Lucia86
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σικαγο(?)και Ιταλια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ινδια,για 3 μηνες!!!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο (Μπογκοτα)
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο (Δρομος 114-94)
- Κεφάλαιο 5ο (Περιοχη του καφε - Εισαγωγη)
- Κεφάλαιο 6ο (Ελεγχομενη βολτα στη ζουγκλα)
- Κεφάλαιο 7ο (Παρκο του καφε)
- Κεφάλαιο 8ο (Συντομος τροπος να φτιαξετε Αρεκιπε)
- Κεφάλαιο 9ο (Pereira, Quimbaya και λοιπα χωρια!)
- Κεφάλαιο 10ο (Cocora και αλλα...)
- Κεφάλαιο 11ο (Μουσείο Χρυσού Quimbaya)
- Κεφάλαιο 12ο (Ειδικό παράρτημα για το φαγητό στη φάρμα Machangara)
- Κεφάλαιο 13ο (Μεντεγιν)
- Κεφάλαιο 14ο (Βολτα στο κεντρο την Κυριακη)
- Κεφάλαιο 15ο (Museo de Antioquia)
Ο οδηγος εφτασε και παλι στην ωρα του.
Μας ειπε να παρουμε παλτο γιατι θα ανεβαιναμε υψομετρο.
Εκτος απο τον οδηγο, τι αλλο μας λειπει; Αυτες οι αδιαθεσιες- ζαλαδες- κιτρινιλες που παθαινα τις πρωτες μερες. Ημουν χωμενη στο παλτο μου απο το ξενοδονειο εγω... Και ζαλιζομουν
Πηραμε παλι τους κακοτραχηλους δρομους με τις στροφες. Ανεβηκαμε ενα καταπρασινο βουνο, ο κατεβηκαμε...περασαμε 3 τετοια βουνα.
Μετα χωματοδρομος.
δεξια κι αριστερα ειχε αλογα και αγελαδες
Μεσα στη ζαλαδα μου, μπερδεψα εναν ταυρο με αγελαδα!
Ευτυχως, ρωτησα τη μαμα μου στα ελληνικα διαφορετικα ο οδηγος θα με ειχε κατεβασει κατω!
Πηρα τη σφαλιαρα μου απο τη μαμα με τις βλακειες που πετουσα μεσα στον πυρετο μπας και συνελθω αλλα τιποτα! Ολο χαχανα και υπνος εγω
Προχωρωντας στο δρομακι αρχισαν να φαινονται κατι λοφοι.
Ειχε ομιχλη και λιγο κρυο.
Σιγα σιγα εμφανιστηκαν οι τεραστιοι κοκοφοινικες που πηγαμε να δουμε.
Ηταν πανεμορφοι!
Το δασος των αιωνοβιων φοινικων! Αναμεσα απο τους λοφους κυλουσε ενα ποταμι
Μου αρεσε και αυτο που εβλεπα και αυο που ακουγα. Μονο το νερο του ποταμου και σπανια ενα πουλι που πετουσε...
Η περιοχη ειναι προστατευομενη και οτι χτιζεται εκει πρεπει να ειναι ξυλινο.
Μας ειπαν οτι δε φτιαχνεται ο δρομος για να μη πηγαινει πολυς κοσμος
Εκει μπορεις να πας βολτα στο δασος φοινικων με αλογο ή αν βασταει η καρδια σας με τα ποδια- δε το συνιστω εχει μεγαλες ανηφορες.
Συνηθως σας συνοδευει καποιος απο το ρατζο που ''νοικιαζετε'' τ αλογο σας.
Πολυ γλυκα παιδια!
Ακομα εχει ενα ιχθυοτροφειο (εκμεταλλευεται το νερο απο ενα παρακλαδι του ποταμου) και εχει πεστροφες σε ολα τα μεγεθη. Εννοειται οτι τρως εκει! Μας εδωσαν κι ενα σακουλακι φαγητο κι ουτε που θυμαμαι ποσες ωρες παιζαμε με τις πεστροφες!
Προσπαθησαμε να παμε με τα ποδια αλλα δεν ημουν καθολου καλα. Εννοειται οτι δεν τολμησα να ανεβω σε αλογο...
Ομως καναμε το γυρω του πρωτου λοφου, οπου φαινοταν η συνεχεια του ιδιοτροπου αυτου δασους. Κατσαμε, ηρεμησαμε, ακουσαμε το ποταμι και σιγα σιγα πηραμε την ανηφορα...
Επομενη σταση... Ιαματικα λουτρα- σπα
Σο τελος του δρομου μας περιμενε ενα ξενοδοχειο χτοσμενο το μισο στο βραχο και το αλλο μισο στην πυκνη βλαστηση
Δεν επιτρεπονται φωτογραφικες και ψαχνουν την τσαντα σου για οτιδηποτε ''υποπτο''
Για εισοδο δωσαμε 6 ευρω η καθεμια συμπεριλαμβανοταν φαγητο και ποτο/αναψυκτικο.
Ρωτησαμε για το σπα και για μασαζ κλπ το ποσο και για τις 2 ηταν γελοιο 100 ευρω συνολο για μασαζ και ξεχωριστα θεραπεια με δε θυμαμαι τι- λασπη; σοκολατα; Θα σας γελασω!
Το το ζεστο νερο της πηγης επεφτε απο ενα μικρο καταρραχτη κι εφτανε στην πισινα. Μετα απο εναν αλλο σωληνα στην αντιθετη πλευρα επεφτε κρυο νερο- εγω εκει δεν πηγαινα με τιποτα!
Χαλαρωναμε στην πισινα την ωρα που αρχισε να βρεχει. Ηταν ακομα πιο Τελεια!
Καναμε τα μασαζ μας και τις ''θεραπειες'' ξανα κατω στην πισινα
Την ωρα της πληρωμης οι ανθρωποι μονο που δε μας εγλυψαν τα ποδια.
Ρωτησαμε και ποια ειναι τα σχεδια ους για το μελλον και μας ειπαν οτι θα κανουν ανακαινιση στο ξανοδοχειο και στους αλλους τους χωρους.
Αν τυχει λοιπον και σε 2-3 χρονια βρεθει καποιος κολομβια εγω το προτεινω!
Οταν τελειωσει η ανακαινιση, προτεινω και γαμηλιο ταξιδι.
Πανεμορφο μερος! Και μεσα στη φυση και με ιαματικη πηγη στην ιδιοκτησια του!
Μας ειπε να παρουμε παλτο γιατι θα ανεβαιναμε υψομετρο.
Εκτος απο τον οδηγο, τι αλλο μας λειπει; Αυτες οι αδιαθεσιες- ζαλαδες- κιτρινιλες που παθαινα τις πρωτες μερες. Ημουν χωμενη στο παλτο μου απο το ξενοδονειο εγω... Και ζαλιζομουν
Πηραμε παλι τους κακοτραχηλους δρομους με τις στροφες. Ανεβηκαμε ενα καταπρασινο βουνο, ο κατεβηκαμε...περασαμε 3 τετοια βουνα.
Μετα χωματοδρομος.
δεξια κι αριστερα ειχε αλογα και αγελαδες
Μεσα στη ζαλαδα μου, μπερδεψα εναν ταυρο με αγελαδα!
Ευτυχως, ρωτησα τη μαμα μου στα ελληνικα διαφορετικα ο οδηγος θα με ειχε κατεβασει κατω!
Πηρα τη σφαλιαρα μου απο τη μαμα με τις βλακειες που πετουσα μεσα στον πυρετο μπας και συνελθω αλλα τιποτα! Ολο χαχανα και υπνος εγω
Προχωρωντας στο δρομακι αρχισαν να φαινονται κατι λοφοι.
Ειχε ομιχλη και λιγο κρυο.
Σιγα σιγα εμφανιστηκαν οι τεραστιοι κοκοφοινικες που πηγαμε να δουμε.
Ηταν πανεμορφοι!
Το δασος των αιωνοβιων φοινικων! Αναμεσα απο τους λοφους κυλουσε ενα ποταμι
Μου αρεσε και αυτο που εβλεπα και αυο που ακουγα. Μονο το νερο του ποταμου και σπανια ενα πουλι που πετουσε...
Η περιοχη ειναι προστατευομενη και οτι χτιζεται εκει πρεπει να ειναι ξυλινο.
Μας ειπαν οτι δε φτιαχνεται ο δρομος για να μη πηγαινει πολυς κοσμος
Εκει μπορεις να πας βολτα στο δασος φοινικων με αλογο ή αν βασταει η καρδια σας με τα ποδια- δε το συνιστω εχει μεγαλες ανηφορες.
Συνηθως σας συνοδευει καποιος απο το ρατζο που ''νοικιαζετε'' τ αλογο σας.
Πολυ γλυκα παιδια!
Ακομα εχει ενα ιχθυοτροφειο (εκμεταλλευεται το νερο απο ενα παρακλαδι του ποταμου) και εχει πεστροφες σε ολα τα μεγεθη. Εννοειται οτι τρως εκει! Μας εδωσαν κι ενα σακουλακι φαγητο κι ουτε που θυμαμαι ποσες ωρες παιζαμε με τις πεστροφες!
Προσπαθησαμε να παμε με τα ποδια αλλα δεν ημουν καθολου καλα. Εννοειται οτι δεν τολμησα να ανεβω σε αλογο...
Ομως καναμε το γυρω του πρωτου λοφου, οπου φαινοταν η συνεχεια του ιδιοτροπου αυτου δασους. Κατσαμε, ηρεμησαμε, ακουσαμε το ποταμι και σιγα σιγα πηραμε την ανηφορα...
Επομενη σταση... Ιαματικα λουτρα- σπα

Σο τελος του δρομου μας περιμενε ενα ξενοδοχειο χτοσμενο το μισο στο βραχο και το αλλο μισο στην πυκνη βλαστηση
Δεν επιτρεπονται φωτογραφικες και ψαχνουν την τσαντα σου για οτιδηποτε ''υποπτο''
Για εισοδο δωσαμε 6 ευρω η καθεμια συμπεριλαμβανοταν φαγητο και ποτο/αναψυκτικο.
Ρωτησαμε για το σπα και για μασαζ κλπ το ποσο και για τις 2 ηταν γελοιο 100 ευρω συνολο για μασαζ και ξεχωριστα θεραπεια με δε θυμαμαι τι- λασπη; σοκολατα; Θα σας γελασω!
Το το ζεστο νερο της πηγης επεφτε απο ενα μικρο καταρραχτη κι εφτανε στην πισινα. Μετα απο εναν αλλο σωληνα στην αντιθετη πλευρα επεφτε κρυο νερο- εγω εκει δεν πηγαινα με τιποτα!
Χαλαρωναμε στην πισινα την ωρα που αρχισε να βρεχει. Ηταν ακομα πιο Τελεια!
Καναμε τα μασαζ μας και τις ''θεραπειες'' ξανα κατω στην πισινα
Την ωρα της πληρωμης οι ανθρωποι μονο που δε μας εγλυψαν τα ποδια.
Ρωτησαμε και ποια ειναι τα σχεδια ους για το μελλον και μας ειπαν οτι θα κανουν ανακαινιση στο ξανοδοχειο και στους αλλους τους χωρους.

Αν τυχει λοιπον και σε 2-3 χρονια βρεθει καποιος κολομβια εγω το προτεινω!
Οταν τελειωσει η ανακαινιση, προτεινω και γαμηλιο ταξιδι.
Πανεμορφο μερος! Και μεσα στη φυση και με ιαματικη πηγη στην ιδιοκτησια του!
Attachments
-
57,3 KB Προβολές: 3.518
Last edited by a moderator: