evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Παλέρμο παιδιά. Για πρώτη φορά εγγύηση. Εγώ έμεινα και Ρεκολέτα 2 βράδια, τη μέρα ήταν ωραία, αλλά το βράδι ερήμωνε.
Καλημέρα και από εμένα, διαμονή στο Μπουένος Άιρες σε ποια περιοχή θα διαλέγατε?
Ταξιδεύω πρώτη φορά Αργεντινή και θα έχω 3 ολόκληρα 24ωρα, χωρίς τα πήγαινέλα.
Συμφωνώ με Εύα. Θα χρειαστείτε μια φουλ μέρα στη μεριά προς το κέντρο και το λιμάνι (Boca, San Telmo, Obelisco, Casa Rosada, Puerto Madero και τα πέριξ) και τα υπόλοιπα που θέλετε να δείτε είναι κοντά στο Παλέρμο. Και εάν πετάτε από AEP με κάποια εσωτερική πτήση εντός Αργεντινής μετά σας βολεύει ιδιαίτερα γιατί είναι δίπλα.Παλέρμο παιδιά. Για πρώτη φορά εγγύηση. Εγώ έμεινα και Ρεκολέτα 2 βράδια, τη μέρα ήταν ωραία, αλλά το βράδι ερήμωνε.
το καταλαβαινω αλλα επειδη εμεις θα μεινουμε 10 βραδυα κοιταμε λιγο και το οικονομικο στο παλερμο ζητανε διπλασια απο οτι ρεκολετα , το αλλο το εξωφρενικο που ειδα για καταρρακτες βρηκα με 50 ευρω με επιστροφη αλλα μονο με προσωπικο αντικειμενο μεχρι 3 κιλα αν βαλω χειραποσκευη παει 240 !!!!Παλέρμο.Ζωντανό κι ενδιαφέρον,σχετικά ασφαλές βράδυ.
Κομψή είναι κ ασφαλής είναι κ η ρεκολετα απλώς πιο ψόφια για εξόδους,αν δεν βγαίνετε οικονομικά για παλέρμο,μένετε εκεί....το καταλαβαινω αλλα επειδη εμεις θα μεινουμε 10 βραδυα κοιταμε λιγο και το οικονομικο στο παλερμο ζητανε διπλασια απο οτι ρεκολετα
εεε το πολυ πολυ να τα πληρωσουμε σε ταξι !!!! απο οτι εχω καταλαβει με την σειρα πανε 1 .παλερμο ( παλερμο σοχο και παλερμο χολυγουντ "μαζι δεν ειναι?" 2. ρεκολετα 3. πουερτο μαδερ ...καλα τα λεω?Κομψή είναι κ ασφαλής είναι κ η ρεκολετα απλώς πιο ψόφια για εξόδους,αν δεν βγαίνετε οικονομικά για παλέρμο,μένετε εκεί....
Δεν ξέρω τη σειρά αλλά μια χαρά είναι η ρεκολέτα για διαμονή. Κι εμείς 9 βράδια μείναμε. Η μετακίνηση με το μετρό πανεύκολη και λίγο ταξί για τις πιο βραδινές ώρες και όλα καλά. Όταν με το καλό ξαναπάωεεε το πολυ πολυ να τα πληρωσουμε σε ταξι !!!! απο οτι εχω καταλαβει με την σειρα πανε 1 .παλερμο ( παλερμο σοχο και παλερμο χολυγουντ "μαζι δεν ειναι?" 2. ρεκολετα 3. πουερτο μαδερ ...καλα τα λεω?
δυο ερωτησεις αν γινεται μου απαντατε ξενοδοχειο που μεινατε ( εχω βρει ενα εκει αλλα με παραξενεψε οτι οταν το εψαξα με google map στην ιδια διευθυνση το βρηκα με αλλη ονομασια απο οτι στο βοοκινγ ειδα λιγο και τον δρομο να πω την αληθεια δεν μου αρεσε ) και αν κλεισατε με πρωινο στην ευρωπη οκ παντα κλεινω με πρωινο ειναι πλουσια ( πχ βιεννη που θα ξαναπατε ειχε οτι ηθελες ) αλλα εκει κατω στο νοτο δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ ευχαριστωΔεν ξέρω τη σειρά αλλά μια χαρά είναι η ρεκολέτα για διαμονή. Κι εμείς 9 βράδια μείναμε. Η μετακίνηση με το μετρό πανεύκολη και λίγο ταξί για τις πιο βραδινές ώρες και όλα καλά. Όταν με το καλό ξαναπάωπάλι εκεί θα μείνω. Μπορεί όντως το βράδι να είναι πιο ήρεμα αλλά εμάς δε μας χάλασε. Άλλωστε κάθε βράδι βγαίναμε αλλού.
Κάτσε να ανοίξω το χρονοντούλαπο...δυο ερωτησεις αν γινεται μου απαντατε ξενοδοχειο που μεινατε ( εχω βρει ενα εκει αλλα με παραξενεψε οτι οταν το εψαξα με google map στην ιδια διευθυνση το βρηκα με αλλη ονομασια απο οτι στο βοοκινγ ειδα λιγο και τον δρομο να πω την αληθεια δεν μου αρεσε ) και αν κλεισατε με πρωινο στην ευρωπη οκ παντα κλεινω με πρωινο ειναι πλουσια ( πχ βιεννη που θα ξαναπατε ειχε οτι ηθελες ) αλλα εκει κατω στο νοτο δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ ευχαριστω
Minimal packing. Άσε τις υπόλοιπες βαλίτσες σε κάποιο σημείο φύλαξης αποσκευών στο Μπουένος Αιρες και πέταξε μόνο με το προσωπικό αντικείμενο. Φαντάζομαι δε θα μείνεις Iguazu πάνω από 2 μέρες...το αλλο το εξωφρενικο που ειδα για καταρρακτες βρηκα με 50 ευρω με επιστροφη αλλα μονο με προσωπικο αντικειμενο μεχρι 3 κιλα αν βαλω χειραποσκευη παει 240 !!!!
Ακριβώς αυτό έκανα για να πάω στο Σαντιάγο από Μπουένος Άφησα πράγματα στο πρώτο κατάλυμα για 4 μέρες τελείως δωρεάν κι ενώ δεν θα έμενα σε αυτό όταν θα επέστρεφα. Αλλιώς το κόστος σε lockers έβγαινε μίνιμουμ 38€ στο φθηνότερο που βρήκαMinimal packing. Άσε τις υπόλοιπες βαλίτσες σε κάποιο σημείο φύλαξης αποσκευών στο Μπουένος Αιρες και πέταξε μόνο με το προσωπικό αντικείμενο. Φαντάζομαι δε θα μείνεις Iguazu πάνω από 2 μέρες...
Αν βολεύεσαι και σε διαμέρισμα να σου συστήσω αυτά που έμεινα εγώ (στο 2ο μένω ακόμα δηλαδή). Και τα 2 πολύ καλά στα Παλέρμο Σόχο με κόστος περίπου στα 60€ ανά βράδυ.το καταλαβαινω αλλα επειδη εμεις θα μεινουμε 10 βραδυα κοιταμε λιγο και το οικονομικο στο παλερμο ζητανε διπλασια απο οτι ρεκολετα