Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
για την ακριβεια, εξυπηρετει αποκλειστικα κ μονο την easy jet.Ivana said:παλιό τεμιναλ που εξυπηρετεί περισσότερα τα low cost, και ανλαμεσα τους και την easy jet.
για την ακριβεια, εξυπηρετει αποκλειστικα κ μονο την easy jet.Ivana said:παλιό τεμιναλ που εξυπηρετεί περισσότερα τα low cost, και ανλαμεσα τους και την easy jet.
Καλησπερα!το αεροδρομιο μαλπενζα ζει απο την easyjet....καθως και ολα τα μεσα μεταφορας απο και προς το αεροδρομιο αυτο....αν τυχει καποια καθυστερηση πιστευω πως θα περιμενουν την αφιξη
Το κοιταξα κι αυτο αλλα απ οτι ειδα εχει πολυ συγκεκριμενα δρομολογια και δεν με βολευει κανενα την ωρα που φτανω.πέρυσι εχω βρεθεί στο Μαλπένσα τέτοια ώρα και απ'ο τι θυμάμαι έχει και απευθείας λεωφορεία για το Μπέργκαμο. Λ.
Συγνωμη αλλα τις βαλιτσες που τις αφησατε οταν πηγατε για ποτο/?Το σκεφτομαι κι εγω αν εχω χρονο να παμε,γτ υπεραγαπω μιλανο!Και κατι αλλο,υπηρχε μετρό ή πήρατε ταξί για κέντρο?Εμείες είχαμε πτήση στις 6 το πρωί και αντί να καθόμαστε στο αεροδρόμιο πήγαμε στο Μιλάνο για ποτό. Η τελευταία αναχώρηση ήταν γύρω στις 12.30 με μία, και επιστροφή (που δεν σε ενδιαφέρει και πολύ) στις 4.
Απο κάτω απο το σχόλιο στο οποίο απάντησες, υπάρχουν σχόλια που το αναιρούν. Μην δίνεις στον εαυτό σου ψεύτικες ελπίδες. Αν καθυστερήσει η πτήση, η δημόσια συγκοινωνία δεν θα σε περιμένει, οι συγκοινωνίες δεν δουλεύουν με τα ωράρια της easyJet. Βρες εναλλακτικήart-imid said:Καλησπερα!
Σ ευχαριστω για την απαντηση!
Να σου πω την αληθεια κι εμενα μου περασε απο το μυαλο αυτο ακριβως.Αν και η αληθεια ειναι οτι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μου!Και στην τελικη θα κανω αυτο που θα κανουν οι υπολοιποι επιβατες!
tough love!!!!Απο κάτω απο το σχόλιο στο οποίο απάντησες, υπάρχουν σχόλια που το αναιρούν. Μην δίνεις στον εαυτό σου ψεύτικες ελπίδες. Αν καθυστερήσει η πτήση, η δημόσια συγκοινωνία δεν θα σε περιμένει, οι συγκοινωνίες δεν δουλεύουν με τα ωράρια της easyJet. Βρες εναλλακτική
για τα δρομολόγια δεν γνωρίζω αλήθεια καθώς δεν ταξίδεψα προς το Μπέργκαμο από Μαλπένσα. Και εγώ την ίδια πτήση πήρα, δηλαδή Λισσαβώνα/Μαλπένσα, είχαμε και καθυστέρηση (αυτό μάλιστα δεν σημαίνει τίποτα, έτυχε).Το κοιταξα κι αυτο αλλα απ οτι ειδα εχει πολυ συγκεκριμενα δρομολογια και δεν με βολευει κανενα την ωρα που φτανω.
Ε αν παω απο μιλανο θα παω και καμια τσαρκα για ποτακι!
Αλλα γενικα ειμαι ψυχραιμη κι αισιοδοξη και δεν μπορω να πιστεψω πως εχω 7 ωρες στη διαθεση μου και δεν θα μπορεσω να παω απο το ενα αεροδρομιο στο αλλο!
τις βαλίτσες αφήσαμε στους φίλους που ταξίδεψαν μαζί μας, αλλά δεν ήθελαν να φύγουν από αεροδρόμιο.Συγνωμη αλλα τις βαλιτσες που τις αφησατε οταν πηγατε για ποτο/?Το σκεφτομαι κι εγω αν εχω χρονο να παμε,γτ υπεραγαπω μιλανο!Και κατι αλλο,υπηρχε μετρό ή πήρατε ταξί για κέντρο?
αν είναι να πάρεις ταξί από Μαλπένσα ως Μιλάνο και μετά Μπέργκαμο, καλύτερα να κλείσεις απευθείας πτήση από Λισσαβώνα για Θεσσαλονίκη και να μην ταλαιπορεθείςΕναλλακτικα θα πάρουμε ταξί.Ή τελοσπαντων θα κάνουμε ο,τι και οι υπολοιποι.
Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση!για τα δρομολόγια δεν γνωρίζω αλήθεια καθώς δεν ταξίδεψα προς το Μπέργκαμο από Μαλπένσα. Και εγώ την ίδια πτήση πήρα, δηλαδή Λισσαβώνα/Μαλπένσα, είχαμε και καθυστέρηση (αυτό μάλιστα δεν σημαίνει τίποτα, έτυχε).
Για τις 7 ώρες μην είσαι χαλαρή τόσο ειδικά αν θες να πας και για ποτό, εμείς το σκεφτήκαμε στο αεροδρόμιο καθώς είδαμε τα δρομολόγια τα οποία βόλευαν. Πήγαμε μια παρά, ταξιδέψαμε γύρω στο 40λεπτο και επιστρέψαμε με το λεωφορείο στις 4. Η πτήση για SKG ήταν κάπου στις 6.
Εσύ στο Μπεργκαμο λογίκα θές να είσαι στις 5.30 με 6, άρα πρέπει να φύγεις από Μιλάνο στις 4.30 με 5 (last call). Καλό είναι που το αεροδρόμιο του Μπέργκαμου είναι πολύ εύκολο και μικρό, δεν είναι σαν την Λισσαβώνας ας πούμε. Προλαβαίνεις σαφώς, αλλά πρέπει να σιγουρευτείς για τα δρομολόγια.
τις βαλίτσες αφήσαμε στους φίλους που ταξίδεψαν μαζί μας, αλλά δεν ήθελαν φύγουν από αεροδρόμιο.
Το λεωφορείο σε αφήνει στο Κεντρικο σταθμό τρένων, μετρό και να είχε ήταν πολύ αργά, είχε λεωφορεία και τραμ, αλλά πήραμε ταξί για να μην χάνουμε χρόνο περιμένοντας δρομολόγια που δεν ξέραμε πότε έιναι (ήταν νύχτα). Μας πήρε 13 ευρώ ως Ντουόμο και στην επιστροφή 8 αλλά δεν μπροώ να σου πω από που καθώς δεν έχω πάει Μιλάνο και δεν προσανατολίζομαι (δηλαδή δεν θεωρώ πως πήγα Μιλάνο με αυτό το πέρασμα).
αν είναι να πάρεις ταξί από Μαλπένσα ως Μιλάνο και μετά Μπέργκαμο, καλύτερα να κλείσεις απευθείας πτήση από Λισσαβώνα για Θεσσαλονίκη και να μην ταλαιπορεθείς