mourohavlos
Member
Πολύ αμφιβάλλω...Ευχαριστώ πολυ!
Ενα ακόμα πιο εξειδικευμένο ερώτημα ειναι μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν παιδικα καθισματακια σε Ταξί που θα βρούμε στο αεροδρόμιο για να μας πανε στο ξενοδοχειο.
Πολύ αμφιβάλλω...Ευχαριστώ πολυ!
Ενα ακόμα πιο εξειδικευμένο ερώτημα ειναι μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν παιδικα καθισματακια σε Ταξί που θα βρούμε στο αεροδρόμιο για να μας πανε στο ξενοδοχειο.
Ευχαριστώ πολυ!
Καμία σχέση. Μάλλον το δικό σου βλέμμα θα πέφτει συνεχώς σε γυναίκες τουρίστριες (πιθανώς απο Μέση Ανατολή) που φοράν μπούρκα. Στην Πόλη είναι ασφαλέστατα, πεντακάθαρα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους εξαιρετικές. Μόνο για τις 5 διανυκτερεύσεις θα στενοχωρηθείς!Εχω διαβασει πολλα φορουμ που αναφερωνται στην Πολη κ με εχουν τρομοκρατησει με τις αναφορες για συμπεριφορα προς τις γυναικες..παιζει ρολο το ντυσιμο και η εμφανιση? (ειμαι κ Ξανθια που το τονιζουν οτι τραβαει βλεμματα) κτλ..και για το τροπο που ολοι προσπαθουν να σε εξαπατησουν...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??.Να αλλαξω προορισμο? Θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη σας...και τις πιο βασικες συμβουλες για το ΤΙ πρεπει να προσεχουμε...Σας ευχαριστουμε
Συμφωνώ απόλυτα με @emouli .... όσον αφορά τις μετακινήσεις δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου γιατί υπάρχει τραμ, μετρο και λεωφορεία που σε πάνε παντού...Απο Ταξίμ για Σουλταναχμετ το τραμ θα σας πάει πολύ γρήγορα και θα το πάρετε από Καμπατάς... Διάβασε τις πληροφορίες και τις ιστορίες μας κράτα σημειώσεις και όλα θα τα βρείς πανεύκολα..Είναι μια Πόλη που μπορεί να σας παρέχει τα πάντα και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα θέλετε να ξαναπάτε!!!!Καλησπερα παιδια.. ειμαστε ενα ζευγαρι (με διαφορα ηλικιας) και ετοιμαζομαστε για την Πολη στα μεσα Ιουλιου...εχουμε κανει κρατηση στο The Peak Hotel..Περιοχη Taksim k Istiklal..(απ οτι μας εχουν πει)..για 5 διανυχτερευσεις 370 ευρω με πρωινο..Θα ηθελα την γνωμη σας για το ξενοδοχειο πρωτον..για παν ενδεχομενο επιπλεον ξαφνικες χρεωσεις..Θα ηθελα την βοηθεια σας για τις μετακινησεις μεσ την πολη απο την περιοχη Taksim για Sultanahmet..Εχω διαβασει πολλα φορουμ που αναφερωνται στην Πολη κ με εχουν τρομοκρατησει με τις αναφορες για συμπεριφορα προς τις γυναικες..παιζει ρολο το ντυσιμο και η εμφανιση? (ειμαι κ Ξανθια που το τονιζουν οτι τραβαει βλεμματα) κτλ..και για το τροπο που ολοι προσπαθουν να σε εξαπατησουν...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??.Να αλλαξω προορισμο? Θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη σας...και τις πιο βασικες συμβουλες για το ΤΙ πρεπει να προσεχουμε...Σας ευχαριστουμε
Για ό,τι ψάχνεις χρησιμοποίησε την "Αναζήτηση" πάνω δεξιά και ξεκίνα διάβασμαΚαλησπερα παιδια.. ειμαστε ενα ζευγαρι (με διαφορα ηλικιας) και ετοιμαζομαστε για την Πολη στα μεσα Ιουλιου...εχουμε κανει κρατηση στο The Peak Hotel..Περιοχη Taksim k Istiklal..(απ οτι μας εχουν πει)..για 5 διανυχτερευσεις 370 ευρω με πρωινο..Θα ηθελα την γνωμη σας για το ξενοδοχειο πρωτον..για παν ενδεχομενο επιπλεον ξαφνικες χρεωσεις..Θα ηθελα την βοηθεια σας για τις μετακινησεις μεσ την πολη απο την περιοχη Taksim για Sultanahmet..Εχω διαβασει πολλα φορουμ που αναφερωνται στην Πολη κ με εχουν τρομοκρατησει με τις αναφορες για συμπεριφορα προς τις γυναικες..παιζει ρολο το ντυσιμο και η εμφανιση? (ειμαι κ Ξανθια που το τονιζουν οτι τραβαει βλεμματα) κτλ..και για το τροπο που ολοι προσπαθουν να σε εξαπατησουν...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??.Να αλλαξω προορισμο? Θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη σας...και τις πιο βασικες συμβουλες για το ΤΙ πρεπει να προσεχουμε...Σας ευχαριστουμε
Είσαι φυσική ξανθιά; Η διαφορά ηλικίας πόση είναι; Φυσικά και αυτά δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο.Καλησπερα παιδια.. ειμαστε ενα ζευγαρι (με διαφορα ηλικιας) και ετοιμαζομαστε για την Πολη στα μεσα Ιουλιου...εχουμε κανει κρατηση στο The Peak Hotel..Περιοχη Taksim k Istiklal..(απ οτι μας εχουν πει)..για 5 διανυχτερευσεις 370 ευρω με πρωινο..Θα ηθελα την γνωμη σας για το ξενοδοχειο πρωτον..για παν ενδεχομενο επιπλεον ξαφνικες χρεωσεις..Θα ηθελα την βοηθεια σας για τις μετακινησεις μεσ την πολη απο την περιοχη Taksim για Sultanahmet..Εχω διαβασει πολλα φορουμ που αναφερωνται στην Πολη κ με εχουν τρομοκρατησει με τις αναφορες για συμπεριφορα προς τις γυναικες..παιζει ρολο το ντυσιμο και η εμφανιση? (ειμαι κ Ξανθια που το τονιζουν οτι τραβαει βλεμματα) κτλ..και για το τροπο που ολοι προσπαθουν να σε εξαπατησουν...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??.Να αλλαξω προορισμο? Θα ηθελα την ειλικρινη γνωμη σας...και τις πιο βασικες συμβουλες για το ΤΙ πρεπει να προσεχουμε...Σας ευχαριστουμε
καλά οι ταξιδιωτικοι οδηγοι αναφέρουν οτι θελουν...παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωσει vegerazaros σευχατιστω για την βοηθεια σου απλα παιδια ακομα και στον ταξιδιωτικο οδηγο που εχω αναφερει να ειναι καλυμμενοι η ομοι και τα ποδια ..
επισης θα ηθελα να ρωτησω οποιος ξερει να μου πει για το teleferik ποσο ειναι το εισητηριο και που εξυπηρετη !!!!.. suada club .. reina club kai 360m αν εχει παει κανεις σε αυτα τα μαγαζια και αν χρειαζεται κρατηση
Η Πόλη κοριτσι μου ειναι πιο Ευρωπη απο ευρώπη.... Το τελεφερικ - για καφε στο Πιερ Λοττι - εχει το ιδιο εισιτηριο οπως ολα τα ΜΜΜ αν εχεις καρτα Ιστανμπουλ πληρωνεις 1.90 αλλιώς εισιτηριο με zeton 3,00TL Στο Reina οποσδηποτε κρατηση απο τη ρεσεψιον του Ξενοδοχειου σας και δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπειτε..στο 360 οχι το αλλο δεν τοξερω