Γενικά Οικονομικότεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί;

chris7

Member
Μηνύματα
3.105
Likes
24.021
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Διάβασα ένα άρθρο επίσης για το Σαράγιεβο...
http://www.in2life.gr/escape/destin...agievo-kathe-telos-mia-arhh.html?singlepage=1
Ομολογώ ότι με συγκίνησε, θα ήθελα να το δω. Έχει κάποιος εμπειρία;
Είχα πάει το 1984 μετά τη Χειμερινή Ολυμπιάδα. Δε νομίζω να σε βοηθήσουν οι πληροφορίες μου.:bleh::bleh::bleh:
 

chris or

Member
Μηνύματα
176
Likes
81
Επόμενο Ταξίδι
Όσλο
Ταξίδι-Όνειρο
Πεκίνο,Λαπώνια,Μάλτα
Καλησπερα ενδιαφερομαι να μαθω ποιες χωρες ή πολη (της Ευρωπης) που εχετε επισκεφτει σαν φανηκαν και ητανε φθηνοτερα απο εμας εδω.Ψαχνω τον επομενο προορισμο ταξιδιου και αναρωτιομουν αν περα απο Βουλγαρια που εχω παει και ητανε πολυ φθηνοτερ απο εμας ποια αλλη χωρα ή πολη(και περίχωρα τελος παντων) θα ηταν αξιοσημειωτο να επισκεφτει κανεις χωρις να βαλει το τσεπη βαθυα.Αφορμη κατι δρομολογια του ΟΣΕ απο Θεσσαλονικη για Σοφια και Βελιγραδη.Το αεροπορικο κοστος το αφηνω λιγο στην ακρη...Διαμονη διατροφη κτλ.Ευχαριστώ.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.636
Likes
12.459
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Βελιγράδι σίγουρα βάλε στο πρόγραμμα. Πιο οικονομικό από Αθήνα (όπου μένω και συγκρίνω πιο εύκολα) και αρκετά ενδιαφέρον. Στη διαμονή οι τιμές δεν είναι πολύ κάτω, αλλά αν ψάξεις βρίσκεις. Εγώ ξαναπηγαίνω άνετα.
Επίσης η Λισσαβόνα είναι αρκετά οικονομική και πανέμορφη, αλλά για να πας εκεί θα ξοδευτείς, εκτός κι αν κάνεις συνδυασμούς πτήσεων με τις low cost, χωρίς να είμαι και σίγουρη ότι στο τέλος θα βγάλεις άκρη.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.720
Likes
11.433
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλά, το να βρεις φθηνότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ελλάδα το μόνο εύκολο!
Το Βελιγράδι είναι χαρακτηριστική περίπτωση και γενικότερα τα Βαλκάνια (στην Π.Γ.Δ.Μ. οι τιμές είναι εξευτελιστικές).

Επίσης θα πρότεινα Πολωνία και Βουδαπέστη (όπου μπορείς να χτυπήσεις και χαμηλά αεροπορικά), όπως και τις χώρες της Βαλτικής αν αντίστοιχα βρεις φθηνά εισιτήρια (ειδικά η Λιθουανία είναι πολύ οικονομική).
 
Μηνύματα
9
Likes
3
Καλησπερα σε όλους!

Θα ηθελα σας παρακαλω προτασεις σχετικα με low budget ευρωπαικους προορισμους. Θελω πολυ να παω με τον φιλο μου καπου τελη Νοεμβρη που εχουμε αδεια και οι δυο,αλλα δεν διαθετουμε και πολλα χρηματα. Παρολαυτα θελουμε να κανουμε ενα ταξιδακι γιατι εχουμε μεγαλη αναγκη να ξεσκασουμε λιγο. Εχετε να μου προτεινετε κατι? Γενικα ειμαστε απο αυτους που στα ταξιδια μας αρεσει να περπαταμε πολυ κ να εξερευνουμε τις πολεις γεμιζοντας ομορφες εικονες. Περυσι τα χριστουγεννα ειχαμε παει βουδαπεστη και μας αρεσε πολυ!
 
Μηνύματα
9
Likes
3
Ναι σωστα, εχεις δικιο. Για την τελευταια βδομαδα του νοεμβρη σκεφτομοαστε, μπορει να παιξουν οι μερες αναλογα και με τα αεροπορικα. Γυρω στα 60 ευρω το βραδυ ειμαστε στη διαμονη ( 5 μερες θα παμε). Με ενδιαφερει βεβαια και η ζωή εκει ποσο ακριβη θα ειναι. Ας πουμε την βουδαπεστη τη βρηκα ιδιαιτερα οικονομικη. Για Μπριζ που κοιταξα βρηκα και πολυ φτηνα εισητηρια κ τα ξενοδοχεια καλα μου φανηκαν. Διαβασα βεβαια τις ιστοριες εδω και απο οτι καταλαβα να φας και να πιεις πρεπει να ναι αρκετα τσουχτερα, 30 ευρω το ατομο, ισχυει?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.257
Μέλη
38.916
Νεότερο μέλος
NioviG

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom