Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.051
Κανένας εμπειρία με παιδι??

Στα παμπ επιτρέπονται τα παιδια??
Επιτρέπονται, συνήθως έχουν και αλλαξιέρες στην τουαλέτα και καρεκλάκια παιδικά φαγητού.
Ντύσε το καλά και πάρε κουκούλα βροχής για το καρότσι.
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Στα παμπ επιτρέπονται τα παιδια??
Όχι απαραίτητα. Αλλού δεν επιτρέπονται κάτω από μια ηλικία, αλλού αργότερα από μια συγκεκριμένη ώρα, αλλού καθόλου, αλλού αν πάρεις αλκοολ.. ειδικά το δικό σου, που ειναι τοσο μικρούλι! Θα γίνει πίτα από τις αναθυμιάσεις! Τεσπά, κάπου θα καταφέρεις να μπεις, κι αν όχι μη στενοχωριέσαι, το Λονδίνο έχει τόσα καφέ που σερβίρουν και αλκοόλ, έχουν όπως αναφέρθηκε facilities για παιδιά και είναι και πολύ πιο φιλικά από τις αγγλικές παμπ :D
 

shristod

Member
Μηνύματα
135
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο?
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Kαλησπέρα ,

Θα εχουμε 11 μηνων παιδί μαζι μας!!

Κανένας εμπειρία με παιδι??
Ναι πριν από μερικούς μήνες, καλοκαίρι βέβαια. Πολύ καλή εμπειρία και τα προβλήματα πολύ λιγότερα από αυτά που είχαμε φανταστεί. Μερικά hints:

- Το μετρό, ειδικά στο κέντρο θα σε δυσκολέψει λίγο, δεν έχουν όλοι οι σταθμοί ανελκυστήρες (υπάρχουν σχετικοί χάρτες Tube maps | Transport for London) για να ανεβοκατεβάζεις το καρότσι οπότε ή πρέπει να το μαζεύεις κάθε φορά ή να το κατεβάζεις από τις κυλιομένες (ακούγεται επικίνδυνο αλλά το συνηθίζεις). Γενικά ο κόσμος είναι ευγενικός και ειδικά με το παιδί θα σε βοηθήσουν αν χρειάζεσαι.

- Σε πολλά μέρη (μουσεία, καφέ, εστιατόρια) θα βρεις ειδικούς χώρους για να αλλάξεις το παιδί, σε ένα μουσείο μάλιστα είχε και ντουζιέρα με ζεστό νερό για να το πλύνεις!

- Για φαγητά και φρουτόκρεμες, είχαμε ένα άγχος αν θα τρώει τα "αγγλικά" και είχαμε πάρει κάποια βαζάκια από Ελλάδα. Εκεί βρήκαμε καλή ποικιλία σε πολυκαταστήματα (πχ. Boots).

- Για το αεροπλάνο χρειάζεσαι μερικά παιχνιδάκια για να το(η)ν απασχολείς + μπιμπερό ή θηλασμό κατά την προσγείωση/απογείωση για να αποφύγει τον πόνο στα αυτάκια.

- Παιδικές τροφές μπορείς να πάρεις στην καμπίνα + 1 μπουκάλι με νερό, είναι σχετικά χαλαροί με τα παιδιά αλλά τσέκαρέ το καλύτερα με την αεροπορική σου. Το καρότσι σου το κρατάς και μετά τον έλεγχο ταυτοτήτων και το παραδίδεις αμέσως πριν μπεις στο αεροπλάνο (αν και στο Λονδίνο τα αγγλάκια βαρέθηκαν να μου το επιστρέψουν και το παρέλαβα κανονικά από τις αποσκευές)
 

blaky23

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΤΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη - ΠΕΡΟΥ
Καλησπέρα! Προγραμματίζω ταξίδι στο Λονδίνο τον Ιανουάριο. Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει το ταξί από liverpool stasion για earls court; Φτάνω αργά το βράδυ. Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει στο stansted μέρος για να βγάλουμε την oyster; Και κάτι άσχετο με το θέμα: Πως βάζω αντίστροφη μέτρηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Snowflake

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις!!

Επειδη φοβομουν για το φαγητο της, για αυτο εκλεισα apartment!! Για να ειμαι σιγουρη!

Κράξτε με οσο θέλετε για την ερώτηση :clap::clap:

Θα πάρω ουστερ καρτ κ μετά με αυτην θα αγοράσω τραβελ καρτ ε??? σωστα?

Επειδη θα παίρνω κ τρενο κ μετρο για το ξενοδοχείο μου!!

Βοηθήστε λιγο δεν προλαβαίνω να διαβάσω κ πολλά με την μικρή! :p:p
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
η oyster παιζει με ζωνες. Κλεισε εκεινες που θες και χρησιμοποιεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ εντος της περιοχης (tube, τρενα, τραμ, overground, dlr....)
 

stellalala

Member
Μηνύματα
7
Likes
1
Καλησπέρα!! Φευγω μεθαύριο για 2μερο ταξίδι στο λονδινο και -διαβάζοντας λίγα από το φορουμ- κατάλαβα ότι δεν έχω ιδέα ούτε πώς θα μετακινούμαι, ούτε ποια είναι τα must μέρη για να πάρω μια μικρή αλλά καλή γεύση από Λονδίνο! Θα μείνουμε κοντα στον St.Pancras στον σταθμό Kings Cross, είναι βολική τοποθεσία για περπάτημα; Υπάρχει σύνδεση για το μετρό; Επίσης, για μιάμιση μέρα αξίζει να βγάλουμε ειδική κάρτα που να βολεύει για όλα τα Μέσα ή μας συμφέρει να βγάζουμε ξεχωριστά εισιτήρια; Τα φώτα σας παρακαλώ :) ΑΑαα και κάτι τελευταίο: Επειδή το αεροπλάνο μας φεύγει την Κυριακή τα ξημερώματα, αποφασίσαμε να μην κλείσουμε διαμονή για το Σάββατο και να το πάμε σερί στην πόλη μέχρι τις 3 που θα πάρουμε λεωφορείο για το gatwick. Τα Μέσα (π.χ. μετρό)λειτουργούν όλο το βράδυ;;; Ευχαριστώ!! :)
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Aν καταλαβα καλα, θα μεινευε πολυ μακρυα απ'το κεντρο! Εχετε κλεισει ξενοδοχειο εκει;
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Προς manelaki...Δεν κατάλαβες καλά... θα μείνουν στο κέντρο...

Προς stelalala... αν φεύγεις σε δυο μέρες για Λονδίνο και δεν ξέρεις ούτε που θα πας ούτε πως θα κινηθείς κλάφτα Χαράλαμπε... έχουν ανοίξει δεκάδες θέματα για το Λονδίνο... κάτσε διάβασε και μην ζητάς τροφή μασημένη...
 

stellalala

Member
Μηνύματα
7
Likes
1
Ναι έκλεισα ένα που είχε πολύ καλά reviws (Montana Excel) και υπέθεσα ότι λόγω του σταθμού θα μας βόλευε με τη συγκοινωνία... ¨Ενα βράδυ θα κοιμηθούμε εκεί, την Παρασκευή, όλο το Σάββατο θα είμαστε στο δρόμο...
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Θα μείνουμε κοντα στον St.Pancras στον σταθμό Kings Cross
Aν καταλαβα καλα, θα μεινευε πολυ μακρυα απ'το κεντρο! Εχετε κλεισει ξενοδοχειο εκει;
ΑΝ ειναι εκτος απο τα ταξιδιωτικα να επαναλαμβανουμε κι αυτα, βραστα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.864
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom