Ποιος εχει ταξιδεψει στις περισσοτερες χώρες?

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ευχαριστούμε για τη παργοριά, πολύ ευγενικό... (παρηγοριά στον άρρωστο).

Ας πάω να κλάψω αφού έκανα το λάθος και είδα τον χάρτη σου. Και ακόμα μεγαλύτερο λάθος, που αμέσως μετά είδα τον δικό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:
Μη κλάψεις, γιατί εσύ μένεις σε ένα από τα ωραιότερα νησιά την Ελλάδας. Το να ζεις σε ένα παράδεισο εκμηδενίζει όλα τα άλλα.
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Το πιο αστείο είναι που ένας τόσο "κόκκινος" χάρτης έχει δει μόνο το 47% των χωρών! t.add. keep walking!! απ' ότι καταλαβαίνω έχεις πολύ δουλειά σε Ωκεανία και Καραϊβική!!!:D
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Μη κλάψεις, γιατί εσύ μένεις σε ένα από τα ωραιότερα νησιά την Ελλάδας. Το να ζεις σε ένα παράδεισο εκμηδενίζει όλα τα άλλα.
Συνεχίζεις...να προσπαθείς να με παρηγορήσεις.
Δε λέω, είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ, δε μου λείπει τίποτα και απολαμβάνω τη πολυτέλεια του να έχω χρόνο. Χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω για μένα και χρόνο για να ταξιδεύω.
Και ξέρεις, δε φταίει τίποτα άλλο απ' το να θες να φεύγεις για λίγο απο εκεί που ζείς (έστω κι αν είναι ο δικός μου παράδεισος), απ' αυτό το μικρόβιο που έχουμε πει, το μικρόβιο του ταξιδιού. Οπότε είναι αναπόφευκτο να μην αγχώνομαι που είμαι τόσο πίσω βλέποντας τον δικό σου χάρτη... :rolleyes:
 

Panagiota^

Member
Μηνύματα
658
Likes
276
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Η καθηγήτρια Γερμανικών μου είχε πάει σε όλες (μα όλες, ανεξαιρέτως) τις χώρες του κόσμου. Στο τέλος κάθε μαθήματος, αφιερώναμε 15 λεπτά στις εμπειρίες της από τα ταξίδια. Εγώ επέλεγα από την προηγούμενη εβδομάδα
τη χώρα για την οποία ήθελα να μου μιλήσει κι αυτή έφερνε τα παλιά της διαβατήρια, τις φωτογραφίες της και τα ημερολόγιά της. Χάζευα κυριολεκτικά. Για την επόμενη εβδομάδα της ζητούσα πιο περίεργες χώρες, τις έψαχνα στην εγκυκλοπαίδεια και περίμενα με ανυπομονησία. Ορισμένες φορές τα μαθήματα ακυρώνονταν διότι έλειπε σε ταξίδια, μερικές φορές εβδομάδων, αλλά αναπληρώνονταν χωρίς εξαίρεση. Θυμάμαι ότι μέσα στην ίδια χρονιά είχε πάει 2 φορές στην Μογγολία, όπου ήδη είχε πάει πάνω από 5 φορές, τη θεωρούσε "Wunderland".

Αυτή τη γυναίκα -που μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει πια, ήταν ήδη μεγάλη όταν ξεκίνησα τα ιδιαίτερα μαζί της και πήγαινα τρίτη δημοτικού- με έκανε να θυμηθώ το συγκεκριμένο ποστ. Την είχα ξεχάσει για πολλά χρόνια, ίσως πάνω από 10. Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο θα συνεισέφερε στο φόρουμ ένας άνθρωπος που στα 70 του (ξανα)πήγαινε στην Παπούα για ανθρωπολογική μελέτη και στη Μογγολία για να δει τα νέα απολιθώματα δεινοσαύρων που μόλις ανακαλύφθηκαν.

Σεμνή, υπομονετική, καλός άνθρωπος, με απίστευτο ήθος και μακράν η καλύτερη καθηγήτρια γλωσσών που είχα ποτέ μου. Και να σκεφθεί κανείς πως την είχαμε βρει τελείως τυχαία, μόνο και μόνο επειδή ήταν γειτόνισσα (και ούτε καν Ελληνίδα). Στα 9 χρόνια που μου έκανε μάθημα δεν ζήτησε ποτέ αύξηση. Όταν της έδινε ο πατέρας μου αυτοβούλως, απειλούσε πως δε θα ξαναέρθει... Μια φορά ξέχασε να φέρει τις φωτογραφίες από κάποιο νησί του Ειρηνικού. Αρνήθηκε να πληρωθεί για το μάθημα...
Γιώργο, βούρκωσα. Να ξέρεις πως ήσουν πολύ τυχερός. Ένας μαθητής δε θα θυμάται ποτέ τι του έμαθε ο εκπαιδευτικός αλλά πως τον έκανε να αισθανθεί. Κι εσένα πιστεύω πως σε διαμόρφωσε.
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
traveladdict,ναι μωρε εχεις δικιο...ιδιως αυτη η Λ.Αμερικη στον χαρτη σου...τσ..τσ..τσ...ενα αισχος!!!:bleh:
Ευχαριστουμε παντως,μας παρηγορεις!!:clap:
Μια ερωτηση μονο...αν θες....ποσα χρονια ταξιδευεις και ποσα ταξιδια περιπου κανεις τον χρονο?:roll:
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.280
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Οπότε είναι αναπόφευκτο να μην αγχώνομαι που είμαι τόσο πίσω βλέποντας τον δικό σου χάρτη... :rolleyes:
Εγω τη πρεπει να λεω που ειμαστε συνομιληκοι και ανχωνομαι ακομα και με το δικο σου χαρτη? :bleh::bleh::bleh:
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Θα προσθέσω κάτι, αφού με αφορά το θέμα.
Το σημαντικό δεν είναι να έχεις πάει σε πολλές χώρες, αλλά τι έχεις δει σε κάθε μια από αυτές. Για παράδειγμα, μπορεί να έχω πάει στην Ουκρανία, αλλά έχω περιοριστεί στο Κίεβο. Ή στον Καναδά, έχω πάει μόνο σε τρεις πόλεις και ο Καναδάς γεμίζει σχεδόν το μισό χάρτη.
Όσο για τις ταξιδιωτικές ιστορίες, μακάρι να είχα το χρόνο να έγραφα κι άλλες. Δεν τον έχω δυστυχώς.
Και μετα απο αυτη τη δηλωση δικαιωνεται το σχολιο της fenia στο οποιο συμφωνησα και με το παραπανω για το οτι εισαι ταξιδευτης και οχι ψωνιο. Η επαρση ειναι κατι που με ενοχλει πολυ και εσυ παρολο που εχεις ταξιδεψει τοσο πολυ, δεν εχεις γιαυτο φιλε μου ειναι πολυ σημαντικο. Και εγω "ζηλευω'" τον χαρτη σου γιατι λατρευω τα ταξιδια και οταν με παιρνει απο κατω γιατι οι υποχρεωσεις που εχω δεν μου επιτρεπουν να ταξιδευω συχνα, κοιταω τα παιδακια μου και αισθανομαι καλυτερα. Που θα παει δεν θα ξεπεταχτουνε λιγο ακομα?? (τελικα νομιζω πρεπει να ανοιξουμε θεμα συνεδριων, υπαρχει κανενας ψυχολογος στο φορουμ? προσφερομαι για πελατης.)
 

Hyada

Member
Μηνύματα
59
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Πάντως παιδιά ο δικός μου ο χάρτης σας νικάει όλους!
Είναι ο πιο γεμάτος...
Από γκρι:haha:
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Πάντως παιδιά ο δικός μου ο χάρτης σας νικάει όλους!
Είναι ο πιο γεμάτος...
Από γκρι:haha:
Το γκρι κερδιζει? Αχ ωραια, η νικη ειναι πολυ κοντα μας.:clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.077
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom