Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Λοιπόν, η Βενετία παραμένει γοητευτική και ρομαντική υπό οιεσδήποτε συνθήκες και όπως είπε η @ποπινο τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ομορφιά της.
Αν κοιτάξετε προσεκτικά την πιο πάνω φωτογραφία, μετά τον κόκκινο στύλο υπάρχει εστιατόριο. Λοιπόν αν και το νερό είχε ανέβει, ο κόσμος συνέχισε να κάθεται στα τραπέζια.
Τι έλεγα για τα ΜΜΕ που φέρνουν την καταστροφή;
Αν και το πλάνο μου τινάχτηκε στον αέρα και τίποτα δεν έγινε όπως το είχα σχεδιάσει (μέχρι κράτηση σε εστιατόριο είχα κάνει, τρομάρα μου!!! ) εμείς δεν πτοηθήκαμε καθόλου.
Είδαμε ό,τι μπορούσαμε και βαδίσαμε όσο περισσότερο αντέχαμε, συχνά κάνοντας …. πασαρέλα πάνω στους ξύλινους διαδρόμους (catwalking δεν θα το έλεγα βέβαια!!!)
Για τα πεντάχρονα ήταν το καλύτερό τους να πλατσουρίζουν στα νερά.
Κι εμείς το απολαύσαμε μαζί τους!

Αν κοιτάξετε προσεκτικά την πιο πάνω φωτογραφία, μετά τον κόκκινο στύλο υπάρχει εστιατόριο. Λοιπόν αν και το νερό είχε ανέβει, ο κόσμος συνέχισε να κάθεται στα τραπέζια.
Τι έλεγα για τα ΜΜΕ που φέρνουν την καταστροφή;

Αν και το πλάνο μου τινάχτηκε στον αέρα και τίποτα δεν έγινε όπως το είχα σχεδιάσει (μέχρι κράτηση σε εστιατόριο είχα κάνει, τρομάρα μου!!! ) εμείς δεν πτοηθήκαμε καθόλου.
Είδαμε ό,τι μπορούσαμε και βαδίσαμε όσο περισσότερο αντέχαμε, συχνά κάνοντας …. πασαρέλα πάνω στους ξύλινους διαδρόμους (catwalking δεν θα το έλεγα βέβαια!!!)

Για τα πεντάχρονα ήταν το καλύτερό τους να πλατσουρίζουν στα νερά.
Κι εμείς το απολαύσαμε μαζί τους!