Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Τολέδο το ίδιο κλίμα έχει; ή αντέχεται περισσότερο αρχές Ιουλίου;Χανεις την αναγκαστικη επισκεψη στο Τολεδο, αλλα καλυτερα να αφηνεις εκκρεμοτητες για να ξαναπας.
Τολέδο το ίδιο κλίμα έχει; ή αντέχεται περισσότερο αρχές Ιουλίου;Χανεις την αναγκαστικη επισκεψη στο Τολεδο, αλλα καλυτερα να αφηνεις εκκρεμοτητες για να ξαναπας.
Θα σου απαντήσω μονολεκτικά...."Κόλαση"Τολέδο το ίδιο κλίμα έχει; ή αντέχεται περισσότερο αρχές Ιουλίου;
Ωχ ωχ τι μας περιμενει τελη Ιουλη...Ιούλιος μήνας στο Τολέδο είναι μαρτύριο. Ματώνει η μύτη από την ζέστη. Έχω φάει 44 άρια Ιούλιο μήνα.
Όχι,δεν έχει τόσο μεγάλες θερμοκρασίες, αλλά έχει υγρασία πολύ.Ωχ ωχ τι μας περιμενει τελη Ιουλη...
Και Βαρκελώνη τα ίδια;
Hostal Abel Victoriano δες τι μονόκλινα έχει τις ημερομηνίες που θέλεις. Είναι 24ωρου βάσεως, με συγκοινωνία κοντά και δεν ξέρω τι εννοείς κεντρικό αλλά είναι σε μια χαρά τοποθεσία.Επειδη η αναζητηση στο google με δυσκολευει,εχει να μου προτεινει κανεις ξενοδοχειο κεντρικο στη Μαδριτη;;και λεω ξενοδοχειο γιατι θελω(ιδανικα)να κλεισω 3 μονοκλινα...αλλιως θα αναγκαστω για 3κλινο αλλα αν το αποφυγω καλα θα ειναι
Υπερβολικά ασαφές ερώτημα. Κεντρικό ας πούμε είναι το Hyatt Centric. Γενικά η Gran Via είναι πάντα η νούμερο 1 επιλογή μου για διαμονή στη Μαδρίτη. Αλλά άνετα θα έμενα στο Riu στην plaza de España ή στο Mandarin Oriental Ritz στο Prado ή Palacio del Retiro.Επειδη η αναζητηση στο google με δυσκολευει,εχει να μου προτεινει κανεις ξενοδοχειο κεντρικο στη Μαδριτη;;και λεω ξενοδοχειο γιατι θελω(ιδανικα)να κλεισω 3 μονοκλινα...αλλιως θα αναγκαστω για 3κλινο αλλα αν το αποφυγω καλα θα ειναι