Βιετνάμ Οι χαρές του Νότιου Βιετνάμ

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
Πες μας για το Phan Thiet περισσότερα.
Έχεις πάει ? Αξίζει το μέρος ?
Το Phan Thiet είναι το αστικό κέντρο της περιοχής. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο (σε σχέση με τις άλλες πόλεις) να προσφέρει, πλήν ίσως του καναλιού του με τα δεκάδες/εκατοντάδες ψαροκάικα.

Αυτό που αξίζει στην περιοχή είναι το Mui Ne (κάπου 30 χλμ. από κει) και τα περίχωρα. Για το τι μπορείς να βρεις εκεί (και από κει) δες εδώ:

Mui Ne travel guide - Wikitravel

Στο ψαροχώρι, στους αμμόλοφους και στο ποταμάκι έχω πάει και τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα κάνεις όλα μαζί σε μια ημερήσια εξόρμηση (εκκίνηση πολύ πρωί - πριν ξημερώσει - για να προλάβεις τις βάρκες που βγάζουν την ψαριά στην αγορά). Ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτεις, μπορείς ν' αφιερώσεις 2-3 βράδυα για να κάνεις και κανένα μπανάκι (δεν έχεις και πολλές τέτοιες ευκαιρίες, εξ άλλου: Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θ' ακολουθήσετε, στα μόνα άλλα μέρη που μπορείτε να κολυμπήσετε είναι στο Nha Trang και στο Hoi An, κι εκεί, όχι στην παραλία τους αλλά στα νησάκια απέναντι. Ακόμη και η "περίφημη" China Beach είναι πολύ υποδεέστερη).
 

nekoma

Member
Μηνύματα
21
Likes
2
..Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θ' ακολουθήσετε, στα μόνα άλλα μέρη που μπορείτε να κολυμπήσετε είναι στο Nha Trang και στο Hoi An, κι εκεί, όχι στην παραλία τους αλλά στα νησάκια απέναντι. Ακόμη και η "περίφημη" China Beach είναι πολύ υποδεέστερη)....

Και στις παραλίες τους μπορείς να κολυμπήσεις, δεν έχεις πρόβλημα. Οι παραλίες τους είναι καθαρές.
 

nekoma

Member
Μηνύματα
21
Likes
2

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom