Γενικά Οικονομικότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί;

fotast

Member
Μηνύματα
9.371
Likes
14.276
Μου κανει εντυπωση για Βερολινο, γιατι το ειχα στο μυαλο μου σαν ακριβο προορισμο. Για να ψαξω να δω...
Δεν είναι πολύ ακριβό στην διαμονή.Πολλές επιλογές για οικονομικό φαγητό και συνήθως καλούτσικες τιμές στα αεροπορικά.
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε γιά Κίεβο, αρχές Δεκεμβρίου: αεροπορικά 80 ευρώ, διαμονή 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* , δίκλινο με 100 ευρώ το σύνολο.
Τα Χριστούγεννα φεύγω γιά Βελιγράδι: αεροπορικά 102 ευρώ, διαμονή στούντιο κοντά στο κέντρο γιά επτά διανυκτερεύσεις 110 ευρώ το σύνολο.
Κάποιες φίλες μου φεύγουν τον Φεβρουάριο γιά Βαρσοβία: 50 ευρώ το αεροπορικό, διαμονή πέντε διανυκτερεύσεις στο κέντρο της παλιάς πόλης, διαμέρισμα 2 υ/δ γιά τέσσερα άτομα, στα 300 ευρώ σύνολο.
Επιλογές υπάρχουν πολλές, λίγο ψάξιμο θέλει.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Επειδή σε ένα ταξίδι πρέπει να συναπολογίζονται και διάφορα άλλα έξοδα που δεν τα έχεις κατά νου πριν ξεκινήσεις, εμπιστέψου με κλειστά μάτια ότι αρχίζει από Β για να την βγάλεις φθηνά, Βαρσοβία, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βερολίνο, Βτίρανα. Βαρκελώνη και Βενετία μάλλον έρχονται στην επόμενη κατηγορία.
 

kons30208

Member
Μηνύματα
21
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Μπουενος Αιρες-Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Αιρες
Βαρσοβία.φτηνα αεροπορικα,διαμονη και ζωη εκει πέρα....σκέψου ότι στην κεντρική τους πλατεία μια τεραστια μεριδα φαγητου κοστιζει 5-6 ευρω.πολη όμορφη πόλη,τα παρκα,η παλια πόλη,τα παλάτια....
 

Attachments

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Ξεχασες και την Βκωνσταντινουπολη(μπορεις να της πεις Βυζαντιο,για να ταιριαξει)...ετσι κι αλλιως ειναι στην Ευρωπαικη μερια....
Ειναι ομορφη και φτηνη...ακου 3,3 λιρες το ευρω.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μιας και αναφέρατε Βαρσοβία.....

75 έουρος πήγαινε έλα τον Απρίλη.......ολαλα........
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Τσέκαρε τους καταπράσινους προορισμούς, μην ασχοληθείς με ότι πορτοκαλίζει και κοκκινίζει (ο χάρτης αξιολογεί τα ποσά για ξενοδοχεία και γεύματα. Κατά τη γνώμη μου, άσε το Βέλγιο στην ησυχία του γιατί θα δυσκολευτείτε)
http://www.numbeo.com/travel-prices/gmaps.jsp
Πατώντας πανω σε κάθε πόλη σου βγάζει τιμές και ημερήσιο προϋπολογισμό και για πολύ σφιχτό βαλάντιο. Το θεωρώ σχετικά έγκυρο, αλλά υπολογίζει ξενοδοχείο "πάτο". Βάλε κατι παραπάνω για διαμονή και θα ξέρεις πόσα θα ξοδέψεις.
 
Last edited:
Μηνύματα
9
Likes
3
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Εχουμε καταλήξει μετά από ψάξιμο για Βερολίνο. Τα αεροπορικά είναι καλά (80 ευρώ πήγαινε έλα με easy) και ξενοδοχείο βρήκα με 60 το βράδυ στο κέντρο. Εχει πολλές ενδιαφέρουσες και λεπτομερέστατες ιστορίες εδώ, θα τις διαβάσω όλες και θα επανέλθω σε περίπτωση που θα χρειαστώ κάποια πληροφορία.
 

gotthard

Member
Μηνύματα
74
Likes
40
Επόμενο Ταξίδι
kusadasi
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΚΩΤΙΑ
Αν και είμαι οδικώς ταξιδιώτης σκέφτομαι αρχές Οκτ να βρω ένα προορισμό με low budget αεροπλάνο - ξενοδοχείο. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να πάω σε ένα μέρος για 3 μερες περίπου να νοικιάσω ένα ποδήλατο και να γυρίσω την πόλη έτσι. Βέβαια θα πρέπει να είναι μια φιλική προς ποδήλατα πόλη .Σκέφτηκα Στοκχόλμη κατευθείαν αλλά σε μία πρόχειρη ερεύνα βρήκα ποδήλατο στα 70ε για 3 μέρες (πιο ακριβό απο το ξενοδοχείο) . Έχει κανείς να προτείνει άλλο προορισμό ή να μου πει αν αρχες Οκτ στην Στοκχόλμη η καιρικές συνθήκες ευνοούν για ποδηλασία?
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Δηλαδη βρηκες ξενοδοχειο στη Στοκχολμη με λιγοτερα απο 70 ευρω;; Σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα τη Σουηδια στους φθηνους προορισμους. Οντως οικονομικη η Βουδαπεστη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom