annoulita100
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδόρ
- Ταξίδι-Όνειρο
-
All the world
Πίστα 3 : Φτιάξε χρονοδιάγραμμα, επέλεξε την ομάδα σου και Απογειωθείτε!
Εδώ σε θέλω κάβουρα... Άντε τώρα να του πεις πως εσένα σου κάπνισε να πας Ινδία για γιόγκα και να τον αφήσεις μόνο και έρμο στις τροπικές ζούγκλες τις Ταυλάνδης.
Σήμερα έχει ρεπό...Είναι φρέσκος και ξεκούραστος και απολαμβάνει τον ελληνικό του παίζοντας με τον Λαμπάρα.
-Μωράκι μου, σκέφτηκες τί θα κάνεις όλο αυτό το διάστημα στο Chiang Mai?
Εδώ είμαστε...
-Ναι, κάτι μου πέρασε απ'το μυαλό...
-Για λεγ , για λεγ !
-Να σκέφτηκα...Είναι και κοντά...3 ωρίτσες με το αεροπλάνο...Και είναι...
-Άσε επιτέλους τους προλόγους σου και μπες στο ψητό..Τί ανατροπή θα παιχτεί ??
-Να πάω (πάμε??) Ινδία.Για μια νέα γραμμή στη δουλειά μου.
-ΙΝΔΙΑ???

Δεν ήξερα πως να διαβάσω αυτή την αντίδραση. Χάρηκε? Σοκαρίστηκε? Νευρίασε?
-Μου αρέσει!! Θα πάμε παρέα φυσικά!Ας αφήσουμε για άλλη φορά το massage.Προέχει η δουλειά σου. Άσε που με εξιτάρει περισσότερο σαν προορισμός...Και εγώ πιστός σου μαθητής!
Μα πόσο πια τον ΑΓΑΠΩ!!!!
Και το χρονοδιάγραμμα έτοιμο.Τις 2 πρώτες εβδομάδες θα τις περάσουμε στα νησάκια της Ταυλάνδης για διακοπούλες και ξεκούραση και τις επόμενες 4 στην Ινδία για άσκηση!
Ένα όμορφο αυγουστιάτικο απόγευμα πίνοντας καφεδάκι και απολαμβάνοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα του Λουτρακίου με φιλικό ζευγάρι...
-Πότε φεύγετε με το καλό παιδάκια?
-16 Σεπτέμβρη.Καλέ!! Δεν το ψήνεται να έρθετε παρεούλα στην Ταυλάνδη??Θα περάσουμε ΣΟΥΠΕΡ!!
Όπως καταλαβαίνετε, δεν χρειάστηκαν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο.Την ίδια κιόλας εβδομάδα τα εισητήριά τους είχαν κλειστεί.
Και έτσι, χωρίς να το καταλάβει κανένας από τους 4 , η μεγάλη μέρα είχε φτάσει. Πετάμε για μέρη εξωτικααααα!!!!!

(Να σημειώσω πως η συγκεκριμένη ιστορία αναφέρεται στο πρώτο μέρος του ταξιδιού μου-δηλαδή την Ταυλάνδη!)
Εδώ σε θέλω κάβουρα... Άντε τώρα να του πεις πως εσένα σου κάπνισε να πας Ινδία για γιόγκα και να τον αφήσεις μόνο και έρμο στις τροπικές ζούγκλες τις Ταυλάνδης.
Σήμερα έχει ρεπό...Είναι φρέσκος και ξεκούραστος και απολαμβάνει τον ελληνικό του παίζοντας με τον Λαμπάρα.
-Μωράκι μου, σκέφτηκες τί θα κάνεις όλο αυτό το διάστημα στο Chiang Mai?
Εδώ είμαστε...
-Ναι, κάτι μου πέρασε απ'το μυαλό...
-Για λεγ , για λεγ !
-Να σκέφτηκα...Είναι και κοντά...3 ωρίτσες με το αεροπλάνο...Και είναι...
-Άσε επιτέλους τους προλόγους σου και μπες στο ψητό..Τί ανατροπή θα παιχτεί ??
-Να πάω (πάμε??) Ινδία.Για μια νέα γραμμή στη δουλειά μου.
-ΙΝΔΙΑ???

Δεν ήξερα πως να διαβάσω αυτή την αντίδραση. Χάρηκε? Σοκαρίστηκε? Νευρίασε?
-Μου αρέσει!! Θα πάμε παρέα φυσικά!Ας αφήσουμε για άλλη φορά το massage.Προέχει η δουλειά σου. Άσε που με εξιτάρει περισσότερο σαν προορισμός...Και εγώ πιστός σου μαθητής!
Μα πόσο πια τον ΑΓΑΠΩ!!!!
Και το χρονοδιάγραμμα έτοιμο.Τις 2 πρώτες εβδομάδες θα τις περάσουμε στα νησάκια της Ταυλάνδης για διακοπούλες και ξεκούραση και τις επόμενες 4 στην Ινδία για άσκηση!
Ένα όμορφο αυγουστιάτικο απόγευμα πίνοντας καφεδάκι και απολαμβάνοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα του Λουτρακίου με φιλικό ζευγάρι...
-Πότε φεύγετε με το καλό παιδάκια?
-16 Σεπτέμβρη.Καλέ!! Δεν το ψήνεται να έρθετε παρεούλα στην Ταυλάνδη??Θα περάσουμε ΣΟΥΠΕΡ!!
Όπως καταλαβαίνετε, δεν χρειάστηκαν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο.Την ίδια κιόλας εβδομάδα τα εισητήριά τους είχαν κλειστεί.

Και έτσι, χωρίς να το καταλάβει κανένας από τους 4 , η μεγάλη μέρα είχε φτάσει. Πετάμε για μέρη εξωτικααααα!!!!!

(Να σημειώσω πως η συγκεκριμένη ιστορία αναφέρεται στο πρώτο μέρος του ταξιδιού μου-δηλαδή την Ταυλάνδη!)
Attachments
-
477,4 KB Προβολές: 0
Last edited by a moderator: