Αργεντινή Μπουένος Άιρες-Αργεντινή

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Αν βολεύεσαι και σε διαμέρισμα να σου συστήσω αυτά που έμεινα εγώ (στο 2ο μένω ακόμα δηλαδή). Και τα 2 πολύ καλά στα Παλέρμο Σόχο με κόστος περίπου στα 60€ ανά βράδυ.
  • Color Botánico, Gurruchaga 2131 με 24ώρη ρεσεψιόν και
  • Anywhere Palermo Soho, José A. Cabrera 5134
εμενα στο δευτερο γιατι μου ζηταει 87 ευρω ? με εκνευρισε ηδη ενας για 3 ωρες νωριτερα τσεκ ιν ζηταγε 30% παραπανω !!!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
εμενα στο δευτερο γιατι μου ζηταει 87 ευρω ? με εκνευρισε ηδη ενας για 3 ωρες νωριτερα τσεκ ιν ζηταγε 30% παραπανω !!!
Ίσως λόγω εποχής, ίσως λόγω εγγύτητας της κράτησης, ποιος ξέρει. Εγώ πάντως τα έκλεισα Ιούλιο για Γενάρη. Το 2ο με 181€ για 3 βράδια

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Ίσως λόγω εποχής, ίσως λόγω εγγύτητας της κράτησης, ποιος ξέρει. Εγώ πάντως τα έκλεισα Ιούλιο για Γενάρη. Το 2ο με 181€ για 3 βράδια
438 για 5 βραδυα μου ζηταει εστειλα μειλ στο αλλο και ζητησα προσφορα για ολες τις μερς που χρειαζομαι ευχαριστω καλα να εισαι και να περνας καλλιτερα

alma

Member
Για φαγητό έχει μέρη και η Recoleta.

Εμάς μας άρεσε το "El Rincón ".....

Περιοχή να μείνουμε όμως επιλέξαμε Παλέρμο Χόλυγουντ ξενοδοχείο που όμως δεν ήταν οικονομικό όπως τα διαμερίσματα που προτείνει ο @gkalla .
Στα διαμερίσματα μπορεί να σου έρθει ακόμα πιο φθηνά αν έχει κουζίνα κ μαγειρεύεις κάποιες μέρες.

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Για φαγητό έχει μέρη και η Recoleta.

Εμάς μας άρεσε το "El Rincón ".....

Περιοχή να μείνουμε όμως επιλέξαμε Παλέρμο Χόλυγουντ ξενοδοχείο που όμως δεν ήταν οικονομικό όπως τα διαμερίσματα που προτείνει ο @gkalla .
Στα διαμερίσματα μπορεί να σου έρθει ακόμα πιο φθηνά αν έχει κουζίνα κ μαγειρεύεις κάποιες μέρες.
καλα οχι και να μαγειρευουμε για πρωινο ναι αν και οπως το βλεπω στο παλερμο στο βοτανικο θα καταληξω δεν βρισκω ημερομηνιες για 2 κρατησεις που θελω υπαρχει καπου που μπορω να αφησω αποσκευες για 2 -3 μερες?

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
καλα οχι και να μαγειρευουμε για πρωινο ναι αν και οπως το βλεπω στο παλερμο στο βοτανικο θα καταληξω δεν βρισκω ημερομηνιες για 2 κρατησεις που θελω υπαρχει καπου που μπορω να αφησω αποσκευες για 2 -3 μερες?
Αυτά είχα βρει εγώ που με βολεύανε

• Bounce Luggage Storage - Palermo Soho, Nicaragua 4728
  • Luggage Storage BA, Nicaragua 4806

Αλλά τελικά όπως είπα σε άλλο μήνυμα τα άφησα στο πρώτο διαμέρισμα δωρεάν για 4 μέρες.

Επίσης να πω ότι σήμερα που πλήρωσα το διαμέρισμα με χρέωσαν τελικά 152,70€ αντί 181€. Στην πράξη αφαίρεσαν τον ΦΠΑ. Να πω ακόμη πως πλήρωσα της μετρητής σε δολάρια (178$)

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Αυτά είχα βρει εγώ που με βολεύανε

• Bounce Luggage Storage - Palermo Soho, Nicaragua 4728
  • Luggage Storage BA, Nicaragua 4806

Αλλά τελικά όπως είπα σε άλλο μήνυμα τα άφησα στο πρώτο διαμέρισμα δωρεάν για 4 μέρες.

Επίσης να πω ότι σήμερα που πλήρωσα το διαμέρισμα με χρέωσαν τελικά 152,70€ αντί 181€. Στην πράξη αφαίρεσαν τον ΦΠΑ. Να πω ακόμη πως πλήρωσα της μετρητής σε δολάρια (178$)
ευχαριστω σε αυτο που εμενες δεν εχει διαθεσιμη ημερομηνια μου βγαζει και δεν μου κανει θελω 2 ξεχωριστα κρεββατια , εκανα κρατησεις στο βοτανικο αλλα μου ζητανε 25 δολλαρια επιπλεον για καθαρισμο και αλλαγη σεντονιων/πετσετων απο την μια ωραιοι που μου το ειπανε απο την αλλη εξτρα την καθαριοτητα? το οτι πληρωσες μετρητα στο ζητησανε η σου κανανε καλλιτερη τιμη ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.362
Μέλη
40.013
Νεότερο μέλος
vladislavkova

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom