Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Last edited:

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δηλαδή όσοι πάνε στο Ισραήλ είναι σιωνιστές, όσοι πάνε στο Λίβανο είναι χεζμπολάδες, όσοι πάνε στο Ιράν είναι μουλάδες και όσοι πάνε στην Αμερική είναι τραμπικοί... τι μπούρδες διαβάζουμε μεσημεριάτικα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δηλαδή όσοι πάνε στο Ισραήλ είναι σιωνιστές, όσοι πάνε στο Λίβανο είναι χεζμπολάδες, όσοι πάνε στο Ιράν είναι μουλάδες και όσοι πάνε στην Αμερική είναι τραμπικοί... τι μπούρδες διαβάζουμε μεσημεριάτικα.
Ξαναδιάβασε την πρόταση μήπως και καταλάβεις τι έγραψα..

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Αυτή η Ιορδανία δε θα μου κάτσει ποτέ.. όλο ακυρώνεται...

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
10% επιστροφή σε πόντους για αγορά εισιτηρίων aegean με πιστωτική της εθνικής. Μέχρι 30/6.
15% για πελάτες premium

fotast

Member

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Είχα κάνει μία κράτηση για SKG-ATH-LXR για τέλος Νοεμβρίου και σήμερα το πρωί ήταν εξαφανισμένη απο την εφαρμογή μου και απο τις κρατήσεις μου στο σαιτ (εως την Κυριακή την έβλεπα κανονικά την κράτηση). Μπήκα είδα τι πτήσεις υπάρχουν και πότε και είδα οτι στις ημερομηνίες που είχα κλείσει δεν υπάρχουν πλέον πτήσεις. Έχουν μειώσει πολύ τον αριθμό των πτήσεων!

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι σήμερα έγινε η ακυρωση. Άλλαξα τις πτήσεις και περιμένω και επιβεβαίωση με μειλ. Στην εφαρμογή έκαναν την αλλαγή. Εν τω μεταξύ δεν έχει έρθει ακόμα μειλ ακύρωσης... Όσοι τυχόν έχετε κάνει κράτηση για Λούξορ ελεγξτε τις κρατήσεις σας.

Θα δείξει πόσο θα "επιβιώσει" το δρομολόγιο μέχρι τότε...

tatooine

Member
Είχα κάνει μία κράτηση για SKG-ATH-LXR για τέλος Νοεμβρίου και σήμερα το πρωί ήταν εξαφανισμένη απο την εφαρμογή μου και απο τις κρατήσεις μου στο σαιτ (εως την Κυριακή την έβλεπα κανονικά την κράτηση). Μπήκα είδα τι πτήσεις υπάρχουν και πότε και είδα οτι στις ημερομηνίες που είχα κλείσει δεν υπάρχουν πλέον πτήσεις. Έχουν μειώσει πολύ τον αριθμό των πτήσεων!

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι σήμερα έγινε η ακυρωση. Άλλαξα τις πτήσεις και περιμένω και επιβεβαίωση με μειλ. Στην εφαρμογή έκαναν την αλλαγή. Εν τω μεταξύ δεν έχει έρθει ακόμα μειλ ακύρωσης... Όσοι τυχόν έχετε κάνει κράτηση για Λούξορ ελεγξτε τις κρατήσεις σας.

Θα δείξει πόσο θα "επιβιώσει" το δρομολόγιο μέχρι τότε...
Θα τους ζητήσεις να σε βάλουν δωρεάν Θεσσαλονίκη Αθήνα Καϊρο λουξορ όπως και δηποτε για τις ίδιες ημερομηνίες που ήταν η αρχική σου κράτηση. Και όχι, δεν θα σου κάνουν χάρη.
Τα εσωτερικά με τους Αιγυπτίους έχουν ταρίφα 100 εύρω ανά διαδρομή.

Last edited:

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Θα τους ζητήσεις να σε βάλουν δωρεάν Θεσσαλονίκη Αθήνα Καϊρο λουξορ όπως και δηποτε για τις ίδιες ημερομηνίες που ήταν η αρχική σου κράτηση. Και όχι, δεν θα σου κάνουν χάρη.
Τα εσωτερικά με τους Αιγυπτίους έχουν ταρίφα 100 εύρω ανά διαδρομή.
Για εσωτερικά με ποια εταιρεία προτείνεις?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.813
Νεότερο μέλος
mats__

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom