• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Γενικά Οικονομικότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί;

georgeant

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Ε, τι εννοώ...ο άνθρωπος θέλει να ξοδέψει 300 ευρώ σύνολο σε 3-4 μέρες. Αν πάει να φάει στο Il Horza ας πούμε (εστιατοριάρα by the way) θα βγει εκτός μπάτζετ. Αλλά το ένα από τα δύο βασικά, η διαμονή (το άλλο είναι τα αεροπορικά), είναι φθηνό και σε καλή ποιότητα και στους 3 προορισμούς.
(ανταποδίδω τις ευχές - προσθέτω και ψυχική ηρεμία!)
Για Μάλτα τα αεροπορικά ακριβούτσικα μου φαίνονται (154 ευρώ το φθηνότερο για Μάρτιο), ψάχνω να βρω κάποια προσφορά με 90-100 ευρώ (όπως αυτές της easyjet ή της aegean κατά περιόδους) ώστε να μου μείνουν άλλα 200 για διαμονή-φαγητό-μετακινήσεις.

Λίγο δύσκολο μου φαίνεται τελικά για αυτό το budget... Αν έμενα βορειότερα θα είχα περισσότερες επιλογές, ενδεχομένως και οδικώς.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έχει και δυο αργίες μέσα στον Μάρτιο. Ανεβαίνουν τα εισιτήρια.

GTS

Member
Να πας Κωνσταντινούπολη τότε, έχει νομίζω αεροπορικά με 100 συν κάτι ψιλά...

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Αν βρεις φθηνα εισιτηρια για Βαρσοβια,τη συστηνω ανεπιφυλακτα-θα εισαι χαλαρα μεσα στο budget σου.

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Πάνε μια Ρώμη που δεν έχεις πάει..

georgeant

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip B. Αμερική
Πάνε μια Ρώμη που δεν έχεις πάει..
Επειδη δεν εχω παει δε θα ηθελα να τη δω μεσα σε 3 μερες... Ειναι μεγάλη πολη και δε προλάβω να δω ούτε τα μισα. Την κρατάω για αργότερα σε συνδυασμό με Φλωρεντια, να τους αφιερωσω 9-10 μερες να χορτασω! :) Απωθημένο μεγάλο η Ιταλία γενικα. Τοσκανη, Σιένα, Πίζα, Βενετία, Σικελία... Που να πρωτοπας!

http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=&id=14469 για πολλούς από αυτούς μπορείς να βρεις οικονομικά εισιτήρια
Πολυ ενδιαφέρον άρθρο! Thanks!

Last edited by a moderator:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Παιδιά value προορισμός είναι και η Βουδαπέστη, που "τα σπάει" βεβαίως-βεβαίως!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.228
Μέλη
39.934
Νεότερο μέλος
traveller9325_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom