Μεγάλος Διαγωνισμός - Το Travelstories σας πάει Πράγα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dora_explorer

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι..κάπου στην Αφρική
Σεβίλλη

Η αίσθηση από τις βόλτες με τα ποδήλατα πλάι στο ποτάμι, αλλά κ σε ολόκληρη την πόλη, είναι ακόμη τόσο έντονη..:D
η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι με όλη την παρέα δίπλα στον Γουαδαλκιβίρ, καταμεσήμερο με το θερμόμετρο να αγγίζει σίγουρα τους 40,:( καθότι ήταν αρχές Σεπτέμβρη.. εμείς όμως απτόητοι, θέλουμε να ευχαριστηθούμε κάθε λεπτό κ να δούμε όσο πιο πολλά μπορούμε!!;)
 

Attachments

nikos_top

Member
Μηνύματα
65
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Rome
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ρώμη

Απο αυτά που ειχα διαβάσει στο forum του travelsrories γνωριζα την δυσκολια του να ανεβούμε στο θόλο του Αγ.Πετρου αλλα δεν ειπα ακριβως την αλήθεια... στην συζυγο μου για να μην μου αρνηθεί, μετα και απο μια κουραστική μέρα και το τι άκουσα οταν ανεβαιναμε τη στενη σκαλα δε λεγετε ...όταν φτασαμε επανω και ειδαμε τη θεα της φωτογραφίας ξεχαστήκανε ολα..
 

Attachments

Saviperrr

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Μαρόκο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ρώμη 2010

Για αρκετή ώρα καθόμασταν με την παρέα μου στα σκαλάκια μιας εκκλησίας απέναντι απο το Καπιτώλιο και απολαμβάναμε τη θέα και το -ομολογουμένως- εξαιρετικό παγωτάκι μας.. Ήταν η πρώτη μας μέρα στη Ρώμη. Κάποια στιγμή είπαμε να βγάλουμε και φωτογραφίες με φόντο το Καπιτώλιο λοιπόν.. Έκει που πάω να βγάλω και τη δίκη μου,να σου ένα γκρουπ τουριστών..γίναμε όλοι "μια ωραία ατμόσφαιρα" στη φωτό..!Και το αποτέλεσμα ιδού...
 

Attachments

mariasem

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
στην πόλη...την γνωστή ποτέ ξανά!!

αυτή η φωτογραφία είναι και η μοναδική που έχω κρατήσει απ' αυτή την εκδρομή!!απλά για να θυμάμαι ότι κάποτε πήγα κ εκεί...λοιπόν..κωσταντινούπολη 2009...εκδρομή με τον φίλο μου ...ήταν η χρονιά που χωρίσαμε για χαζούς λόγους και ήταν ακριβώς μετά την επιστροφή μας απο την πόλη!!!μετά από πολύ καιρό ήθελε η "μοίρα" να ξανασυναντηθούμε και έκτοτε είμαστε μαζί και στα καλύτερα μας θα έλεγα...είπαμε να αρραβωνιαστούμε...θέλω και θα επιδιώξω αυτή τη φορά να πετύχει...και σαν δώρο θέλω αυτό το υπέροχο ταξίδι που κληρώνετε...σπούδαζε στην πράγα ο προσεχώς αρραβωνιάρης μου και έτσι θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να του προσφέρω...θα σας ευγνωμονώ για πάντα αν τελικά είμαι η τυχερή...άντε και θα σας στείλω και κουφέτα!!!:)
 

Attachments

KYRIAKI27

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ...

φωτογραφια απο το ταξιδι μας στην πραγα μετα το γαμο μας ...θα ηθελα πολυ να το κανω δωρο στον αντρουλη μου ,να ξαναπαμε πραγα οι δυο μας κ να γυρισουμε τρεις...
 

georgiapa1985

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΣΚΩΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Χειμερινή Βαρκελώνη

Δεκέμβριος στη Βαρκελώνη με τέλιο καιρό, τέλεια παρέα και γενικά τέλεια διάθεση..!!!Η φωτογραφία τραβηγμένη στην αρχή της la rambla ,και οι μορφές από το συντριβάνι του Κολόμβου, ζωντανεύουν και σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές....!!!Απλά υπέροχα...!!!
 

Attachments

vathitis05

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
Σκωτία

Ένα από τα ομορφότερα κάστρα που έχω επισκεφτεί, το τοπίο ασύλληπτο ... Ο πιτσιρικάς που έπαιζε γκάιντα δημιουργούσε μία πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα!
 

Attachments

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω αυτό το ταξίδι στην Πράγα!!! Το συζητάμε πολύ καιρό με τον σύντροφό μου αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορέσαμε να το πραγματοποιήσουμε!
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να βάλεις μία φωτογραφία και να γράψεις δύο λόγια για την ιστορία της φωτογραφίας.

------------------------------------------
Τα μέλη ritasifis, eleftheraki, ANGYSOT, redmaria, stayros, annoulita100, than4573, triphocar, KYRIAKI27 δεν έχουν ανεβάσει φωτογραφία μαζί με τον τίτλο και το κείμενο οπότε δε είναι έγκυρη η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Παρακαλείστε να ολοκληρώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι το τέλος της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών.

Ευχαριστώ

Υ.Γ.: Για να βάλει κάποιος φωτογραφία πρέπει να πατήσει αυτό το κουμπί :
όταν κάνει επεξεργασία στο κείμενό του, και στο παράθυρο που θα βγάλει, πατάμε το κουμπί "browse" εκεί που λέει "upload file from your computer". Στη συνέχεια πατάμε το κουμπί "ανέβασμα" και θα πρέπει από κάτω εκεί που λέει "Συνημμένα Αρχεία" να έχει το όνομα του αρχείο της φωτογραφίας μας. Τότε πατάμε στο παραθυράκι αυτό "Κλείσιμο του παραθύρου" και ερχόμαστε πίσω στην επεξεργασία κειμένου και πατάμε καταχώρηση απάντησης.

Αν έχετε πρόβλημα με αυτόν τρόπο ανεβάσματος φωτογραφίας τότε υπάρχει και η εξής εναλλακτική.
Στις Πρόσθετες Επιλογές που βρίσκονται κάτω από την Επεξεργασία Μηνύματος αφού έχετε πατήσει το κουμπάκι "Απάντηση" θα βρείτε την επιλογή Ανεβάστε φωτογραφία για το διαγωνισμό εδώ. Εκεί μπορείτε να περιηγηθείτε μέχρι να βρείτε τη φωτογραφία σας. Έπειτα πατάτε το κουμπί host it!Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου θα δείτε τη φωτογραφία σας σε μικρογραφία. Κάτω από τη μικρογραφία θα βρείτε κάποιες επιλογές. Διελέξτε τον κώδικα δίπλα στην επιλογή Forum Code και κάντε copy paste το περιεχόμενο εδώ μαζί με το κείμενό σας και πατήστε Καταχώρηση απάντησης.
 

renaki37

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
ταξίδι στην πόλη του φωτός

Στο παρίσι με φόντο το σηκουάνα και τον πύργο του Αιφελ.Ο χρόνος μας περιορισμένος και εγώ να θέλω να δώ κάθε γωνιά του παρισιού.Ξεκινήσαμε τη βόλτα μας στις 8 το πρωί και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μας στις 11 το βράδυ..όλες αυτές τις ώρες περπατούσαμε με αποτέλεσμα το βράδυ να μην μπορώ να ηρεμήσω απο τους πόνους στα πόδια μου.παρόλα αυτά όμως εγώ θα το έκανα ξανά αν μου δινόταν η ευκαιρία..:haha::)
 

Attachments

koukounari

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
maroko!

aimg59.imageshack.us_img59_2231_pa190182.jpg
Uploaded with ImageShack.us


Ουφ επιτέλους διάλεξα φωτογραφία!! 9 μέρες στο Μαρόκο ήταν υπεραρκετές για να αστράψουν τα φλας,να γεμίσουν οι αποθηκευτικοί χώροι των φωτογραφικών μηχανών μας και φυσικά να εισπράξουμε πολλές εμπειρίες και εικόνες στο μυαλό στην καρδιά και στο μέλλον μας.Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει ένα μονοδικό είδος μεντίνας στο Κασμπάχ.Το Αΐτ Μπεν Χαντού(μεντίνα) βρίσκεται μεταξύ της ερήμου Σαχάρα και του Μαρρακές όπου πριν από πολλά χρόνια καταστράφηκε από τις βροχοπτώσεις.Οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης μένουν στην άλλη μεριά του ποταμού.Η πόλη έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Ουνέσκο!Ευχαριστώ πολύ τον αδερφό μου τον ταξιδευτή που με πήρε μαζί του σε αυτό το ταξίδι του!!!!!:D
 

pepes1gr

Member
Μηνύματα
27
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Υγεία να έχουμε και λεφτά
aimg203.imageshack.us_img203_7711_img1606n.jpg

By pepes1gr at 2011-03-02
Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με μηχανή παρέα με άλλες δύο μοτοσυκλέτες και την δεύτερη μέρα....χωρίσαμε.Αποτέλεσμα να μείνουμε μόνοι μας εγώ με την γυναίκα μου.Στο St.Moritz θέλοντας να βγάλω την σχετική φωτογραφία με πλησιάζει κάποιος περαστικός και μου προτείνει να μας "τραβήξει".Εγώ από την όλη άσχημη κατάσταση νόμιζα ότι ο φουκαράς ήθελε να μας πάρει την φωτογραφική μηχανή.Φυσικά όλα καλά και βλέποντας την φωτογραφία θυμάμαι πόσο καχύποπτος ήμουν.
 

mouxlitsa

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Ενα απογευμα στη Ρώμη....

Μετα απο πολλές προσπαθειες για να βγει μια ωραια φωτογραφια με το σωστο φοντο..και ιδού το αποτελεσμα..ένα απόγευμα στην αιώνια πόλη με την ιδανική συντροφια..
 

Attachments

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.512
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom