

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
ΚΡΗΤΗ μην ρθείτε ...500 ευρώ ++++ με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και καμπίνα και αυτοκίνητο 2 μεγάλοι + 2 παιδιά..

Αν ρθει κανείς να δει και το δρομολόγιο του προέδρου για Ρέθυμνο με το ταχύπλοο σε 6 ώρες σε αυτά τα λεφτά....
Συγνώμη επειδή δεν κατάλαβα, εννοείς ότι είναι ακριβά?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.064
Μέλη
39.795
Νεότερο μέλος
nirou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom