Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Περιμένω συγκεκριμένες πτήσεις για τον Οκτώβριο για Λιουμπλιανα και Βενετία και τις παρακολουθώ εδώ και τέσσερις μήνες...την τελευταία εβδομάδα έχουν πάρει την ανιουσα.
Συμπτωση, την παρακολουθω κι εγω και δεν εχει αλλαξει τιτοτε ή μαλλον προ εορτων επεσε η τιμη.
Μηπως εχουν παρει την ανιουσα απλα επειδη πλησιαζει ημερολογιακα ο Οκτωβριος; Αντι να ειναι μερος ειδικου σχεδιου παραπλανησης , θεωρια τοσο αγαπητη σε μερικους. Ειδικα μετα μπαρολου.

IMG_8875.jpeg

paefstra

Member
Περιμένω συγκεκριμένες πτήσεις για τον Οκτώβριο για Λιουμπλιανα και Βενετία και τις παρακολουθώ εδώ και τέσσερις μήνες...την τελευταία εβδομάδα έχουν πάρει την ανιουσα. Περιμένω να δω στα "γενέθλια" να επιστρέψουν στις τιμές που είχαν ακριβώς πριν 4 μήνες🤡
Αν στον Οκτωβρη εννοεις την αργια 28ης φυσικα και θα ανεβουν λογω ζητησης.

Όχι είναι ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα της 28ης. Έτσι και αλλιώς θα πάω απλά ο,τι κερδίσουμε καλό θα είναι.

paefstra

Member
Επειδη τα σχολεια εχουν γιορτη τη Δευτερα ολες οι οικογενειες, φοιτητες κλπ την προηγουμενη εβδομαδα θα φυγουν λογω γενικης αργιας την Τριτη.

Στην εκπαιδευτικη μονο αργια της 17ης Νοεμβρη Δευτερα που η ζητηση ειναι μικροτερη πετας Aegean απο Βενετια με 50+ εύρω.
Τοσο σκοτεινα σχεδια εχουν :D .
Όχι είναι ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα της 28ης. Έτσι και αλλιώς θα πάω απλά ο,τι κερδίσουμε καλό θα είναι.

Δηλαδή εγώ που θέλω να πεταξω 17 του μηνός έχει σχέση με την αργία τη σχολίκη της 28ης δέκα μέρες πριν; ξέρουμε πως ψάχνουμε και ξέρουμε τι κάνουν οι εταιρίες τα τελευταία χρόνια. Εδώ θα είμαστε και στο τέλος του μήνα και θα τα ξαναδούμε

paefstra

Member
Δηλαδή εγώ που θέλω να πεταξω 17 του μηνός έχει σχέση με την αργία τη σχολίκη της 28ης δέκα μέρες πριν; ξέρουμε πως ψάχνουμε και ξέρουμε τι κάνουν οι εταιρίες τα τελευταία χρόνια. Εδώ θα είμαστε και στο τέλος του μήνα και θα τα ξαναδούμε
Δεν ηξερα οτι 10 μερες πριν ειναι "την προηγουμενη ακριβως εβδομαδα" που ειπες πιο πανω. Ισως δεν ξερω να μετραω.
Όχι είναι ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα της 28ης.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ναι Samion μου ! Το ναι, στο ότι ανέβασαν απόψε, τις τιμές στις πτήσεις που παρακολουθώ, για Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Μάρτιο. Αυτό.
Μα δεν το αμφισβητησα ως γενονος. Αμφισβητησα την προθεση. Αντιπαραθετω οτι ολες μα ολες οι πτησεις που παρακολουθω και με ενδιαφερουν εχουν πεσει σημαντικα οι τιμες τους. Με 40€ Ρωμη, το κτελ για το χωριο μου εχει 44€. Τι προθεση υπαρχει; Περα απο το οτι με παρακολουθουν προφανως..

pan82

Member
Το περίεργο γιατί σας φαίνεται, προφανώς και το κάνουν και ειδικά σε εισιτήρια που έχει κάποια εισιτήρια σε πιο χαμηλή τιμή εξαφανίζονται εντελώς τυχαία λίγες μέρες πριν τη προσφορά. Ήθελα να βγάλω για Βίλνιους τον Αύγουστο, τα είχε 70€ περίπου ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα δύο που είχε και πήγαν 95€ μετά από κάνα τριήμερο βγάζει για το καλοκαίρι 30%. Τελείωσε η προσφορά και αμέσως μετά να σου πάλι τα εισητηρία 75€ όπως πριν... Τυχαίο; Δε νομίζω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom